Kaksinkertaisen paineen alla olevan sodan ja kaupan sodan alla, miksi LED-näytön yritykset niin ahdistavat?

- Jun 12, 2019-

LED-näyttöteollisuus tuli 2019, ja "hintasota" ja "salakuljetus" jo vuosia, mutta tähän mennessä ei ole merkkejä lopettamisesta, mutta tilanne on yhä voimakkaampi. LED-näyttöyritykset käyttävät pohjatuotteiden hintaa tarttumaan markkinoihin, laskemaan alansa kustannustehokkaan aallon, "tarttumaan", alkaen tuotetilan puristamisesta markkinointivälineeksi, mikä johtaa useisiin LEDeihin näytä yrityksiä Kateellinen. Viime vuoden huhtikuussa US Ultravision Technologies jätti 337 tutkimushakemuksen, jossa se syytti Kiinan LED-näytön yrityksiä loukkaamasta patenttioikeuksia tiettyjen LED-näyttöjen näytöissä Yhdysvalloissa. 6. toukokuuta. Yhdysvallat ilmoitti lisäävänsä Kiinassa tariffeja, mikä merkitsee Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodan virallista alkua. Myös ulospäin suuntautuva kiinalainen LED-näyttöteollisuus vaikuttaa väistämättä. Hintasota on keskeytymätön, ja kauppasota on lisännyt painetta, mikä heikentää LED-näyttöalaa. Miten LED-näytön yritykset poistuvat metsistä?


Hinta sodat, kaupan sodat edelleen osuma LED-näyttö yritykset menettivät uudelleen


Kuten sanotaan, "Kanava on kuningas", liiketoimintaa ja tuotteiden tekemistä kaikki ymmärtävät kanavien merkityksen. Teknologiakanavista tai jakelukanavista riippumatta jotkin yritykset tuottavat ja luovat oman kanavajärjestelmänsä kymmenen vuoden ajan. Jotkut yritykset haluavat omalla vahvalla pääomallaan toteuttaa "otteen" piirityksen, hintasota on haudattu. LED-näytöteknologian jatkuvan kehittämisen myötä teollisuus on osoittanut viime vuosina merkkejä ylikapasiteetista johtuen tuotantoketjun alkupäästä. Levyjen ja lampunhelmien laajeneminen on lisännyt LED-näyttöyritysten tuotantokapasiteetin laajentumista. Markkinoiden sokea optimismi ja ero markkinoiden kysynnästä johtivat LED-näytön tuotteiden varastoon. Varastoon siirtymiseksi LED-näytön yritykset voivat vain alentaa hintoja ja selkeää myyntiä. Yritysten menetysten vähentämiseksi tämä synnyttää hintasodan LED-näyttöteollisuudessa. Lyhyen nopeaa voittoa tavoittelevan jakson jälkeen "hintasodan" sivuvaikutukset näkyvät vähitellen. Hintojen sota, jota useat yritykset ovat aiheuttaneet kilpailun vuoksi markkinoilla, voidaan kutsua "jumalan taisteluun, kuolevainen on loukkaantunut", hallitsee hinnoitteluvoiman ja käyttää brändin etua. Kun suuret yritykset tulevat hinnanalennuskanavaan, monet pienet ja keskisuuret yritykset on pakotettava siihen, ja dominoefekti hajoaa. Pitkällä aikavälillä useimmat pk-yritykset eivät kestä hintasotaa, tai he joutuvat konkurssiin. Edistää teollisuuden uudelleenjärjestelyä.


Aiemmin, kun kilpailu kotimaisen teollisuuden markkinoilla kiristyi, valtavat ulkomaiset markkinat tulevat monien yritysten kohteeksi. Strategian mukauttaminen ja merentakaisten markkinoiden aktiivinen etsiminen on tullut ainoa maaginen ase, joka selviytyy kiristyneestä kilpailusta kotimarkkinoilla. Nykyään kotimainen hintasota on raivoaa, ulkomaiset markkinat on pidätetty, ja LED-näytön yritykset ovat jälleen menettäneet mielensä ja tulleet huolestuneiksi.


Tilausten vähentäminen on vain illuusio


Kanavatyyppiset LED-näyttöyritykset ovat keskellä syvää hinnankorotusta alalla. Projektityypin LED-näytön yritykset ovat kokeneet projektinhallinnan huomattavan pienenemisen. Onko tämän tilanteen syntyminen merkki siitä, että markkinat etsivät heikkoutta? Itse asiassa näin ei ole. Tämä on vain illuusio. Nykyisessä kovassa kilpailussa brändiyritysten edut kehittyvät vähitellen, ja yrityksillä, jotka luottavat pelkästään voittoon, on täällä suuri vaikutus. Insinöörityyppisten LED-näyttöyritysten tilausten määrä vähenee. Tärkein syy on tuotemerkin yrityskanavan uppoaminen. Kiinan LED-näytöteknologian ja tuotantoteknologian parannuksella loppukäyttäjien tietoisuus LED-näytöstä on vähitellen syventynyt, mikä on johtanut useiden sovellusskenaarioiden jatkuvaan laajentumiseen, LED-näyttöjen nopean kasvun ja nopean leviämisen ensimmäisestä kaupungeissa. Toiseen, kolmanteen ja neljänteen riviin. Avataksesi toisen, kolmannen ja neljännen tason kaupungit, LED-tuotemerkin yritykset, tarttumaan markkinoiden kehitysmahdollisuuksiin, uppoavat kanavat, aloittavat kanavanjakelumallin, kehittämään maakuntaliikkeitä, kunnallisia aineita ja saavuttavat nopean tuotannon; optimoida jälleenmyyjät, agentin paikalliset verkkoresurssit nopean reagoinnin tarjoamiseksi tarjoavat vahvan paikallisen huoltopalvelun. Insinöörityyppiset LED-näyttöyritykset, aikaisemmin, koska niillä ei ole tuotekanavaa, perustuvat omiin teknisiin ratkaisuihinsa, he saavat paljon markkinatilauksia, ja käyttäjät voivat löytää vain suunnittelutyyppisiä LED-näyttöjä, koska he eivät voi ostaa sopivia tuotteita paikallisella alueella. Screen-yritykset asettavat tilauksia, mutta tuotemerkin yrityskanavien nykytilanteessa etäisyyden takia paikalliset tilaukset eivät ole yhtä nopeita kuin alueelliset edustajat, ja suurin osa yrityksen eri puolilla sijaitsevista hajautetuista tilauksista on keskittynyt yrityskanavan operaattoreihin, johtava insinööri Tyyppisten LED-näyttöyhtiöiden projektitilausten määrää on vähennetty huomattavasti.


Pinta-alaa vähentäen suunnittelutyyppisten LED-näyttöyritysten tilausten määrä on alan väistämätön kehitys. Itse asiassa se on seurausta yhä keskitetystä teollisuudesta hintasodan paineessa. Yritykset, jotka ovat sokeutuneet tilausten vähentymisestä, menettävät luottamuksensa markkinoihin, jos he eivät näe olemusta. Nykyinen LED-näyttömarkkinat kehittyvät kuitenkin monipuolisesti viihdeteollisuuden aktiivisen kehittämisen ja visuaalisten esitystarpeiden monipuolisuuden vuoksi. Huippuluokan mukautetun näytön markkinat liikkuvat siviilejä kohti. Segmenttien vuokra-näyttöjen, erikoismuotoisten näyttöjen ja ultra-teräväpiirtokuvien kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta, kun taas horisontaalimarkkinat ovat levinneet suuriin 234 kaupunkiin, ja alan yleinen kehitys on siirtynyt useisiin malleihin . LED-näytön "kakku" on yhä laajeneva, ja LED-näytön yritys ei voi jakaa kakunpalasta riippuen siitä, näkyykö yritys teollisuuden kehitystä.


Hinta sota ja kauppasota kaksinkertainen sorron LED-näyttö yritysten on huolehdittava itsestään


Hintasotien valtavan paineen alla on viisas tie LED-näytön yrityksille siirtyä ulkomaille. Kaupankäynnin alkaessa LED-näytön yritykset ovat kuitenkin vetäytyneet. LED-näytön yritykset, jotka kärsivät kaksoispaineesta, ovat huolissaan. Vaikka yrityksen kehittäminen on tullut umpikujaan, on vielä aurinkoisia teitä. Tarkista tilanne, tunnista alan dynamiikka, säädä strateginen käyttöönotto, voit päästä pois kriisistä.


Säädä tuoterakennetta ja tee huippuluokan mukautettu reitti. Koska maan markkinoille pääsyn esteet ovat alhaiset, perinteisten näyttöjen homogenisointi on erittäin vakava ongelma. Siksi tavanomaisilla näytöillä ei ole hinnan lisäksi mitään merkittäviä etuja. On suositeltavaa jatkaa hintahinta-strategiaa markkinaosuuden lisäämiseksi. Huippuluokan erikoisnäytösten osalta teollisuus on juuri alkanut, kysyntä on vahva ja markkinat ovat odotettavissa. Yritykset voivat aloittaa huippuluokan räätälöityjä näyttöjä, ottaa käyttöön asiaan liittyviä kehittämissuunnitelmia, lisätä yritysten voittoja ja ansaita elämää yritysten selviytymiselle.


Laadun ja tuotemerkin yhdistelmä luo mainetta esittävän yrityksen. Viime vuosina kotimainen kulutus on noussut, ja kuluttajat pyrkivät yhä enemmän makuun, toisin sanoen laatuun ja tuotemerkkiin. Laadun ja tuotemerkin yhdistelmä luo vahvan brändivaikutuksen, ja asiakkaat tulevat luonnostaan tuotemerkistä. Sama pätee LED-näyttöalaan. Tuotteen laatua optimoidessamme luomme tuotemerkin, joka juurtuu syvälle ihmisten sydämiin eri kanavien kautta ja luo alan mainetta.


Ulkoista kysyntää leikataan ja kotimaista kysyntää voidaan laajentaa. Kahden viime vuoden aikana kotimainen viihdeteollisuus on kehittynyt nopeasti ja LED-vaiheiden vuokra-näyttöjen kysyntä on noussut nopeasti. Nykyinen näyttövaihe ei vieläkään kykene vastaamaan markkinoiden kysyntään, ja näyttämöverkkomarkkinat ovat päättämättömiä. Yritykset voivat aloittaa vahvan, asetteluvaiheen vuokrausnäytön tutkimus- ja kehityssuunnitelman markkinoiden tarttumiseksi. Samalla tänä vuonna valtio ja kahdeksan maakuntaa ja kuntia ovat jatkuvasti antaneet ultra-teräväpiirtovideoteollisuutta koskevia politiikkoja ultra-teräväpiirtovideoteollisuuden kehittämisen tukemiseksi. Ultra-teräväpiirtotelevisiot ovat lähestymässä, LED-näytön yritykset voivat luottaa politiikkoihin ja omaan tutkimus- ja kehitystekniikkaan, muuttuivat kahleiksi ja nousseet 90 000 mailia.


Enemmän keinoja, innovaatio on keskeinen. Se on high-end-räätälöinti tai ultra-high-screen -näytön kehittäminen, se on erottamaton osa teknologista innovaatiota. Ainoastaan uudistaminen voidaan korvata, jotta voidaan edistää alan kehitystä, ja alan kehitys voi edistää uuden teollisuuden kysyntää. Siksi innovaatio on kaikkein keskeisin tapa päästä eroon hintasotista ja kaupallisista sodista.


johtopäätös:


Hintasota ei ole sileä, kauppasota on jälleen käynnissä, ja paine on nousussa, mikä vie suoraan LED-näyttöalaa. Näennäisesti toivoton, mutta tie on edessä, LED-näytön yritykset tarvitsevat vain kääntää suuntaa. High-end personalization, brändi vaikutus, ultra-high-display-näyttö, vaiheessa vuokra-näyttö, jne., Monet "paniikki" tiet voidaan valita, LED-näyttö yritysten poimia polku, voit vetää kaksinkertainen aalto napauttamalla.