Miksi ulkona olevan led-näytön vaihtaminen sisätiloihin ei ole suositeltavaa?

- Oct 29, 2019-

Jotkut asiakkaat ostavat LED-näytön sisätiloissa, ja tietyn ajan kuluttua yrityksen on käytettävä sitä ulkona tiettyihin toimintoihin. Kustannusten säästämiseksi he haluavat muuttaa sisätilojen LED-näytön ulkoisiksi LED-näytöiksi. Onko se mahdollista?

Miksi ei ole suositeltavaa siirtyä ulkona olevaan LED-näyttöön sisätiloihin?


Asiakas, jolla on tällainen idea LED-näytölle, ei ole ymmärrys. LED-näyttövalmistajat voivat antaa sinulle myönteisen vastauksen, sisätiloissa käytettävä LED-näyttö ulkokäyttöön ei ole realistista, syyt ovat seuraavat, kuuntele meitä yksityiskohtaisesta polustasi.


Yksi, vaaleuden kunnioittamisen rajoitus. Indoor-LED-videoseinän vaaleusvaatimukset eivät ole korkeita, dynaamisen skannauspiirin käyttö, ulkona olevan LED-näytön kirkkaus on korkea korkeaan, staattiseen skannauspiiriin, kahden laitteistoeron välillä.


Toiseksi vedeneristysnäkökohdan rajoitus. Sisätilojen LED-näytön rakenne ei vaadi vedenpitävää tai yksinkertaista vedenpitävää käsittelyä, kun taas ulkona oleva LED-näyttö vaatii korkeaa vedenpitävää käsittelyä. Tuotannon aikana kaapeli ja kotelon runko on vesitiivis, joten vaatimukset itse kotelon rakenteelle ovat erilaisia.


3. Etäisyysrajoituksen katseleminen. Indoor-LED-näyttöseinällä on oltava lyhyt katseluetäisyys, mallit ovat yleensä P3, P4, P5 ja P6, joten pinta-ala on yleensä pieni, 15 neliömetriä, kun taas ulkona oleva LED-näyttö vaatii pitkän katseluetäisyyden, mallit ovat yleensä P10, P16 ja P20, joten sen pinta-ala on suurempi, yleensä yli 30 neliömetriä.


Yhteenveto: sisätiloissa oleva LED-näyttö ja ulkona oleva LED-näyttö johtuvat erilaisesta kirkkaudesta, vedenpitävästä käsittelystä, mallivalinnasta, mikä johtaa tuotannon alkamiseen, raaka-aineet, tarvikkeet, laatikot ja muut laitteet ovat erilaisia, joten ei ole hyvä muuttaa, muuttaa tulee on vain enemmän kuin menetyksen arvoinen, joten valmistajia ei kehoteta vaihtamaan.