Mitkä ovat negatiiviset energiansäästöteknologian vaikutukset LED-teollisuudelle pääsystä?

- Sep 17, 2019-

Teollisuudessa uusia tekniikoita ja tuotteita tuodaan epäsäännöllisesti, mikä edistää uuden kysynnän kasvua. Yhteensä, koska uudella tekniikalla on hyvä energiansäästövaikutus, sekä tekniikan odotetaan kasvavan tasaisena vauhdina, kun LED-näyttöteollisuus kaivaa uutta suihketta kansallisen päästövähennyspolitiikan ja vastaa loppukäyttäjien energiansäästövaatimuksiin, joten Kun tekniikka on auki, LED-näyttöyhtiö, kaikki saapuvat, tutkimukseen ja kehitykseen liittyvät tuotteet, tuo yhteensä Yin-energiansäästöä valokeilaan kuin koskaan ennen. Niin suuren lämmön aikana gongyiinien energiansäästö näyttää lupaavalta tulla teollisuudelle, mutta itse asiassa LED-näyttöyritysten on edessään edelleen monia esteitä. Jotta pääsemme todella alalle, meidän on aloitettava näiden vaikeuksien ratkaisemisesta.


Patenttivarjo ei ole poistunut


Conyin on hyvä tekniikka energian säästämisen ja päästöjen vähentämisen kannalta tai LED-näyttöteollisuuden uuden kysynnän ajamisen kannalta. Vaikka LED-näyttö on tulossa yhä herkemmäksi, korkea virrankulutus teollisuuden kehityksen mukana on aina ollut alan kipupiste. Tämän tekniikan avaamisella on tärkeä rooli LED-näyttöteollisuuden kehityksen edistämisessä kohti energiansäästöä. Tämän tekniikan patentti on kuitenkin ulkomailla. Vain yksi kiinalainen yritys on saanut luvan, ja se ei ollut avoinna yleisölle kauan, vasta lähes vuoden. Vaikka tekniikka on jo auki, se on myös kotona. Kun tuotteet myydään ulkomaille, todennäköisesti ilmenee tekijänoikeus- ja patenttioikeudellisia ongelmia. Suurin osa Kiinan LED-näyttöyrityksistä on kuitenkin vientiin suuntautuneita yrityksiä, joiden tuotteita myydään kaikkialle maailmaan. Jos yritykset haluavat asettaa energiansäästömuodot yhteiseen sävyyn, yhteisen sähkön energiansäästömarkkinoiden ulkomaiset markkinat on väliaikaisesti hylättävä. Kiinassa etsivät uusia kehitysmahdollisuuksia monet yritykset ovat laatineet kopionegatiivisia energiansäästöohjelmia, ja markkinoiden kilpailu on suhteellisen kovaa. Siksi yritysten tulisi tarttua markkinoihin nopeilla ja korkealaatuisilla tuotteilla.


Vaikka patentit ovat erittäin tärkeitä kotimaassa ja ulkomailla, mutta LED-näyttöyritykset osaavat myös suojata omia oikeuksiaan ja etujaan. Etsitään aktiivisesti yleisen Yin-tekniikan julkista tietoa ja siihen liittyviä tekniikoita, etsitään suotuisat olosuhteet yhteisen Yin-tekniikan käyttöön ja parannetaan yhteisen Yin-tekniikan käyttöastetta. Tietysti on olemassa useita tapoja säästää energiaa, mikä vaatii LED-näyttöyritysten kovaa työtä. Odotamme seuraavaa energiaa säästävää tekniikkaa kiinalaisten käsissä.


Yin-tavanomaisen Yin-energiansäästön tärkein taistelukenttä on pieni tila


Tavallisen sävyinen energiansäästötekniikka vähentää jännitettä noin 4 V: sta noin 3 V: iin kaksoisvirtalähteen ohjauksen avulla, vähentäen tehokkaasti punaisen valon tehoa noin 30% ja kokonaisvaltaista virrankulutusta noin 10-15%. Gongyang-tekniikan kannalta LED-näytön syntymästä lähtien gongyang-tekniikkaa on käytetty virtalähteessä. Suureen virrankulutuksen sekä loppukäyttäjien ja maan energiansäästövaatimuksen vuoksi LED-näyttöyritykset ovat laajentaneet gongyang-tekniikan energiansäästövaikutusta. Vuosien kehitystyön ja parantamisen jälkeen myös gongyang-tekniikan energiansäästövaikutus voi saavuttaa melko hyvän vaikutuksen. Vaikka rinnakkaisvarjostimen energiansäästötekniikka on hyvää, kustannuskilpailukyky on suhteellisen heikko, koska "ikä" on vielä nuori, vastaavat teollisuusketjujen pilkkomis- ja tukitilat eivät ole vielä valmiita ja massatuotanto ei vieläkään pysty siihen aikaan ollessa. Tällaisessa tilanteessa koko teollisuuden asettelua on kehitettävä ja edistettävä yhdessä, jotta nopeutetaan yleisesti varjostettujen energiansäästötuotteiden nopeaa kypsymistä. Lisäksi, arvioidessaan eri yritysten julkaisemat energiansäästötuotteet, tavallisia energiansäästötuotteita yhdistettynä COB-pakkaustekniikkaan käytetään pääasiassa näytöissä, joissa on pieni pisteväli. Teknologian kannalta keskeiset teknologiat, kuten virran heikko tarkkuus ja johdonmukaisuus, vähän tuhkaa ja korkea negatiivinen energiansäästöprosessointi, soveltuvat paremmin pienen välimatkan päässä olevaan LED-näyttöruutuun. Siksi yhdessä uhd-näytön kehityssuunnan kanssa tulevaisuudessa, on paras strategia asettaa tulevaisuudessa energiansäästötuotteita pienemmällä pistevälellä.


Yhteenvetona voidaan todeta, että gongyiinin energiansäästöllä on pitkä tie kuljettavana teollisuudessa. Nykyisen kansallisen politiikan ja LED-näyttöjen kehitystarpeiden mukaan energiansäästötuotteet ovat yleinen suuntaus, ja gongyiinien energiansäästöasettelu on kiistaton. Yritysten olisi kuitenkin myös objektiivisesti tarkasteltava alalle pääsyyn liittyviä vaikeuksia, kuten esimerkiksi, onko ala kypsä, voidaanko tuotantokustannukset kantaa ja voidaanko tuottovaihe kantaa. Heidän tulisi punnita ja analysoida objektiivisesti omien olosuhteidensa mukaan ja valita heille sopiva kehityspolku sen sijaan, että seuraisi muiden johtamista.