Viiden vuoden LED-näytön kaupunkisuunnittelun suunnittelu voi näkyä

- Jun 13, 2019-

Viime aikoina Guangzhou Municipal Garden Engineering Management Center sanoi, että se investoi 140 miljoonaa realisoida päivityksen Guangzhou yövalaistus! Kiinan talouden nopea kehitys ja kaupunkien nykyaikaistamisen kiihtyvä prosessi, varsinkin kun ihmiset tulevat 21. vuosisadalle, Kiinan kaupunkimaisema valaistus on vähitellen arvostettu ihmisiin. Tämä johtuu siitä, että kaupungin yövalon ympäristö ja maisemakuva ovat erottamaton osa kaupungin tyyliä. Kaupunkivalaisuprojekti ei vain luo hyvän ympäristön ihmisten yöelämälle, rikastuttaa ihmisten yöelämää, vaan myös vauhdittaa taloutta, kehittää matkailua ja perustaa On erittäin tärkeää ilmaista kaupungin yökuva ja luoda jalo kulttuuri . Samalla LED-tekniikan eri näkökohtien edistäminen on viime vuosina luonut hyvän pohjan kaupunkivalaisuprojekteille. Monet ihmiset ajattelevat, että valaistus on valaistus tai lampun koristelu. Itse asiassa LED-näytöllä on myös monia uusia kehitysmahdollisuuksia kaupunkien valaistushankkeissa. Esimerkiksi näytön suunnittelu, kattoikkuna, seinävalaistus jne. Ovat kaikki LED-näyttöjä. Näytön käyttö.


Näyttötekniikka, nopea kiihtyvyys LED-mainosnäyttö


Ei ole epäilystäkään siitä, että LED-luova näyttö on erittäin tärkeä arkkitehtonisen maiseman kaupallisen arvon parantamisessa. Nykyään teknologian ja tuotteiden päivittämisen myötä ulkona oleva LED-näyttö ei enää ole sama kuin menneisyys, tiilinäyttö, pyörivä ruutu, pallomainen näyttö Joustava, kaareva LED-näyttö jne. On huimaava. laajalti tunnustettu sen eduista kaupallisten kiinteistöjen keräämisessä ja kaupunkien maamerkkien muokkaamisessa.


LED-luova näyttötekniikka nopeuttaa luovien LED-tuotteiden käyttöä maisemavalaistuksessa. Esimerkiksi LED-luova näyttö, joka yhdistää paljain silmin 3D-tekniikan, ihmisen ja tietokoneen välisen vuorovaikutusteknologian, VR / AR jne., Tekee kaupungista kirkkaamman ja kirkkaamman. Samaan aikaan erikoismuotoiset LED-näyttötuotteet voidaan yhdistää myös kaupunkivaloon, valaistukseen jne., Jotta valaistusprojekti on loistavampi. Kaupunkivalaisuprojektin johtaja on myös LED-mainosverho, jossa on monia etuja, kuten laaja kattavuus, silmiinpistävä, visuaalinen vaikutus ja värikkäät näytöt. Erityisesti paikoissa, joissa ihmiset ovat täynnä, sen läsnäolo voi osoittaa rakennuksen kauneuden ja yleisölle tuoma elävä kokemus on myös erittäin vaikuttava. Olipa sen propagandan järkyttävä luonne tai sen pelin muodon erityispiirteet, sillä on omat ominaisuutensa, ja sen ominaisuudet eivät ainoastaan vastaa mainostajien tarpeita, vaan täyttävät myös koko kaupungin kaunistamisen vaatimukset, ja Samalla se on myös erittäin hyvä. Ratkaise vakava ongelma perinteisen ulkona LED-näyttö suurella näytöllä "valon pilaantuminen", joten se on myös tärkeä perusta LED-näytön teollisuudelle miehittää paikka nykyisessä yökierros maisemavalaistus.


Paranna tuotteen luovuutta voittaakseen tulevassa kilpailussa


Myös nykypäivän luovat LED-muotoiset näytöt ovat suhteellisen kalliita, mutta he eivät pysty pysäyttämään edistystä. Kuten sanotaan: "On olemassa syitä kalliin" eroaa tavanomaisista tuotteista. Luova LED-muotoinen näyttö on enemmän lisäarvoa. Viisauden tulos on paljon suurempi kuin materiaalikustannukset, ja sen on myös vastattava tietyistä riskikustannuksista. Tämä on mukautettujen tuotteiden arvo. Joskus asiakkaan arvon suuntaus ei ole tuotteen hinta, vaan tuotteen itsensä tuottama korkean arvon tuotto asiakkaalle.


Kaupunkien valaistussuunnittelussa, jos yrityksen tuotteet ovat yhtenäisiä ja niillä ei ole omia ominaisuuksia, se rajoittaa merkittävästi suunnittelijan ajattelua. Tuolloin tulee olemaan ilmiö "tuhat kaupunkia". Jos kaupungin ainutlaatuiset "maamerkit" ovat toistuvasti, kaupunki menettää myös alkuperäisen viehätyksensä, joka ei ole kaupunkirakentamisen alkuperäinen tarkoitus. Luovien LED-näyttöjen valmistajille jokaisen yrityksen luovan LED-muotoisen näytön on muodostettava oma ainutlaatuinen tyyli ja ominaisuudet, jotta yrityksen luovaa tilaa voidaan parantaa. Tuotteiden lisäksi luovat LED-muotoiset näyttöyritykset ovat käyttäneet olemassa olevia pääomavoimia ja teknisiä keinoja hyödyntää uusia asiakkaiden tarpeita, luoda uusia sovellusmalleja, nopeuttaa kanavan laajennusta ja laajentamaan nykyisten tuotteiden ja teknologiajärjestelmien horisontaalista markkinatilaa itsensä muodostamiseksi. Erottele polku ja rikkoi homogenisoinnin aiheuttama matalan tuloksen tilanne.


johtopäätös:


Yhteenvetona voidaan todeta, että yönäkymän valaistushanke on välttämätön osa kaupunkirakennusta. Se on realistinen polku kaupungin kuvan parantamiseksi, kaupungin toiminnan parantamiseksi ja elinkelpoisen ympäristön optimoimiseksi. LED-heteroseksuaalinen näyttö on ainutlaatuinen tieteellisen ja teknologisen merkityksensä mukaan. Muoto on silmiinpistävä, ja tulevaisuus vie paikan valaistusprojektissa. LED-näyttöyritysten tavoitteena on vastata markkinoiden kysyntään innovatiivisen teknologian ja luovien tuotteiden avulla voittojen saamiseksi. Siksi yritysten on noudatettava teknologisia innovaatioita. Voit myös mallintaa innovaatiota, lisätä tuottavuutta ja tuotteen “kulta-sisältöä”, tehdä tuotteista ainutlaatuisia markkinoilla ja käyttää tätä tuotemerkin muotoon.