Mikä on pieni välimatka-LED

- May 27, 2019-

Pieni väli-LED-näyttö on kaupallisen näytön markkinat vuodesta 2014 lähtien, yksi korkeimmista altistussanoista, johtuen LED-näytön pienestä etäisyydestä saman kokoisen näytön korkeamman resoluution kuvilla, LED-näyttötuotteiden ilmaisu tulee kuluttajaksi kotitalouksien näyttölaite on erittäin merkityksellinen, ja sillä on korkea väriaste, korkea virkistystaajuus, ilman haamukuvausta, alhainen virrankulutus jne. ovat sopusoinnussa nykyisten käyttövaatimusten trendin kanssa olohuoneen näytön vaikutuksesta.


Miten tarkalleen on määritetty pieni välilyönti-LED-näyttö? Me kaikki tiedämme, että LED-näyttö on muodostettu LED-valoista, Mosaic, LED-näyttö, etäisyys on kahden LED-valon keskipisteen välinen etäisyys, LED-näyttöala laajalti käytössä tämän etäisyyden mukaan, tuotteen määritysmenetelmä tekniset tiedot, kuten yhteinen P12, P10, P8 (pisteetäisyys 12 mm, 10 mm ja 8 mm), ja niin edelleen, ja prosessin etenemisen myötä pistevälin on pienentynyt ja pienenee. Teollisuuden yleisen yksimielisyyden mukaan LED-näyttö, jonka etäisyys on alle 3mm, on pieni LED-näyttö. Tiedetään, että nykyisissä massatuotannon LED-näytöissä pienin pisteiden välinen etäisyys on P1.6-spesifikaatio, toisin sanoen kahden valopallon keskipisteiden välinen etäisyys on vain 1,6 mm.


Kaikki näkivät LED-näyttötuotteet jokapäiväisessä elämässä, olipa se sitten alkoholin, tupakan, teepajan tai hotellin rakennuksen puolella tai illan suorituskyvyn vaiheessa, LED-näytön käyttöaste on melko korkea, mutta ne tuotteet ovat suurempia tilaa käyttämällä perinteisiä LED-näyttötuotteita, joiden kypsät pienet väliteknologiat, LED-näytönvalmistajat alkoivat puhua laajemmilta sisätilojen sovellusmarkkinoilta, oletteko ajatelleet sen jälkeen, kun LCD-televisiot, projektorit on laitettu olohuoneeseen, kokoustilaan, pieni etäisyys LED-näytön välillä?


Olemme esittäneet, että pienellä etäisyydellä varustetulla LED-näytöllä on joitakin etuja, joita nykyisillä kotitalouksien näyttölaitteilla ei ole, kuten korkean värin gambit, korkea virkistystaajuus, alhainen virrankulutus jne., Kun taas pienet välituotteilla on myös joitakin ongelmia, joita ei tällä hetkellä ole asiakaspalvelussa, mikä vaikuttaa siihen, että siitä tulee suosituin tuote kotikäyttäjille tai toimistoille.


Ensinnäkin hinta on, koska on tarpeen asentaa enemmän LED-valoja helmi yksikkö alueella, pieni välimatka LED-näyttö suurempi pyyntö käsitellä, ja ratkaista ongelmia, kuten piiri lämmön hajaantuminen, myös haluavat käyttää tuotteiden kustannuksia enemmän kuin suuria väli, tuotto on alhainen, mikä aiheuttaa nykyisen LED-tuotteiden hinnan edelleen korkean, pienet välimatka tavallisille käyttäjille, yli 100 tuumaa tuotetta, joka maksaa satoja tuhansia yuania ostaa, vaikeus on melko korkea. Toisaalta, koska pienten etäisyyksien LED-näytön tuotantokapasiteetti kasvaa ja teknologia paranee, tuottoaste paranee edelleen ja tuotehinta laskee edelleen.


Toinen on avaruusongelma, jopa pienet välimatkat, kuten tuotteiden P1.6-eritelmät, jotta saavutetaan täysi hd-resoluutio (1920 x 1080), jotta saavutetaan 144-tuumainen näytön koko, se on melko suuri tilantarve, ei sisällä Perusleveyden määrittely noin 3,2 m 1,8 m, ylös ja alas löytää seinäkiinnitys ei ole helppoa, tämä ei edelleenkään tarvitse ottaa huomioon ison kaverin monipuolista asennustyötä.


Toinen tärkeä kysymys on ylläpito. Vaikka LED-helmien käyttöikä voi nousta 100 000 tuntiin, lämpöä on vaikea hajauttaa ja paikallisten vikojen vuoksi alistaa erittäin suurelle tiheydelle ja sisätilojen tuotteille vaaditulle alhaiselle paksuudelle. Se ei ole yksinkertainen asia ylläpitää ja kunnostaa tällaista valtavaa rakennetta.


Edellä mainitut seikat ovat tärkeimpiä syitä siihen, miksi pienten etäisyyksien LED-näyttölaitteiden on vaikea päästä tavallisten ihmisten koteihin. Tietenkin LED-näyttövalmistajat käsittelevät aktiivisesti näitä ongelmia. Näistä ongelmista huolimatta pienten tilojen LED-näyttöjen visuaalisessa kokemuksessa ei ole mitään ongelmia. Koska taustavalon lähetyksessä ei ole näyttötekniikkaa, LED-näyttö valaisee suoraan valonhelmillä, LED-näyttöjen vasteaika, värikyky, kirkkaus ja muut indikaattorit ovat edullisempia kuin LCD-tuotteet.


Jos katsot sitä nyt, pieniä etäisyys LED-näyttötuotteita voidaan käyttää vain ylellisissä huviloissa, huippuluokan kokoushuoneissa ja muissa paikoissa, tavallisilla kuluttajilla ei ole mahdollisuutta kuluttaa sitä, mutta tulevaisuudessa pienet välit LED-näyttötuotteet Jos haluat vaihtaa projektorin kokoustilaan, vaihda LCD-TV olohuoneeseen, kannattaa odottaa.