Avoimuus on kaupallisen led-näytön kehityssuuntaus

- May 18, 2020-

Nykyään kaupallinen led-näyttö on laajalti käytetty suurissa ostoskeskuksissa, stadioneilla, näyttelysaleissa, ulkomainonnassa ja yrityksissä, ja sana "läpinäkyvä" on tullut alan synonyymi kaupalliselle led-näytölle. Kanssa kehitystä kertaa, julkisivut suurten rakennusten kaupunki rakennetaan perusteella kaupallinen lasiverho seinä, ja nyt muoto "lasiverho seinä + LED-näyttö" on tullut standardi kokoonpano maamerkkejä suurissa kaupungeissa.


Miksi se näyttö muoto "lasi verho seinä + LED-näyttö"? Koska päivällä, onko se vähittäiskauppa tai rakennus, käyttö lasiverhoseinät antaa ihmisille tunteen muodin, teknologian ja kansainvälisen ulkonäön. Verrattuna muihin arkkitehtonisiin esiintymisiin, tämä lasiverho seinänäyttö on kaupallisempi. . Yöllä, kun liittyminen LED-teollisuuden, kaupunkien keskuksissa ja kauppakeskuksissa ympäri maailmaa on kaikki tullut uusi lävistys syistä kaupungin, antaa ihmisille tunne, että jos valaistus vaikutus on hyvä, kaupungin keskusta on sama.


Nykyisen liiketoiminta-ajan nopean kehityksen myötä "lasiverhoseinä + LED-näyttö" on ollut alan kilpailun keskeinen tekijä.


Lasiverhoseinien räjähdysmäisen asennuksen aikana kotona ja ulkomailla LED-teollisuuden vaatimukset ovat yhä korkeammat. LED-näytön valmistajana ja tutkijana JCDads on ehdottanut erilaisia läpinäkyviä näyttöratkaisuja lasirakennuksiin. Koska tärkein tekijä käyttäjän asentaa lasiverho seinä on parantaa muotia ja kauneutta tallentaa, supermarket ja rakennus. Täällä olemme kehittäneet ja asentaneet vaikuttamatta alkuperäiseen lasiverhoseinäympäristöön, mikä tekee alkuperäisestä myymälästämme tyylikkäämmän ja kauniimman. Led-näyttötuotteet. Tämä on säleikkö näyttö ja läpinäkyvä näyttö. Kaikki tuotesuunnittelun käsitteet "avoimuus", koska ydin mahdollistaa käyttäjille mahdollisuuden paremmin levittää mainostietoja sopivaan aikaan, suurempi leviämisaste ja korkeampi saapumisaste.


Läpi korkean vaikutuksen sisä-ja ulkotiloissa erikokoisia, muotoja ja fyysisiä pikselikentillä, räätälöity eri asennusympäristö sovelluksia, suunniteltu korkea luotettavuus ja erinomainen kuvanlaatu, LED eri fyysisten pikselien kentillä Ultra-ohuet seinät, kevyt ja energiaa säästävä, sopii erilaisiin sisä-ja ulkotiloissa, kuten suuret ostoskeskukset, mainostaulut, stadionit, näyttelyhallit ja yritykset, antaa yleisölle lopullinen visuaalinen kokemus.