VR-integraatiolla LED-näytön kohtaus saavuttaa suuren uudistuksen!

- May 15, 2019-

Mainonnan 3.0 aikakauden myötä ulkona oleva LED-valo keskittyi avaruuteen ja kääntyi "tilaa + aika + ihmiset" -kohtaan kuluttajien ominaisuuksien integroimiseksi. Tämä edellyttää näyttöteknologian tehostamista, ja mainostajien tuotteet ja tuotemerkit muodostavat hyvän vuorovaikutuksen kuluttajien kanssa ison näytön kautta, mutta niistä tulee myös kohtausmarkkinoinnin kokoontumispaikka.


Tällä hetkellä monet yritykset ovat ottaneet käyttöön 3D-paljain silmin 3D-LED-näyttötuotteita. Jotta kuluttajien kokemukselliset tarpeet voitaisiin täyttää entisestään, jotkut johtavat näyttöyritykset ovat myös yrittäneet kantaa AR / VR-tekniikkaa. Vuonna 2015 Shanghain kansainvälinen LED-näyttely, LED-valosähkö, on menestyksekkäästi soveltanut AR-laajennetun todellisuuden teknologiaa, joka lisää realistisia ihmisiä virtuaalisiin kohtauksiin, ja LED-laajakuvaruutu toteuttaa virtuaalisten kohtausten ja todellisten ihmisten välisen vuorovaikutuksen. Kameran edessä oleva yleisö vetää automaattisesti näyttöön vuorovaikutuksessa virtuaalisen kohtauksen kanssa, mikä lisää mainoksen kaupallista arvoa.


Tänä vuonna VR-boomissa eliadin edustamat LED-näyttöyritykset ovat valmiita liikkumaan. Pekingin liardin investointiyhteistyö., LTD., Liardin kokonaan omistama tytäryhtiö ja Qingdao blackchip -tietotekniikkayhteistyö., LTD., Aikoo perustaa Pekingin blackchip-teknologiayhteistyön. yhteisyrityksenä virtuaalitodellisuustuotteiden tutkimus- ja kehitystoiminnan, liiketoiminnan kehittämisen ja sovellusalojen vahvistamiseksi.


Myöhemmin lyard ja zhisheng sichuanin yliopisto allekirjoittivat strategisen yhteistyösopimuksen "virtuaalitodellisuusteknologian innovaatiosta ja sovelluksesta" yhdessä tutkimaan LED-pienitilan näyttö- ja VR-tekniikan integrointia ja soveltamista. Elokuva-alan "high-definition stereo LED -näytön" tekniikan tutkimus ja kehittäminen; Investoinut "virtuaalitodellisuuden tiedemuutoskokemusmuseon" rakentamiseen ja toimintaan. Samalla abissen ja lianjian optronics ilmoittivat myös kiinnittävänsä huomiota tämän alan kehitykseen.


Tulevaisuudessa kuluttajat tarvitsevat paitsi tuotteita, vaan myös todellisen tiedon vuorovaikutteisen alustan, joka yhdistää etupäätelaitteet ja näytöt. Led-näyttövalmistajien on vähitellen toteutettava valmistajien ja kehittäjien roolimuunnos palveluratkaisujen toimittajiksi ja integroitava enemmän käyttäjien tarpeita kokonaisratkaisuun.