Miksi LED-valopylväs- ja LED-mainoskoneiden kehitys on niin nopeaa

- Jul 29, 2019-

Sen jälkeen kun asunto- ja kaupunkien ja maaseudun kehittämisministeriö käynnisti kansallisen älykaupungin pilottityön vuonna 2012, älykäs kaupunki herätti nopeasti hallitusten huomion ympäri maailmaa. Erityisesti uuden tietotekniikan sukupolven, kuten esineiden Internet, Internet ja pilvipalvelut, laajan soveltamisen myötä uuden älykkään kaupungin rakentaminen kukoistaa. Asiaankuuluvien tietojen mukaan älykkäiden kaupunkien rakentamiseen liittyvät investoinnit ylittävät 2 triljoonaa yuania seuraavien 10 vuoden aikana, ja vuoteen 2018 mennessä 95 prosentilla Kiinan maakuntien osa-alueiden alapuolella olevista kaupungeista, yli 500 kaupungissa, on nimenomaisesti ehdottaa tai rakentaa älykkäitä kaupunkeja.


Älykaupungista on ilmeisesti tullut vielä satoja miljoonia myymälöitä Internetin jälkeen. Tällaisen voimakkaan kehityssuunnan edessä johtavat LED-näyttöyritykset keskittyvät älykkäiden kaupunkiratkaisujen kehittämisen ja investointien lisäämiseen. Yllättäen kuitenkin nopein kehitysliiketoiminta pienten LED-näyttöjen ja muiden kuumien alueiden, LED-lamppujen naulanäytön ja LED-mainoskoneen lisäksi hyödyntää myös suuntausta tulla markkinoiden painopisteeksi, mikä johtaa suurten yritysten asetteluun. Joten mikä on LED-lamppujen naulanäytön ja LED-mainoskoneen erinomainen ominaisuus, joka voi tarttua eturintamaan älykaupungin puomissa?


Älykkäät katuvalaisimen tärkeät komponentit - LED-lampun napakuva


Katuvalaisimilla, jotka ovat yksi tärkeimmistä julkisista palveluista ihmisten toimeentuloon kaupunkien rakentamisessa, on tärkeä rooli älykkäiden kaupunkien rakentamisessa verrattuna muihin julkisiin tiloihin. Ja kaupunkien LED-näytön valopylväällä saatu viisaus on kattovalaisin kantoaallona yhdessä langattoman Internet-tekniikan, esineiden Internet-tekniikan, sähkövoimansiirtotunnistustekniikan, viisauden kaupunkien rakentamisen kanssa, ja pääasiallisiin sovelluksiin kuuluu katu integroitu valaisinhallintakeskus, viisauden valaistuksen hallintajärjestelmä, videovalvontajärjestelmä, WiFi peittojärjestelmä, älykäs anturi ja vapautusjärjestelmä, hätähälytysjärjestelmä, latausjärjestelmä, käyttäjät voivat valita todellisen kysynnän mukaan eri sovellusosajärjestelmät yhdistetään.


Miksi LED-valaisinnavan ja LED-mainoskoneen kehitys on niin nopeaa


Älykäs LED-valon napakuva eräänlaisena digitaalisena opastuksena, älykäs LED-valon napanäyttö sisältää etäpuhelimet, interaktiivisen etävideon, etä kasvojentunnistuksen, WIFI: n, sää- ja ympäristövalvonnan, klusterin kauko-ohjauksen ja muut toiminnot, ja näytön vaikutus on erittäin "älykäs", voi esitellä koko ulkona kohokohta, hd erinomainen kokemus vaikutus. Älykäs LED-valopylväs, toisaalta, näyttö asennuksessa ja kätevä kuin perinteinen näyttö, monilla, vain kevyt napaapu voi, ilman liikaa vaivaa, yhdistettynä älykkään LED-valopylväsnäytön ominaisuuksiin, on synkroninen vastaanotto, lähetys, joten tieohjaus ja liikenne reaaliajassa, tiedon julkaiseminen, mainonta on luonnollista etua, myös myynninjälkeinen palvelu on erittäin yksinkertaista. Voidaan nähdä, että LED-lamppujen napakuva on tärkeä osa älykästä katuvalaisinta, ja on olennainen osa älykaupungin rakentamisessa.


Mainosnäyttö paras valinta - LED-mainoskone


Viime vuosina mainosala nopeassa sekoituksessa, Internetin syvällinen suosio, offline-mainonnan liiketoiminnan vaikeudet, epäsäännöllinen kilpailu johtaa suureen joukkoon mainostilaa, joka johtuu yleisön vastahyökkäyksestä, joka on yhteiskunnan suosittu sana nimeltään " palontorjunta ja varkaudenestoilmoitus ". Älykkäiden kaupunkiterminaalien kulutuksen jatkuvan parantamisen myötä, mainonnan ja tietoviestinnän uuden sukupolven muodossa, älykkäiden kaupunkiterminaalien luonnollisena kantajana, LED-mainoslaite on astui kaupallisen näytön suurelle vaiheelle uudella, ainutlaatuisella ja muodikkaammalla asenne, joka herättää paljon huomiota markkinoilta.


Miksi LED-valaisinnavan ja LED-mainoskoneen kehitys on niin nopeaa


LED-mainoskone on muodoltaan onnellinen eri paikoissa, erilainen kuin perinteiset painetut mainokset, se eroaa myös televisiosta, LED-mainoskoneella on uutta ja tyylikäs, rikas sisältö, tiivis ja helppo, suuri määrä propagandaa ja Käytännöllisten ominaisuuksien taloudellinen hyöty kaikenlaisissa tungosta julkisissa paikoissa pystyy paremmin houkuttelemaan enemmän asiakkaita tuntemaan ja ostamaan tuotteita saavuttamaan kuluttajien ja tyytyväisten kauppiaiden kaksoisvaikutuksen.


LED-mainoskoneen edut tuotesuunnittelussa ovat myös erittäin ilmeisiä. Laatikon yleinen rakenne on erittäin kevyt ja erittäin ohut, ja se voi myös tarjota erilaisia laatikokoja ja -muotoja, mikä auttaa käyttäjiä saavuttamaan monipuolisen luovan näytön. Samaan aikaan, ulkonäön suunnittelussa ulkoilma-LED-mainoskoneen harjoittamisesta huippuluokan ilmapiiri, muoti ja uutta, mutta myös toiminnassa yksinkertainen ja kätevä, enemmän matkapuhelimen, tabletti, tietokoneen pääsy älykäs etävalvonta ja hallinta, anna kaiken hallita. Siksi ei ole liioittelua sanoa, että LED-mainoskone on paras valinta mainostamiseen huippuluokan ostoskeskuksissa, kaupoissa, kauppaketjuissa, hotelleissa, pankeissa, näyttelypaikoilla ja muissa tärkeimmissä paikoissa.


Edistämme älykkäiden kaupunkien kehitystä laatuporttien avulla


Edellä esitetyn analyysin perusteella voidaan nähdä, että LED-lamppujen napanäytöllä ja LED-mainoskoneella on huomattavia etuja, jotka voivat todellakin olla suurempi rooli älykaupungin rakentamisen edistämisessä. Markkinakysynnän kasvaessa kuitenkin yhä useammat yritykset alkavat asettaa LED-lamppujen naularuudun ja LED-mainoskoneiden segmenttiä lisäämään markkinoiden kilpailun paineita, mikä johtaa vakavan tuotteiden homogeenisyyteen teollisuudessa, alhaiseen hintakilpailuun ja muihin. pahanlaatuisia ilmiöitä alkoi ilmaantua.


Kaukonäköisillä yrityksillä näkökenttä on kauempana. Nyt pelkkä hintaetu ei riitä riippumattoman tuotemerkin tukemiseen markkinaosuuksien ylläpitämiseksi, ja älykkäiden LED-lamppujen naulanäyttöjen ja LED-mainoskoneiden tuotteiden laatua voidaan parantaa eriytetyn kilpailun muodostamiseksi. Siksi yritysten tulisi miettiä, kuinka toteuttaa tuotteiden muutos kvantitatiivisesta muutoksesta laadulliseen muutokseen. Toisaalta älykkään kaupungin rakentaminen tarjoaa myös vahvan teknisen tuen LED-näytön kehittämiselle. Esimerkiksi älykkään kaupungin johdolla syntyvät tekniikat, kuten 3D ja VR, kypsyvät edelleen, ja integroituminen LED-näyttöruutuun voi toteuttaa enemmän mahdollisia näyttövaikutuksia, tarjoamalla älykaupungille kattavamman, tarkemman ja tehokkaamman hallinnan, sovelluksen ja palvelun.


Viisaus tänään, LED-näyttö ja LED-valopylväsmarkkinointikonetuotteet on asennettu joka puolelle kaupunkia, rakentamalla kevyempiä, tehokkaampia, älykkäämpiä, kauniimpia, enemmän markkinoiden kehityksen etuja, tuotteista on tullut merkittävä LED-yrityskehitys tavoitteet, laadun ja innovaatioiden avulla viisautta uuden kaupunkikehityksen, jotta voidaan nopeuttaa kehitystä Kiinan kaupungeissa viisauden kaupungin näyttöjärjestelmä on antanut panoksensa.