Mitä signaalia Chip-tehtaan sulkeminen lähettää LED-yrityksille?

- Jul 16, 2019-

9. heinäkuuta pidettiin Elec-Techin kuudennen hallituksen 14. kokous. Kokouksessa hyväksyttiin "ehdotus, jonka mukaan johto valtuutti edistämään LED-sirujen tehdasasioiden sulkemista" ja suostui sulkemaan LED-siru tehtaan. Useita toimia, kuten laitoksen sulkeminen ja poistuminen sirutuotannosta, ovat aiheuttaneet huokausta, mutta myös antaneet joitakin merkkejä LED-yrityksille.


Signaali a: yrityksen kehityksen pullonkaulajakso, enemmän tarvetta asianmukaiselle asettelulle

 

Ensimmäisen vuosipuoliskon tappion odotetaan olevan 300 miljoonaa yuania ja 400 miljoonaa yuania pienten kodinkoneiden bruttotuloksen vähenemisen ja LED-sirujen käsittelyn ylikapasiteetin hinnan alenemisen vuoksi vuoden 2019 puolivälin ennusteen mukaan. mennessä dehau tiistaina. Elec-Techin LED-sirun kehittämisen tien varrella Elec-Tech on itse asiassa vain puolivälissä tullut ammattilaiseksi LED-valossa. * alussa Elec-Tech aloitti tuottamalla pieniä kodinkoneita. Vuonna 2009, kun yritys kohtasi kehityspulan, Elec-Tech tarvitsi muutoksen. Tuolloin, kun LED-näyttöala kukoisti, Elec-Tech liittyi LED-sirujen joukkoon suurilla investoinneilla. Ainutlaatuisen näkemyksensä ja hyvän ajoituksensa ansiosta LED-sirujen liikevaihto oli vuoteen 2014 asti ennätyksellisen korkea, jopa ylittäen pienten kodinkoneiden liikevaihdon. Tällä hetkellä Elec-Tech saavutti onnistuneen muutoksen.

 

Kääntymispaikka tuli vuonna 2017, jolloin dehau-virtausnopeus ja muutoksenopeus palasivat markkinatilanteeseen. Lisäksi LED-sirukoneteollisuus tuli vakaan kehitysjakson aikana, ja hinta alkoi näkyä matalana. Kuitenkin dehau jatkoi syvälle siru-teollisuudelle, vain vuonna 2018 huomatessaan, että LED-siru-teollisuus ei ollut enää sitä mitä se oli. Vaikka se siirtyy sulkemaan LED-siru tehtaita vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä, se on menettänyt rahaa kahden ja puolen vuoden ajan, ja se on vaarassa poistua listalta. Vaikka ajaa LED-näyttö näyttö kehittää tuuli, mutta koska myöhään epäonnistui oikein layout yrityksen kehittämissuunnitelma, jolloin sen LED siru rakennuksen hitaasti romahti. Nyt Elec-Tech on kohdannut toisen pullonkaulan. Sirun tehtaan sulkemisen jälkeen, millaista muunnossuunnitelmaa käytetään Elec-Techin käynnistämiseksi uudelleen? Se on myös teollisuuden huolenaihe. Vaikka Elec-Tech on listattu yritys, sen LED-sirun polku on kaikkien LED-yritysten arvoinen. Nyt LED-näyttöteollisuus on tullut valkoiseen kuumaan vaiheeseen, yritysten on jatkettava pitkäjänteistä, huolellista asettelua, jotta varmistetaan yritysten hyvä kehitys.

 

Signaali 2: poistumispiiri-teollisuus, vajaakäyttöasema odottaa, että muut yritykset täyttyvät

 

Kiinan LED-teollisuus on kehittynyt tähän mennessä, ja segmentointikentän tekninen taso on ylittänyt kansainvälisen tason. Sen jälkeen kotimaisen sirun mainostaminen on ollut vaikeaa, ja markkinat hallitsevat edelleen Euroopassa ja Amerikassa. Yritykset tarvitsevat kuitenkin vahvaa teknologiaa ja vahvaa taloudellista tukea sirujen tutkimukseen ja kehittämiseen. Markkinat ovat suhteellisen pienet ja tutkimus- ja kehittämisriski on suuri, joten pienten ja keskisuurten yritysten on vaikea päästä pelimarkkinoille. Yksi johtavista LED-siruvalmistajista on Elec-Techillä ollut asemassa LED-siru-teollisuudessa. Nyt se on peruuttanut. Vapaan asemansa ja julkaistut tilaukset ovat hyviä mahdollisuuksia muille valmistajille. Tässä vaiheessa yritykset eivät menetä omaa, eivät kilpaile alhaisilla hinnoilla, mutta enemmän pitäisi luoda laadukkaita tuotteita, luoda brändi, miehittää sirumarkkinat yrityksen arvolla. Samanaikaisesti, koska xinnajingin ja Elec-Techin kaksi sirunvalmistajaa suljetaan jatkuvasti, yrityksen luottamus LED-sirujen valmistajiin saattaa olla ennennäkemättömän paineen alainen. Valmistajien ei tarvitse epäröidä, mutta heidän on kiinnitettävä huomiota, reagoimaan aktiivisesti kilpailuteollisuuden vapauttamismääräysten luottavaan asentoon.

 

Tietenkin dehau-sirun tehtaan sulkemisesta vapautuvat teolliset signaalit, mukaan lukien, mutta eivät rajoitu edellä mainitut kaksi, ovat vain kaksi ilmeistä pistettä, jotka ovat myös hyödyllisiä viittauksina ja viittauksina LED-yrityksille. Lisäksi analysoimalla huolellisesti sirun tehtaan sulkemisen syyt, päätellään, että nykyinen LED-siruketju on kovassa kilpailussa ja kotimaisen sirun levinneisyysaste ei ole korkea. Siksi sirujen tutkimus- ja kehitystyön lisääminen, kotimaisen pelimerkin levinneisyyden lisääminen ja kotimaisen pelimerkin arvon lisääminen ovat myös teollisuudelle kiireellisiä ongelmia.