Videovalvontatekniikan Rolf älykkäiden sairaaloiden rakentamisessa

- Aug 24, 2020-

Videovalvontajärjestelmä on edelleen tärkein sovellus sairaalan turvallisuudessa. Sairaalan toiminnallisen jaon näkökulmasta ennaltaehkäisyn tarkoitus vaihtelee sairaala-alueen eri osien mukaan ja vaadittujen videovalvontalaitteiden suorituskyky on erilainen. Siksi videovalvonnan asentamisen sairaalan jokaiselle alueelle tulisi perustua todellisten ennaltaehkäisytarpeiden täyttämiseen.


1. Älysairaaloiden rakentamisessa tarvitaan voimakasta seurantatekniikkaa


Sosiaalisen modernisoitumisen edetessä perinteinen sairaanhoitopalvelu on ollut kaukana&# 39: n tarpeista. Erityisesti julkisissa lääketieteellisissä tiloissa on tullut väistämätön valinta jatkaa liittyvien tuotteiden turvallisuutta, älykkyyttä ja tehokkuutta. Turvajärjestelmän rooli sairaaloissa on yhä tärkeämpi, ja verkkoaaltojen edistämisen myötä sairaalan turvallisuuden rooli jatkuu.


Sairaala tärkeänä turvallisuuden seurantajärjestelmänä, perinteisen merkityksessä turvallisuuden seurantajärjestelmän lisäksi, ja turvajärjestelmä olisi integroitava läheisesti sairaalan liiketoimintaan, rakentaa tieteellinen ja kohtuullinen voi paitsi varmistaa sairaalan turvallisuus samaan aikaan, mutta on myös hyödyllistä lääketieteelliselle käytökselle seurantajärjestelmien suunnittelun kattava soveltaminen, on tärkeää kotimaisten sairaaloiden turvasovellusten kehittämiselle ja prosessin edistämiselle, nykyisen sairaalan turvallisuusjohtamisen näkökulmasta, seurantaprojektikohtainen nykyinen verkko , integraatio, digitaalinen jne.


2. Videovalvontatekniikan kohtaussovellus älykkäissä sairaaloissa


Niin kauan kuin käyttäjät käyttävät langatonta verkkoa, he voivat seurantajärjestelmän avulla verkottaa kaikenlaisia ​​lääketieteellisiä instrumentteja yhteen, jotta käyttäjät voivat käyttää milloin tahansa potilaan potilastietoja, äskettäin päivitettyjä lääketieteellisiä raportteja ja niin edelleen. ja missä tahansa; Lääketieteellisten laitosten verkoston välityksellä potilaslähetystietoja ja tapauksia voi tarkastella missä tahansa sairaalassa.


Etäleikkausopetus: Kirurginen opetus on aina ollut välttämätön tapa kliiniseen opetukseen sairaaloissa. Eri olosuhteet rajoittavat sairaaloiden leikkaussalit valvovat tiukasti leikkaussaliin tulevien ihmisten määrää, mikä vähentää lääketieteen opiskelijoiden ja harjoittelijoiden mahdollisuuksia oppia ja tarkkailla leikkausprosessia. Valvontajärjestelmän avulla opiskelijat voivat paitsi tarkkailla käyttöprosessia ruudulla reaaliajassa leikkaussalin ulkopuolella, myös tarkastella toimintavideota toistuvasti, jotta voidaan päästä eroon perinteisen opetustavan aikarajoituksista, tilaa ja ihmisten määrää, parantaa opetusjärjestelmän turvallisuutta ja osallistua potilaiden suojeluun.


Telemeditsiinikonsultointi: Viime vuosina eräiden sairaaloiden eri sairaaloiden epäjohdonmukaisen kasautumisen, sademäärän ja kapasiteetin vuoksi jotkut sairaalat ovat tutkineet uusia ideoita yhteistyöhön perustuvasta lääketieteellisestä hoidosta useiden sairaaloiden keskuudessa. Lisäksi joitain syrjäisillä vuoristoalueilla olevia potilaita on usein lähetettävä korkeamman tason sairaaloihin asiantuntija-apua varten paikallisten taaksepäin jääneiden sairauksien takia, mutta matka on pitkä ja neuvottelujen aika viivästyy helposti. Siksi videovalvontajärjestelmään perustuva etäkonsultointisovellus on myös tyypillinen esimerkki videoresurssien käytöstä: Eri sairaaloiden asiantuntijat katsovat operaation toteutusnäyttöä verkon kautta reaaliajassa, diagnosoivat potilaat yhdessä paikan päällä olevien lääkäreiden kanssa, ja antaa oikea-aikaista kirurgista ohjausta; Kun kenttäoperaatio on monimutkaisempi, verkkoa voidaan käyttää myös operaatioseminaarin muodostamiseen opetusterminaalin kautta vaikeiden ongelmien ratkaisemiseksi ajoissa.


Etäintensiteettivierailut: Sairaalassa on päivittäin käynnissä monia perheenjäseniä ja potilaiden sukulaisia. Tartuntatautien ja vakavia sairauksia sairastavien potilaiden kohdalla nämä vierailut eivät vain tuota ongelmia hoitohenkilökunnan rutiinityöhön, vaan vaikuttavat myös osaston ympäristöön, joka todennäköisesti aiheuttaa ristiininfektioita ja terveysriskejä perheelle ja yhteiskunnalle. . Tehohoitokäynnit ovat myös tärkeä videovalvonnan sovellus. Potilaiden perheenjäsenet voivat saada reaaliaikaista tietoa osaston potilaista saamalla luvan sairaalassa tai jopa kotona. Sillä välin silti voi vähentää lääkäri-potilasriitaa, tuoda valtavaa implisiittistä hyötyä.


Hallinnollinen liiketoiminta: jokaisen yksikön johto toimistotietokoneen Internet Explorerin kautta, käytä videovalvontaa reaaliajassa ja tarkkaile tilannetta vastuullisen osaston potilaalle, lääkäreille, rekisteröintimaksut, laboratoriotyön tila, osastotilanne, apteekki, apteekki, jne., voidaan suorittaa myös kaksisuuntaisen sisäpuhelintoiminnon avulla kriittisinä hetkinä, paikan päällä tapahtuvalla valvonnalla ja aikataululla kullekin osastolle. Lääkäri / sairaanhoitaja-asema voi myös seurata vastuullaan olevia osastoja ja potilaita oman lainkäyttövaltansa mukaan. Onnettomuuden sattuessa voin reagoida siihen mahdollisimman pian, mikä ei ainoastaan ​​takaa potilaiden elämää ja terveyttä, vaan tuo myös paremman yritysmaineen sairaalaan. Lisäksi on interaktiivinen videoneuvottelujärjestelmä.


3, loppuviitteet

Nykyään turvallisuustekniikan kehittyessä sairaalat eivät ole enää tyytyväisiä vain GG: n rauhansairaalaan; rakentaminen, lääketieteellisestä viisaudesta on tullut uusi kasvupiste turvallisuusalalla, hoidon jälkeen, tuomioistuin sairaalaa edeltävässä ennaltaehkäisyssä, terveydenhuollossa, lääketieteellisessä hallinnassa älykkään ja henkilökohtaisen terveydenhuollon palvelujen toteuttamiseksi, tyydyttää ihmisiä lääketieteellisten asiakirjojen hallinnassa, lääketieteellisessä palvelu, telelääketiede, kysynnän etälääketieteelliset näkökohdat ja digitaaliset mobiililaitteet,&"; pilvi GG"; palvelusta tulee kehityssuunta.