Kaksi uutta suosikkia LED-näytöissä on hiljaa viraalinen

- May 20, 2019-

Muut kuin LED-taivas, mikä tekee sinusta katsomalla tähdet? Hanging on tänä vuonna hiljaa suosittu.

image

Puhuessani keskeytyksestä, mielestäni hän on niin

image

Tai jotain sellaista

Nosto ei ole tänä vuonna yksitoikkoinen.

image

Nosta pallomainen näyttö. Paviljongeilla ja yrityksillä on runsaasti sovelluksia. On kiinnike asennus ja kondoli asu kahdenlaisia keinoja, kondoli asu yhdistää paikka koristella, voi kovera ja kupera paljon mallinnus, vaikutus on kaunis kaunis.

image

Nosta julistekuva. LED-näyttö on kytketty pyörivään järjestelmään katon yläosassa. Tämän projektin led-näytöllä on 4 mm: n pisteiden välinen etäisyys ja se ottaa käyttöön kaksipuolisen julisterakenteen, jonka pinta-ala on 10,42 neliömetriä ja erittäin ohut kokonaispaino 650KG.


image

Nosta sylinterimäinen näyttö. Näytön runko on muotoiltu elliptiseksi sylinteriksi, jonka kokonaispinta-ala on 73,6 neliömetriä ja korkeus 17,4 metriä. Päärunko KÄYTTÄÄ LED-läpinäkyvää näyttöä, atrium-asentoa, ympäröivä katseluvaikutus on melko hyvä.


image

Suorakulmainen "iso kattokruunu". Suorakaiteen muotoinen runko, joka on valmistettu 5 mm: n näytöstä, takaa luovuuden ja hauskan, ja se toimii valaistuksen energiansäästönä. Hämmentynyt, monipuolinen suorakulmainen LED-näyttö, joka häikäisee.

Toinen suosittu on LED-video-sarake


image

Venäjän ostoskeskuksen neliöpylväsnäyttö, P2.5-tuotteet. Ryhmä tuoteryhmän lähetyksiä, riippumatta siitä, pelataanko mainos- tai videovaikutusta, on vipuvaikutus.

image

Shenyangin neliö ulkona P16LED-sylinterinäyttö, laajentaa näkökulmaa, 360 asteen näyttöä. Korkea pylväsvaikutus voi houkutella pitkälle.