Mikä on yksilöllinen ajatus etupalvelun LED-näytöstä?

- Jan 25, 2019-

Tällä hetkellä Front Service LED -näyttö on yhä suositumpi mainostajien ja yleisön keskuudessa ainutlaatuisen luovuutensa, teräväpiirtoisen monikulmaisen näkökyvyn ja laaja-alaisen vuorovaikutuksen vuoksi. Sen säteilyalue siirtyy vähitellen ensimmäisestä ja toisen tason kaupungeista, kuten Beishangguangshenistä, kolmanteen ja neljänteen riviin. Kaupunkien laajentuminen. Mikä on ainutlaatuinen ajatus Front Service LED -näytöstä? Ei ole epäilystäkään siitä, että Front Service LED Display -mainonta-mediamarkkinoista on tullut nykyisen Front Service LED Display -yhtiön sininen valtamerimarkkinat, erityisesti uusien teknologioiden ja uusien ideoiden muuttaminen, mikä tuo lisää mahdollisuuksia ja kun etupalvelun LED-näyttö näkyy On todella hämmästyttävää osua mainostajien hurjaan!

Ensinnäkin energiansäästö alkaa tästä hetkestä, digitaalinen mainostaulu, jossa on automaattinen virrankatkaisu

JWT on räätälöinyt Lontoon digitaalisen taulun, joka koostuu yksinkertaisesta piirikaaviosta ja Kit Kat-suklaan tyyliin kytkimestä, jotta voidaan lisätä yleisön tietoisuutta energiansäästöstä. Kun kello iski kello 8.30, Kit Kat piirissä oli yhtäkkiä jaettu kahteen segmenttiin, ja julisteen teho sammutettiin. Tower-sillan valojen sulkemisajan mukaisesti tämä täydellinen yhteys antaa illuusion siitä, että se sulkee sillan voiman.

Toiseksi valikkokuvake muuttui sääennustukseksi etupalvelun LED-näytössä

Äskettäin McDonald's, joka pitää mieluummin ulkomainontaan, on lähentänyt ja pienentänyt: käyttämällä Front Service LED -näytön säätoimipisteen reaaliaikaisia tietoja tuodakseen uutta elämää arvaamattomaan säähän. Pakkaamaton hampurilainen tarkoittaa aurinkoa, ja se on aurinkoinen, ja käännetyt ranskalaiset perunat merkitsevät sadetta, ja kun menet ulos, muista tuoda sateenvarjo; ranskalaiset perunat tomaattikastikkeella osoittavat elävästi lämpötilaa; Kahvi on luonnostaan sameaa. Huhtikuun sääolosuhteissa tapahtui muutoksia kahdeksan eri kuvaketta.