Miksi Kiinan LED-näyttöteollisuus on niin hyvä?

- Nov 18, 2019-

Esipuhe


Ei ole epäilystäkään siitä, että globaalin talouden ylä- ja alamäkiä sekä teollisuuden kehitystä ja muutosta edeltäessä viime vuosikymmeninä Kiinan LED-näyttöteollisuus on rohkeudellaan, voimallaan ja kestävyydellään lähtenyt uudelle polulle "itsensä kehittämiseen, itsensä kehittämiseen" -käyttö ja itsensä ohjaaminen "ja saavutti lopulta maailmanlaajuisen LED-näyttöteollisuuden hegemonian.

Hotel Led video wall (2)

Kiinan nopeus


30 vuoden aikana olemme saaneet saman teollisuuden loppuun muissa maissa 50 tai jopa 70 vuodeksi. Tämä on Kiinan LED-videoseinäteollisuuden nopeutta!


Samaan aikaan Kiinan LED-näyttöteollisuuden nopeus ei heijastu pelkästään tuotantosuunnan "nopeassa kehityksessä ja nousussa", vaan heijastuu myös uusien teknologioiden, uusien mallien ja uusien ideoiden oppimisen nopeuteen viittaus itsenäiseen innovaatioon ja muihin näkökohtiin. Varhaisessa kehitysvaiheessa Kiinan LED-videoseinä on todellakin "villi kasvu" puutteellisen teollisuusketjun rajoitusten, puutteellisen teollisuustyöntekijöiden kokemuksen ja puutteellisen valmistusprosessin takia. Vuosia kestäneen teollisuusalan vallankumouksen ja kuluttajien päivittämisen jälkeen terminaalimarkkinoilla Kiina on kuitenkin LED-näyttö maailmassa näyttövalmistuksessa ja innovaatioissa.


Teollisuusklusteri


"Maailman LED-näyttöruutujen valmistus nähdä Kiinan, Kiina LED-näyttöjen valmistus Shenzhenissä", muodostettu Kiinan raaka-aineesta, Shenzhenistä, lamppuhelmistä, siruista, pakkauksista ja muodostavat täydellisen sarjan LED-näytön koko teollisuusketjun , samoin kuin useita erilaisia teollisuusklustereiden kapeasovelluksia, perusti viime vuosina politiikan ja markkinoiden kysynnän mukaisesti samaan aikaan myös jiangxiin, fujianiin jne. perustamaan uudet teollisuuden perustat ja klusterit edistämään LED-videoseinämän kehitystä nopea lukeminen.


Kiinan LED-näyttöseinäteollisuus on perustanut LED-videoseinävalmistuksen keskimmäisistä osista yläjuoksun loppupään kanavan vähittäismyyjään perustavan terminaalin "käyttäjäkeskeisen" markkinoille suunnatun markkinajärjestelmän ja käänteisen lähetysmekanismin, muodostettu kattaa kaikki vertikaalisen integraation teollisuuden asettelukategoriat nopeammalla nopeudella, tehokkaammalla, johtaen maailman LED-näyttötekniikkaa ja tuoteinnovaatioita.


Asteikkokustannukset


Kiinan LED-videoseinäyritykset voivat ulkomaisiin yrityksiin verrattuna tuottaa LED-videoseinätuotteita, joilla on sama laatu ja suorituskyky vain puolella kustannuksella. Tämä ei tarkoita kulmien, turmeltuneiden tavaroiden leikkaamista, vaan perustuu Kiinan koko teollisuusketjuun, tehokkaaseen toiminta- ja hallintotasoon, alhaisiin työvoimakustannuksiin ja joukko etuja.


Tähän asti, vaikka LED-näyttöjen valmistuksen kustannusetu Kiinassa on vähentynyt aikaisempaan verrattuna, sillä on silti valtava etu verrattuna maailmanlaajuiseen Kiinaan. Kiinalaisten LED-näyttöruutuyritysten ainutlaatuisen "mittakaavan kustannus" -edun vetämänä LED-näytöt ovat kasvaneet yhä suositummiksi ja niistä on tullut yksi tärkeä Windows-näyttö.


Ei voida kiistää sitä tosiasiaa, että Kiinan LED-näyttöteollisuudessa on edelleen monin tavoin puutteita, kuten teknologiainnovaatiokyky kyetä nousemaan, kuten myynnin jälkeinen palvelulauta, joka on avain nykyisen liiketoiminnan parantamiseksi, luottaa tulevaisuuteen kuin teollisuuden parantamiseksi edelleen, muutumme itseinnovaatioiden ja läpimurton avulla, anna Kiinan LED-näyttöteollisuuden tehokkaampaan!