Miksi valita LED-näyttö mainostaa

- Apr 16, 2020-

Verrattuna online-mainonta, digitaalinen opasteet on tietenkin houkuttelevampi. Tehokkaana välineenä, kuten vähittäiskaupan, hotellin, terveydenhuollon, teknologian, koulutuksen, urheilun tai yritysympäristön, kaikki voivat käyttää digitaalisia opasteita kommunikoidakseen käyttäjien kanssa tehokkaasti. Ei ole epäilystäkään siitä, että digitaalinen opasteet on tullut suosituin markkinointityökalu yrityksille.

mmexport1571623459976

Digitaalisista kylteistä on tullut osa jokapäiväistä elämäämme. LED-näytöt ovat hyvin yleisiä lentokentillä ja juna-asemilla, ja niitä käytetään usein näyttämään tietoja, kuten lähtö- ja saapumisajat. Lisäksi ravintola-alalla digitaaliset ruokalistat ovat myös hyvin yleisiä. Kymmenen vuotta sitten ihmiset ovat nykyään tottuneempia digitaaliseen maailmaan, minkä vuoksi digitaaliset opasteet ovat tärkeämpiä nykymaailmassa.


LED-näyttönäytöt voivat auttaa yrityksiä tuntemaan läsnäolonsa erittäin kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä. Digitaaliset opasteet herättävät huomiota huomiota huomiota herättävillä fonteilla, tekstillä, animaatioilla ja täysliikkeellä videolla. Digitaalisia opasteita julkisilla paikoilla voidaan esittää useammalle ihmiselle kuin Internet-videolle. Nämä vähän huoltoa koskevat näytöt ovat täydellinen ratkaisu tuotemarkkinointiin. Siksi, jos haluat markkinointimenetelmä, joka on halvempaa kuin TV-mainoksia, mutta voi houkutella enemmän ihmisiä, niin digitaalinen opasteet on vastaus.

mmexport1572265760240

90% aivojemme käsittelemistä tiedoista on visuaalista tietoa. Yli 60 % ihmisistä käyttää digitaalisia näyttöjä oppiakseen lisää tuotteista.


Tutkimukset osoittavat, että 40% asiakkaista uskoo, että sisä-LED-näytöt vaikuttavat heidän ostopäätöksiinsä. LED-näyttö voi houkutella kuluttajia lisäämään kulutusta. Jopa 80% asiakkaista myöntää, että he päättivät tulla tallentaa juuri siksi, että digitaalinen opasteet myymälän ulkopuolella kiinnitti heidän huomionsa.


Vielä yllättävämpää on, että ihmiset voivat jopa muistaa, mitä he näkivät digitaalisen opasteet kuukausi sitten. Tutkimukset osoittavat, että muistinopeus digitaalisen opasteet on 83%.


Digitaaliset ulko- ja sisänäytöt


Ulkona digitaaliset näytöt eivät ole vain pakottavia, mutta myös kustannustehokkaita. Sen sijaan perinteiset bannerit maksavat paljon, ja perinteisiin bannereihin käytetty maali kestää kolme päivää kuivua kokonaan, ja suurten perinteisten bannerien tekemisen kustannukset ovat erittäin korkeat.


Ulkonäytöillä on tärkeä rooli brändin markkinoinnissa. Digitaalisen ulkonäytön sijainti on erittäin tärkeä sen varmistamiseksi, että se saavuttaa kohderyhmänsä. Asianmukaisesti kokoinen digitaalinen opasteet on myös tärkeä rooli vaikuttaa asiakkaisiin. Lisäksi tekstin ja tuotteen koko ja tuotteen sijainti ovat yhtä tärkeitä.


Digitaaliset ulkoopasteet voivat toimia ankarissa sääolosuhteissa. Vedenpitävä näyttö voi ylläpitää hyvää vaikutusta sateisina päivinä ja ukkosmyrskyjä. Digitaaliset opasteet voidaan päivittää nopeasti ja helposti milloin tahansa, missä tahansa, ja jopa sisältö voidaan ajoittaa etukäteen.


Sisä-digitaalisia opasteita käytetään yleensä ostoskeskuksissa, kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja sairaaloissa. Sisäkylttien varaosat on helppo hankkia ja niiden käyttöarvo on suurempi. Erittäin muokattavissa näytön avulla yritykset voivat muuttaa sisältöä niin monta kertaa kuin on tarpeen.


Selvitkäämme siis, miksi digitaaliset opasteet ovat erittäin tärkeitä yrityksille:


Herätä huomiota


Digitaaliset opasteet voivat houkutella enemmän ihmisiä katsomaan kuin perinteiset bannerit, ja jopa pitkän matkan yleisöä houkutellaan. Nämä näytöt auttavat luomaan bränditietoisuutta ja luomaan positiivisen kuvan brändistä.


Tarjoa kilpailuetua


On erittäin tärkeää säilyttää julkinen näkemys, muuten se on helppo unohtaa. Markkinoinnin alalla yritysten on edelleen pysyttävä julkisuudessa, ja digitaaliset opasteet auttavat helposti saavuttamaan tämän tavoitteen.


Monipuolinen valinta


Yrityksenä voit valita sinulle parhaiten sopivan asetuksen. Asetukset voivat olla yksinkertaisia, perus-tai monimutkaisia ja monipuolisia. Yritykset voivat valita useita näyttöjä, jotka näyttävät samaa tai erilaista sisältöä, mikä tarjoaa yrityksille runsaasti vaihtoehtoja.


Kustannustehokas


Digitaalisen näytön avulla tiedot houkuttelivat suurta yleisöä edulliseen hintaan. Mainos digitaalisessa näytössä on 80% halvempaa kuin TV-mainos, mutta se on erittäin tehokas edistämään liiketoiminnan kehitystä lyhyessä ajassa. Pienetkin yritykset voivat käyttää digitaalisia näyttöjä brändin mainostamiseen.


Vähäinen huolto


Digitaaliset näytöt eivät vaadi kallista huoltoa. Ne kestävät ankaria sääolosuhteita. Digitaalinen opasteet eivät vaadi säännöllistä huoltoa, kuten perinteiset bannerit.


Vuorovaikutus


Vuorovaikutteisten digitaalisten näyttöjen avulla asiakkaat voivat käyttää tietoja omien mieltymystensä mukaan. Kuluttajat voivat saada tarvitsemansa tiedot reaaliajassa.


Ympäristönsuojelu


Digitaaliset näytöt ovat ympäristöystävällisiä, kuluttavat vähemmän virtaa ja käyttävät digitaalisia näyttöjä paperijätteen vähentämiseen. Esimerkiksi ravintolat vaihtavat ruokalistoja vuodenajan mukaan ja tuhlaavat paljon paperia valikkoon joka vuosi. Digitaalinen näyttö voi helposti ratkaista tämän ongelman.


Automaattinen kirkkauden säätö


Digitaalisen näytön automaattisen kirkkaudensäätötoiminnon avulla käyttäjien ei tarvitse säätää kirkkautta manuaalisesti. Automaattisen kirkkauden säädön avulla näet näytön selvästi myös yöllä. Pilvisinä päivinä ei tarvitse huolehtia katseluun vaikuttavasta kirkkautta, koska se säätää automaattisesti.


Eri näkökulmista


Käyttämällä digitaalisen näytön eri katselukulmia, katsoja voi lukea sen mistä tahansa kulmasta. Digitaalisen näytön erilaisten katselukulmien vuoksi kuljettajat ja jalankulkijat voivat katsella digitaalisissa opasteissa olevia viestejä ongelmitta.


Moniväriset animaatiot, grafiikat ja teksti


Jotta opasteet erottuvat, lisää erilaisia fontteja, värillistä tekstiä, grafiikkaa ja animaatioita. LED-näyttöjä voidaan käyttää reaaliaikaista tietoa ja jakaa markkinatilastoja ja uutisia.


Video ja editointi


Lyhyet videot ja editointi eivät ainoastaan tee digitaalisista opasteista erottuvia, vaan auttavat myös yrityksiä luomaan oman tilansa markkinoille.


pääteltäväksi


Sisä- ja ulko-LED-näyttö on tärkeä työkalu, joka auttaa brändin tunnettuutta ja liiketoiminnan edistämistä. Nykypäivän digitaalisessa maailmassa, olipa kyseessä pieni tai suuri yritys, on tärkeää keskittyä digitaalisiin näyttöihin.