Mitkä ovat LED-näyttöjen kehitysohjeet

- May 08, 2019-

Nykyään sana älykäs on vähitellen ilmestynyt elämämme jokaiseen kulmaan, tavallisimmasta älypuhelimesta, digitaalisesta televisiosta, miehittämättömästä supermarketista, älykäs yhteisö, älykäs kaupunki ja nykyinen kuuma teknologian aikakausi. Ehkäpä merkittävä historiallinen draama, joka keskittyy tekoälyyn, päivittää jatkuvasti ymmärrystäsi nykyaikaisesta teknologiasta. Nämä häiritsevät teknologiset innovaatiot hiipuvat vähitellen jokapäiväiseen elämäämme ja yrittävät muuttaa elämäämme. Tämän vuoden heinäkuun alussa valtioneuvosto antoi uuden sukupolven keinotekoisen älykkyyden kehittämissuunnitelman, jäljempänä "suunnittelu", vuonna 2030 ehdotimme maamme ja uuden sukupolven keinotekoisen älykkyyden kehittämisen ohjaavaa ideologiaa, strategisia tavoitteita, tärkeimmät tehtävät ja suojatoimenpiteet, käyttöönotto luovat ensimmaisen edun keinotekoisen älykkyyden kehitykselle, nopeuttavat innovatiivisen maan ja maailman tiede- ja teknologiakäytön rakentamista. Voidaan nähdä, että älykäs kehitys ei ole enää yritysten spontaani käyttäytyminen, vaan kansallinen toimenpide, joka nousee kansallisen strategisen kehityksen korkeuteen.


Vuoden 2018 mukaan ainengled näyttelytilastot ovat älykkäitä kahdessa suunnassa


Yksi näytön vuorovaikutus

Ihmisen näytön vuorovaikutus on viimeinen suuntaus, joka johtaa älykkään näytön kehitystä. Miksi sanot noin? Tuotteiden näkökulmasta älykäs LED-näyttö parantaa läheisyyden ja käyttäjäkokemuksen tunnetta. Tässä yhteydessä tulevan ledin näyttö ei enää ole kylmänäyttöpääte, vaan älykäs näytönsiirtolaite, joka voi olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa infrapuna-anturin tekniikan, kosketustoiminnon, puheentunnistuksen, 3D: n, VR / AR: n ja muiden tekniikoiden pohjalta.


Suuri näyttö ja keskusohjaus ovat älykkäitä

Älykäs led-näyttö antaa käyttäjille mahdollisuuden saada erittäin hyvä kohtaus. Kun ihmiset ovat vuorovaikutuksessa näytön kanssa, he voivat luoda kohtauksen ja asettaa ihmisten tunteet ja tunteet näyttöön. Ohjausjärjestelmä, toisaalta älykäs päivitys on käynnissä älykkäillä LED-näyttölaitteilla, mikä on tärkeä moottori esimerkiksi olemassa olevaan tekniikkaan perustuen, anna pilvialustan hallinnan, datan analysoinnin ja käsittelyn, tiedonhallinnan, tietoturvan, kuten monitoimilaitteet. tarkkuus työntää älykkäämpiä, samaan aikaan laitteiston näkökulmasta on myös jatkuvasti parannettava.


Samalla 21. vuosisadalla tuotekehityskentän älykäs LED-näyttö esitteli eriyttämisen, monimuotoisuuden, liikenteen, älykkään seurannan, viisauden vaiheen, älykkään mainonnan ja muiden eri ammattien alojen älykkään pienen välimatkan, älykkään täysvärinen LED-näyttö, älykäs läpinäkyvä näyttö ja muut älykkäät LED-tuotteet näyttävät kuitenkin, kuinka monta, kuinka monta tuotetta on vähän, ei kiistä sitä, että älykäs LED-tuotetutkimus ja -käytännöt käyttäjillä tarvitsevat enemmän operaattoreita suunnittelu ja tutkimus ja kehitys, voivat todella vastata käyttäjien tarpeisiin yleiseen yleiseen, toteuttamalla yleismaailmallinen älykäs tuotemarkkinat.