Tapoja pitää pieni säde LED-näyttö koskaan mustana

- Apr 14, 2020-

LED-näyttö ei ole normaali tehtaalla muodostettu sähkölaite, vaan tuote, joka tuotetaan paikan päällä asiakkaan vaatimusten ja asennusympäristön mukaan. Vikaantumisaste on paljon suurempi kuin muissa sähkölaitteissa. Siksi paikan päällä sijaitsevan tuotantohenkilöstön tiukka ja valmistajien jälkimarkkinointi odottaa suuresti.


Viime vuosina pienten sävelkorkeuden johtamien näyttöruutujen käyttö on tullut yhä suositummaksi. Näyttöefektien ainutlaatuisilla eduilla sen sovelluspaikat vaihtelevat tavallisista kokoushuoneista, valvontahuoneista, näyttelyiden näyttösovelluksista kansallisen tason kokouskeskuksiin, valvontakeskuksiin ja CCTV: hen. , Ja laajamittaisia ​​tapahtumia. Kuten G 20 -kokouksessa, Zhu Rihen paraatissa, Tianjinin kansallispeleissä, pienikokoinen led-näyttö on kaikkialla.


Uuden tekniikan ja korkean tarkkuuden laitteiden lisäksi erinomaisen näyttötehosteen lisäksi käyttäjän tarpeisiin liittyy myös vakautta koskevia näkökohtia, koska kun musta näyttö tulee pääpaikkaan, se aiheuttaa merkittävää kansainvälistä vaikutusta, jopa poliittista vaikutusvaltaa , kuten Tianjin National Games 5 renkaat muuttuvat 4 renkaiksi.

mmexport1571623459976

Pienen sävelnäytön sovelluskenttien analyysi


Uuden sukupolven ammattimaisena näytönohjaimena pienimuotoisilla LEDillä on suora vaikutus perinteiseen DLP: hen. Kulman muuttaminen tarkoittaa, että pienikokoiset LEDit ovat tosiasiallisesti tekninen korvaus DLP: lle tuotesovelluksissa. Mutta tämä korvaaminen ei ole vain yksi-to-yksi. Pienitehoisella LED-näytöllä ja DLP: llä on edelleen suuri sovellusero, joten näytön tekninen valinta on erityisen tärkeä erilaisissa projekteissa.


Siksi, kun pienen äänenkorkeuden LEDiä käytetään tapahtumapaikan päänäytönä, sen vakauden arviointi on etusijalla, ja ensimmäinen on, että se ei voi olla musta.


Analyysi mustan näytön syystä


Juuri tämän vaatimuksen takia analysoimme perusteellisesti mustien näyttöjen syitä mustien näyttöjen piilotettujen vaarojen poistamiseksi pohjimmiltaan ja saavutamme todella mustat näytöt. Näyttö on elektroninen laite, sisäinen ohjauskorttipiiri on FPGA, eikä käyttöjärjestelmää ole. Siksi mustan näytön syy voidaan luokitella 2 osiin, joista toinen on laitevika ja toinen kaapeli.

mmexport1571641960058

1: laitevika


Laitevika tapahtuu pääasiassa kahdessa laitteessa, vastaanottokortissa ja kytkentävirtalähteessä.


A: kortin vastaanottaminen


Vastaanottokortilla on monia laitteita. Tavallinen vastaanottokortti integroi kaksi gigabitin verkon tiedonsiirtoliittymää, 120 P-lamppulevyaseman rajapinnat, SDRAM, FLASH jne. Juotosliitokset ylittävät 10 000 pistettä. Koska LED on induktiivinen kuorma, se aiheuttaa sen Työympäristö on monimutkaisempi. Jotkut valmistajat uhraavat sisäisen lämmönpoistotilan pyrkiessään ultraohuteisiin, käyttävät pieniä pienikortteja jne., Heidän elektronisissa laitteissaan on paljon koskettimia, sähkömagneettinen ympäristö on monimutkainen ja sisäinen korkea lämpöympäristö johtaa heikentyneeseen työstabiilisuuteen. Satunnainen kondensaattorivika voi aiheuttaa näytön. Näyttö on epänormaali.


B: kytkentävirtalähteen vika


LED-näyttö on induktiivinen kuorma, ja lähtökuorma muuttuu näytön kanssa, jolla on suuri vaikutus sisäisiin laitteisiin. Lisäksi kytkentävirtalähteessä on monia sisäisiä kondensaattoreita. Jotkut valmistajat käyttävät kytkentävirtalähteitä automaattisella tuulettimen jäähdytyksellä käyttökustannusten vähentämiseksi. Sekä kondensaattoreilla että puhaltimilla on lyhyt käyttöikä, joten siitä tulee yleisin syy kytkentävirtalähteen häiriöihin, ja virrankatkoksista aiheutuvat mustan näytön viat ovat etusijalla koko laitteessa.


2: kaapelin vika


Kaapeliviat jaetaan pääasiassa ulkoisiin liitäntäkaapeleihin, kuten kaapeleihin, jotka toimittavat virtaa ja signaaleja näytölle, ja sisäisiin kaapelivikoihin, kuten sisäisiin tasavirtakaapeleihin ja sisäisiin harmaisiin kaapeleihin.


V: Ulkoinen kaapeli


Ulkoisista kaapeleista signaalikaapelilla on suurin vikaantumisaste ja suurin vaikutus. Näytössä käytetty tavanomainen signaalikaapeli on kissa 5 e -kaapeli. Materiaalien rakenteen kaltaisista tekijöistä johtuen on vaikea varmistaa signaaliviestinnän vakautta. Erityisesti 2-napainen kidepää on telakoitu, ja tärinänkesto on suhteellisen heikko.


B: Sisäinen kaapeli


Sisäiset kaapelit ovat pääosin harmaita kaapeleita, kuten alla on esitetty. Harmaa kaapeli valmistetaan pääosin kylmäpuristamalla. Monien kytkentöjen ja irrottamisen jälkeen koskettimet ovat erittäin helppo tehdä huonoista kosketuksista ja jopa harmaa kaapeli on rikki. Siksi sisäinen kaapelin vika on suurin kaikista kaapelin kytkentävirheistä.


Strategiat koskaan mustalle näytölle


Yllä oleva analyysi useista syistä mustalle näytölle, otamme oikean lääkkeen, suojaamme yllä olevat ongelmat suunnittelupuolelta ja täytämme lupauksen asiakkaille ja käyttäjille - koskaan musta näyttö.


Yksi koskaan mustan näytön aseista: ei vastaanottokorttia


Perinteiseen vastaanottokorttirakenteeseen verrattuna yrityksemme ottaa vastaan ​​korttia ei-vastaanottavan ratkaisun integroidaksesi tuote hyvin.


Erityinen siru, jolla on parempi integrointi, on suunniteltu adapterikortille. Siru integroi Gigabit-verkon tiedonsiirron, FPGA, SRAM, FLASH, MCU, jne. Tavanomaiseen vastaanottokorttiin, alkuperäisestä 7 IC: stä 1 IC: ään, erittäin integroitu, vähentäen 80% juotosliitos, etuosasta Vähennä elektronisten laitteiden vikaantumista parantaen siten järjestelmän vakautta.


Älä koskaan mustalla näytöllä aseita kahta: ei kaapelia, kova liitin


Äskettäin kaapeliyhteyteen verrattuna kytkentäkaapelia ei ole sisällä, ja kaikki siirto tapahtuu piirilevyn ja liittimen kautta. Suunnitteluvaiheesta lähtien vältetään kaapelin moninkertaisen kytkemisen ja irrottamisen väsymys ja tavanomaisen kylmäpuristuksen aiheuttama huono kosketus. Piilotetut vaarat.


Älä koskaan mustalla näytöllä ase kolme: kaksoisvirtalähde


Kuten edellä mainittiin, laitevikojen joukossa kytkentävirtalähteen vika on ensisijainen, joten huippuluokan sovellussivustoissa käytetään yleensä kaksoisvirran varmuuskopioita. Samanaikaisesti yrityksemme suunnittelemassa kytkentävirtalähteessä on automaattinen virranjako-toiminto, ts. Kaksi virtalähteen lähtöä samanaikaisesti, mikä voi vähentää virtalähteen työkuormitusta, pidentää virran käyttöikää ja välttää sähköverkon vaikutuksia, jotka johtuvat virtalähteen kylmäkytkimestä. Näytön värinä tai kolmas yliaalto saa laitteen käynnistymään uudelleen, ja samalla virran tilaa voidaan tarkkailla reaaliajassa ohjelmistopuolella, ja se voidaan myös nopeasti vaihtaa huollon aikana vian poistamiseksi.


Neljäs koskaan mustan näytön ase: silmukkasuunnittelu


Paikalla olevien signaalinvakausvaatimusten tason ja kustannusbudjetin mukaan tuotteemme voivat täydentää 4 varmuuskopioita. Kaksi tärkeintä varmuuskopiointitasoa ovat kaksoisrajapinta, kaksoissilmukka ja kaksoisrajapinta neljä silmukkaa. Kaksoisrajapintaista kaksisilmukkaa käytetään yleensä televisioasemille, kun taas kaksoisrajapinnan neljää silmukkaa käytetään suoratoistoon, kansallisiin live-kokouksiin jne.


Kaksoisrajapinta, kaksisilmukka, ei koskaan mustan näytön silmukan suunnitteluun


Kuten yllä olevassa kuvassa esitetään, kaksoissignaali muodostaa kaksi itsenäistä signaalisilmukkaa, jotka voivat varmistaa, että kun yksi silmukkajoukko epäonnistuu, toinen silmukkajoukko voidaan vaihtaa välittömästi, kytkentäaika on alle 0. {{1} }neiti. Paikoissa, joissa jotkut TV-asemat vaativat kuumavalmiusvirtaliitäntöjä, virtaliittimiä voidaan lisätä kaksikanavaisen virransyötön ja kaksikanavaisen signaalin saavuttamiseksi näytössä. Jakolaitteen lopussa 2 riippumattomat kopiosignaalit lähetetään 2 lähetyslaatikoille varmuuskopion kautta.


Kaksiliitäntäinen nelisilmukka, jossa ei koskaan ole mustaa silmukkarakennetta


Varmistustaso on korkein taso, eli signaalin neljä sisääntuloporttia, kunhan yksi on normaalia, se voi toimia normaalisti. Guangzhou Asian Games -paikan pääikkunassa käytetään tätä varmuuskopiotilaa. Tietysti tämä varmuuskopiointimenetelmä lisää etuosalaitteiden kustannuksia, jotka ovat yleensä enemmän kuin 4 -kertaiset perinteiseen kokoonpanoon verrattuna.


Ei koskaan mustan näytön loppu


Ei ole parasta, on vain parempaa, tieteen ja tekniikan tie on loputon. Altailaiset pitävät kiinni ammattimaisuuden, tutkimuksen ja sitkeyden ominaisuuksista ja jatkavat työskentelyä LED-näyttötuotteiden parissa; syvällisen yhteydenpidon ja viestinnän kautta asiakkaiden kanssa he jatkavat markkinoiden tarpeita vastaavien pienimuotoisten tuotteiden kehittämistä. Ja edistä tekniikan saostuksen etujen avulla asteittain LED-näyttöä laajemmille sovellusmarkkinoille, käytä teknistä vahvuutta poistamaan asiakkaita' huolet ja luo asiakkaille suurin arvo.