Mitä minun pitäisi tehdä, jos etupalvelun LED-näyttö on vääristynyt?

- Jan 25, 2019-

Mitä pitäisi tehdä, jos etupalvelun LED-näyttö on vääristynyt? Käytettäessä joitakin Front Service LED -näyttöjä, etenkin ulkokäyttöön tarkoitettua yksiväristä palvelu-LED-näyttöä, on häikäiseviä merkkejä. Miten ratkaista vääristynyt?

1. Veden vuotaminen vesiongelmaan

Ensinnäkin etupalvelun LED-näytön vioittuneet merkit liittyvät enimmäkseen vesivuotoon. Sateenkestävien toimenpiteiden vuoksi vesi upotetaan sateen jälkeen. Piirilevy on oikosuljettu, mikä johtaa vääristyneisiin merkkeihin. Jos näin tapahtuu, Jianyi hakee välittömästi korjauksia toimittajalta tai korjaamolta.

2. Siirrä tietoja ongelmiin

Aivojen ulostulon ohjauspiiri näytölle on viallinen ja painopiste on etupalvelun LED-näytön tehon ja signaalin tulo-osien tarkistamisessa. Ohjausjärjestelmän emolevyn vaurioituminen, tietolinjan käyttöliittymän vaurioituminen, tietolinjan vaurioituminen jne. Aiheuttavat, että etupalvelun LED-näyttö näkyy vääristyneenä.

3. Kaapelin ongelma

Jos tehonsyöttöongelma poistetaan, moduulin virransyöttö huonossa testissä on normaalia (jos poikkeavassa ensimmäisessä lohkossa on tumma 80%, virransyötössä on ongelma).

4. Ohjelmiston tai ohjauskortin ongelma

Etupalvelun LED-näytön parametria ei ole asetettu. Tällä hetkellä on tarpeen määrittää skannauksen määritysongelma, joka on yleensä 1/4 skannaus; jos se ei ole ohjelmisto-ongelma, tarkista ohjauskortin ongelma; jos se ei ole hyvä, ota yhteyttä vain palveluntarjoajaan.