Mahdollisuus LED-näytölle Esports-kentällä

- Aug 12, 2020-

Viime vuosina Kiinan&# 39: n esportsiteollisuuden nopea kehitys on yllättänyt kaikki. Tietoisuuden lisääntymisen lisäksi markkinat ovat nousseet, mutta myös pääoman, nykyisen tuellaesportstoimialaketju on sisällyttänyt tapahtumien toiminnan, suoran lähetysalustan, median, yhteisön ja muut linkit muodostaen hyvän ekologisen järjestelmän. Ja LED-näytöstä on tulossa yksi tarvittavista laitteistaesportsHall, ja kun Esports-markkinat nousevat edelleen ja teollisuusketju paranee, myös sen kysyntä kasvaa. Tulevaisuus yhä laajempiesportsmarkkinanäkymät, houkutteli joukon LCD-valmistajia taistelemaan, LED-näyttöyritysten kriisitietoisuuden tulisi myös herätä, kilpailla näistä valtavista markkinoista.


Epidemian aikanaesportsteollisuus vallitsi kasvutrendin


Jos listaat nousevat teollisuudenalat, jotka ovat siirtyneet valtavirtaistamiseen viime vuosina,esportsvoidaan pitää yhtenä. Ammattilaisuuteen ja urheiluun liittyvä prosessi etenee jatkuvasti, yleinen tietoisuus nousee yhä korkeammalle, tähdet lähtevät alustalta peräkkäin, kaupallinen arvo kasvaa koko ajan ja teollistumisprosessi paranee jatkuvasti. Asiaankuuluvien raporttitietojen mukaan vuoden 2020 tammi-kesäkuussa Kiinan&# 39: n urheilupelimarkkinoiden todellinen myyntituotto oli vuoden ensimmäisellä puoliskolla 71,936 miljardia juania, kasvua edelliseen vuoteen oli 54,69%. . Viimeisen puolivuotiskauden aikana Kiinan&# 39: n vientiteollisuus kehittyi erittäin nopeasti tai jopa kasvoi suuntausta vastaan. Newzoo mukaan julkaistiin samaan aikaanesportsmaailman markkinoiden raportti vuonna 2020, mukaan Kiinan sähköisten kilpailukykyisten markkinoiden tuotot ovat tällä hetkellä globaaleilla markkinoilla, tulot olivat 35,0%, ja Kiinassa on 163 miljoonaaesportsYleisö ja tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla kiinalaisten vientiä harjoittavien käyttäjien määrä kasvaa edelleen, käyttäjien asteikolla 483,96 miljoonan vuoden ensimmäisellä puoliskolla, mikä on 9,94% enemmän kuin vuotta aiemmin.


esportsoffline-tapahtumat käyttäjän nopeuden kasvun lisäksi, palaavat pian Pekingin kunnan valtion omistaman kulttuuriomaisuuden hallintakeskuksen johtajan Liu Shaojianin mukaan vuoden 2020 kuninkaan kunniaksi 16. elokuuta pidettävään maailmancup-finaaliin, joka pidetään Pekingin wukesong Cadillacin keskustassa, joka pidettiin tapa sisäiseen RSS-tarkasteluun samanaikaisesti, tämä suunnitelma avaa turnauksen oven vuonna 2020,esportsmarkkinat palaavat markkinoille. Lisäksi netease, täydellinen maailma ja muut yritykset ovat myös ilmaisseet aikomuksensa jatkaa kasvuaan viennin alalla. He eivät vain käynnistä esports-kokemuspaviljongia, vientiä ekologiseen teollisuuspuistoon ja muihin hankkeisiin, vaan suunnittelevat myös jatkavansa vientiyritysten alku- ja loppupään tutkimusta luomalla laadukkaita pelejä ja järjestämällä vientikilpailuja. Seuraavan elektronisen kilpailun järjestämisen ja Tencentin ja muiden jättiläisten kiihtymisen myötä kotimaisen elektroniikkapeliteollisuuden kehityksen odotetaan alkavan kultaiseen aikakauteen.


Viime vuosina, kun vienti on otettu käyttöön Aasian kisoissa, Kansainvälisen vientiliiton perustaminen ja muut teollisuuden maamerkit ilmestyvät, teollisuusketjua kehitetään jatkuvasti, teollisuus on kypsempi. Nykyäänesportsteollisuus, josta on tullut myös yksi kauppakeskusten ja kaupallisten kadujen päätoiminnasta ihmisten houkuttelemiseksi. Kiinan 163 miljoonan yleisön markkinat'esportsteollisuus on epäilemättä valtava. Lisäksi 480 miljoonasta esportin käyttäjästä tulee todennäköisesti potentiaalisia vientiyleisöjä ja potentiaalisia kuluttajia offline-toiminnassa vientiteollisuudessa parantamaan edelleen vientiteollisuuden ketjun johdannaistuotteita ja siten kasvattamaan kysyntää eri päätelaitteiden näytölle. kuten esports-tapahtumia ja offline-toimintaa. Lisäksi urheilutapahtumien järjestäjät suosivat yhä enemmän teräväpiirtotelevisioita ja suurikokoisia LED-näyttöjä, joita eivät rajoita sovellusnäkymät. Siksi vientiteollisuuden kehitys ja sen offline-toiminta ovat edistäneet LED-näyttöjen&# 39 lisääntymistä; markkinaosuus viennissä.


LCD tehdas vahva osaksi toimisto, LED-näyttö yritykset odottavat enemmän milloin?


esportsMarkkinat selkeästi houkuttelivat suuren määrän nestekidenäyttöjen valmistajien asettelua, vaikka tehdas näyttää tällä hetkellä pääasiassa, kuten nyt, LCD- ja OLED-näytöt suurten näyttötuotteiden kehitykseen, on todistettu, että valmistaja myös valtaa näytön näyttöalueille e-urheiluteollisuuden markkinoilla. Valtava kuluttajaryhmä on ratkaiseva voimaesportsala. Poliittinen tuki valmistaa myös tietä EU: n kehitykselleesportsala. Viime aikoina vientiteollisuus on ollut jatkuvasti myönteistä, heinäkuun alussa opetusministeriö ilmoitti vientiuutensa yhdeksi tutkinnon suorittaneista ammateista; Vuonna 2020 ChinaJoy, Tencent ilmoitti myös aikovansa virallisesti avata Kiinassa ensimmäisen integroidun esport V-aseman kokemushallin GG-tarjouksen aikana; kansallispäivä Golden Week" vuonna 2020. Kiertämällä jatkuvasti vientiä, jokainen jättiläinen on suunnitellut vientiliiketoimintaa, mikä saattaa tuoda uutta elinvoimaa, mutta samalla myös edistää uutta potentiaalia.


Tulevien hyvien uutisten ja vientiteollisuuden näkymien edessä TCL julkisti LCD-asettelullaan ja LED-näytön asettelullaan UDE 2020: n esporttinäytön aiemmin. Vaikka TCL näyttää tällä hetkellä vain näytöitä, sen Huaxing Optoelektroniikalla on suuri vaikutus LED-näytöihin, ja tulevaisuudessa on helppo asettaa LED-näytöt esporttien kentälle. Vahvojen ja LCD-LED-valmistajien edessä näyttöyritykset haluavat syödä palan piirakkaa, niiden on aloitettava käyttäjäkokemuksesta ja heijastusnopeudesta, syvälle kaivettava esporttipaikkojen ja tapahtumien kysyntäpisteisiin suorituskyvyn ja koon perusteella , purkaakseen LED-näytön pullonkaulan vientimarkkinoilla. Suurten nestekidenäyttövalmistajien kanssa runsaasti näyttöpääteresursseja tarjoavien LED-näyttövalmistajien on tunnettava kriisi, otettava asettelun johtoasema ja tartuttava 100 miljardin markkinoille.


Tällä hetkellä vientiliiketoimintamallien kehittäminen ja kehittäminen on vielä hyvin varhaisessa vaiheessa, tulevaisuuden vienti on nopeampaa ja uuden tekniikan integrointi. Tällä hetkellä 5G-, AI-, VR- ja muut tekniikat nopeuttavat niiden soveltamistaesports, joka tuo kumouksellisen ja syventävän kokemuksen tulevaisuuteenesportsTapahtumat. Jatkossa pelaajat voivat pystyä valitsemaan omat katselukulmansa tai nauttimaan syvemmästä katselukokemuksesta pelikohtauksissa VR-tekniikan avulla. Vaikka LCD-, LED- ja DLP-tekniikalla voidaan saavuttaa AI- ja VR-tekniikan soveltaminen, mutta siinä on syventävä kokemus, että siinä on iso kokoinen LED-näyttö, hd on hieno ja enemmän käytettävyyteen verrattavia etuja, kuten kohtaus, jotta näyttöyhtiöt voivat aloittaa aistikokemuksesta yhdessä uuden XR-tekniikan kanssa luovat syventäviä kokemustapahtumia, tulevat yhdeksiesportsteollisuutta ei voida korvata, mikä laajeneeesportsterminaalimarkkinat maassamme ja jopa maailmassa.


Parantuen oikean ymmärryksenesportsyleisön toimesta, hyviä uutisiaesportsteollisuus on lisääntynyt viime vuosina. AsteikkoesportsMarkkinoiden on pakko jatkaa kasvuaan, ja LED-suuren näytön kysyntä kasvaa väistämättä vastaavasti, ja sen odotetaan jopa tulevan yhdeksi LED-näytön päämarkkinoista. Vastapäätä sininen valtameriesportsKoska tulevaisuuden markkinoilla on jatkuvasti kovaa kilpailua, LED-näyttö voi alkaa kokemuksesta luoda syventäviäesportsLED-näytölle kuuluvat toiminnot laajempien LED-näyttömarkkinoiden laajentamiseksi.