Tuleeko maailman suurin LED-kuorikokemuskeskus LED-LED, joka näyttää upotettavaan alueeseen?

- Jun 01, 2019-

Visuaalisen näytön lisääntymisen myötä yleisö ei ole enää vain tyytyväinen katsojan rooliin näyttelyssä, ja upean kokemuksen syntyminen vain vastaa ihmisten tarpeita. Viime vuosien aikana elävä kokemusbuumi on levinnyt kaikkialle maailmaan. Äskettäin ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Madison Square Garden Company investoi paljon rahaa ja on valmis yhteistyöhön Las Vegas Sandsin kanssa rakentamaan upean tulevaisuuden kokemuskeskuksen, jossa on teknologiaa ja viihdettä: MSG Sphere.


Tämä on maailman suurin sfäärinen rakennus, joka koostuu LED-koteloista. Rakennus on tulevaisuudessa maailman edistyksellisin konserttipaikka: rakennuksen LEDit ovat ohjelmoitavissa näyttämään kuvia rakennuksen pinnalta, mainonta mukaan lukien. Se on lukemattomia uusia tekniikoita, LED täysi kattavuus, täysi upotus kokemus! Onko maailman suurin LED-kotelorakennus näyttelymarkkinoilla, joka ei ole vielä laajentunut?


Subverssiivinen aistillinen LED-näyttö luo upean kokemuksen


Ulkoisen kotelon lisäksi tässä valtavassa LED-kotelorakenteessa on myös sisäänrakennettu sisustus. Suuri LED-näyttö asennetaan myös konserttisalin kaareviin seiniin, mikä mahdollistaa "upean" suorituskyvyn ja lisätyn todellisuuden. Perinteisissä näytöissä on usein "näytön" käsite. Riippumatta siitä, onko näyttö tasainen, kaareva tai muotoinen, tämä näyttö "näkee reunan yhdellä silmäyksellä" - tämän reunan vaikutus kertoo katsojalle, että mitä näet vain näytössä. Kuva. Suurin muutos upottavassa kokemuksessa on teknologian käyttö tämän "näytön" rajojen poistamiseksi, jolloin katsojat voivat "pudota kuvan tilaan ja maailmaan".


Saavuttaakseen tämän upean näytökokemuksen, näyttöteknologian edistämisen lisäksi sisällöntuottajan on tarjottava riittävät tuotanto-, laskenta- ja tallennusominaisuudet. Suuri näytön projekti riittää tämän teollisen ketjun kehittämiseen ja edistymiseen, ja se tarvitsee myös koko teollisuusketjun kehittämistä ja edistymistä. Tältä osin LED-näyttöteollisuus voi täysin omaksua VR / AR-tietokonemedia-tekniikan, ja samalla tehdä yhteistyötä visuaalisen sisällöntuotantoteollisuuden kanssa uuden "korkealaatuisen näytön käsitteen" luomiseksi.


Sovellusmarkkinoiden laajentaminen LED-näyttö on lupaava


Asiaankuuluvat tiedot osoittavat, että upotusteollisuusyritys murtautui 220: lla syyskuussa 2018, ja upotusteollisuus on tullut kuuma paikka investointeja ja kehitystä kulttuuri- ja urheilutapahtumien, todellisen viihteen ja näyttelyn salaman alalla. Vuoden 2017 kuluttajatrendit -raportissa ”Immersive” -kokemus on kasvanut 3800%: lla, ja on lähes mahdotonta löytää uusia offline-kuluttajakokemuksia. Tällä hetkellä Kiinan markkinoiden kolme suosituinta kokemustyyppiä ovat upea reaaliaikainen viihde, upeat uudet median taidenäyttelyt ja upeat esitykset. Näistä kolmesta kartasta muodostuu upean kokemuksen ulkonäkö kiinalaisten kuluttajien mielissä.


Edellä mainitut kolme suurta kokemustyyppiä liittyvät epäilemättä LED-näyttöön. Samalla testi on näytön yrityksen markkinatilanne ja teknologinen innovaatiokyky. Korkealaatuinen upea kokemus riippuu orgaanisista LED-näyttötuotteista ja kehittyneestä digitaalitekniikasta. Yhdistää. 5G: n, keinotekoisen älykkyyden, VR: n, AR: n ja blockchainin jatkuvalla kypsyydellä LED-näyttöihin lisätään yhä enemmän uusia tekniikoita, jotka avaavat uuden prosessin, jossa kokemusta voidaan hyödyntää entisestään. Ennen tätä valmistajien on kuitenkin edelleen tehostettava LED-näytön ja kohtauksen yhteensopivuutta teknisellä tasolla.


LED-näytöteknologian jatkuvan kehittämisen myötä sen sovelluskohde laajenee äärettömästi. Sisällyttävän kokemusnäytön alalla LED-näyttö näyttää tiettyjä toteutettavuutta ja hyviä sovellusnäkymiä. Lisäksi digitaalitekniikka ja älykkyysprosessi kiihtyvät, kun näyttötekniikka muuttuu ja markkinoiden kysyntä muuttuu tulevaisuudessa, ja LED-näytön kaupallinen käyttö on tilavampaa. Tulevatko LED-näytön yritykset tulevaisuudessa kehittämään upean alueen erinomaisilla tuotteillaan ja loistavat tässä uudessa kentässä, jossa harvat ihmiset ovat edelleen jalanjälkiä? Odota ja näe.