HD-led-näytön uusi suuntaus

- Jul 09, 2020-

Koska yksi kiinalaisten johtamien videonäyttöyritysten viime vuosien vientituotteista on pieni, se on auttanut suuresti kiinalaisten LED-näyttöyritysten suorituskykyä. Vuonna 2020 epidemian vaikutuksesta kotimarkkinoiden kysyntä romahti ja myös ulkomaille suuntautuva vienti estettiin, mikä johti videonäyttöyritysten toimintaan. Se on aiheuttanut valtavia tappioita. Samaan aikaan on kärsinyt myös pienen sävelkorkeuden johtaneen näyttöteollisuuden kehitystä, pyyhkäisemällä edellistä GG-hintaa; ukkonen GG-hinta; suuntaus, mutta alan yleisen kehityksen kannalta nykyinen pienikokoinen LED-näyttö näyttää uuden kehityssuunnan ...

mmexport1571642605827

Kasvu hidastui merkittävästi, ja kilpailu kiristyi

Ei ole epäilystäkään siitä, että HD LED -näyttöteollisuudessa kasvun hidastumisesta on tullut tosiasia, etenkin tämän vuoden&# 39 -epidemian vaikutuksesta, ja maailmanmarkkinat ovat kärsineet kovaa. Samanaikaisesti myös pienten sävelkorkeusyritysten kannattavuudella on selkeä käsitys laskusta. Viime vuosina, kun yhä useammat näytönohjaajayritykset ovat liittyneet, kilpailu pienikokoisten LED-näyttöjen markkinoilla on tullut kovaksi. Sen lisäksi, että johtavat videonäyttöyritykset jatkavat kustannusten jatkuvaa optimointia ja tuotantoketjun loppupään sirujen ylikapasiteettia, jotka ovat laskeneet päätelaitteiden hintoja, jne.," sota" on käymässä yhä ilmeisemmäksi.


Kahden viime vuoden aikana pienten leirien hinta on laskenut uudestaan ​​ja uudestaan, mikä on myös kiristänyt koko toimialan kustannuskilpailupaineita erityisesti puristaen pääyritysten voitotasoa. Pienet leirintäalueet ovat tulossa GG-hintaan; huono kuja GG-hinta ;, joka on myös kiihdyttämässä entistä aktiivisemmin tai passiivisemmin tekniikan innovaatioihin, Mini / MicroLED-tekniikka tuli suosituksi.


Kuten teollisuuden asiantuntijat ovat ilmoittaneet, tämä pienikokoisen näytön tuottojen laskukierros edustaa erittäin kypsiä markkinoita, ja se on myös välttämätön prosessi, joka kehottaa näyttöyhtiöitä aloittamaan uudistukset ja sopeutumaan teollisuuden muutoksen ja päivityksen uuteen vaiheeseen. Niistä strategioiden tutkiminen, kuten teollisuusketjun laajentaminen, sovelluspuolen ominaisuuksien vahvistaminen ja aktiivisesti laajentavat ulkomaiset markkinat, viittaavat moniin johtamiin videonäyttöyrityksiin.

led video wall

Uusien sovellusten laajentuminen jatkuu, pienyritysten johtama näyttöliiketoimintamahdollisuuksia syntyy

Viime vuosina tekniikan kehityksen myötä ihmisten&# 39: n päivitys visuaalisen kokemuksen tarpeisiin on saanut aikaan jatkuvan optimoinnin pienikokoisilla LED-näytöillä. 4K, 8K, Mini / MicroLED, yleinen katodien energiansäästö jne. Pienten sävelten muoto ja tekniikka jatkavat kehitystään. Kustannukset ovat vähentyneet, ja pienikokoiset LEDit korvaavat DLP: n, LCD: n, OLED: n ja muut tuotteet omilla reaalimaailmillaan nopeammin, ja alkavat jopa siirtyä kohti laajempaa tilaa siviilimarkkinoilla. Samaan aikaan uuden tekniikan, kuten AI: n, syntyminen on edistänyt toimialoja, kuten liikenteen seurantaa, komentoa ja lähettämistä, sekä älykästä tuotantoa siirtyä kohti älykästä visualisointia, ja nämä tarjoavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia pienimuotoisille LEDeille. Paitsi, että älykkäiden tehtaiden, älykkäiden koulujen, älykkäiden kodeiden jne. Aloilla pienillä sävelmerkeillä voi myös olla suuri ero.


Lisäksi parantuen visuaalisen kokemuksen kysyntää terminaalimarkkinoilla, ultra-teräväpiirtoisen pienikokoisen led-näytön sovelluskenttä laajenee jatkuvasti. Esimerkiksi MiniLED-tekniikan ja tuotteiden kypsyys on mahdollistanut pienten sävelkorkeuksien menestymisen onnistuneesti hopeadollarin markkinoille; epidemian vaikutuksesta teräväpiirtotelevisiohuoneiden näytön kysyntä Jatkuva parantaminen, pienten sävelten LED-näyttöjen ja huippuluokan kokoushuonesovellusten ratkaisujen nykyiset markkinat ovat todella herättäviä; uuden infrastruktuurin rakentamisen aalto ja HD LED -tuotteiden kysyntä älykkäiden kuljetusten ja suuren näytön valvonnan aloilla myös kasvaa. Pitch LED tuo lisää yrityksiä.

mmexport1571744224240

Kilpailun loppuminen, käyttökokemuksesta tulee innovaatioiden painopiste

Kuten kaikki tiedämme, ”pienempi sävelkorkeus” on aina ollut teema pienten säveltuoteinnovaatioiden aiheena. Pienemmillä ja pienemmillä sävelkorkeuksilla pienten säveltuotteiden innovaatio on kuitenkin tullut pullonkaulaan, kun otetaan erityisesti huomioon kustannukset, prosessin vaikeudet, luotettavuus jne. Ongelmana on, että" ei enää piki" se ei ole tarpeellista. Tämä on myös kannustanut näyttöyhtiöitä muuttamaan suuntaansa ja aloittamaan GG-tarjouksen, täyden valikoiman käyttökokemuksia ja innovaatiokykyä tekniikasta, tuotteista järjestelmäpalveluihin ja ratkaisuihin" pienten säveltuotteiden uudelleensijoittamiseksi.


Digitalisoinnin ja informaation kiihtynyt kehitys on nopeuttanut teräväpiirtonäyttöisten suurten näyttöjen markkinoiden koon ja sovellustason kasvua. Teknologian ja kokemuksen tarjoamien etujen ansiosta pienikokoisista LED-näyttötuotteista on tullut tärkein markkinoiden lisääjä. Pienen äänenkorkeuden omaavien LEDien on kuitenkin täytettävä GG-hinta; standardoitu GG-hinta; toimialan kehityssäännöt samalla kun tyydytetään käyttäjän'" eriytetty" tarvitsee. Vain tällä tavalla he voivat jatkaa pienten markkinoiden kilpailun parantamista jatkuvan innovaatiokyvyn ja suuremman innovaatioavaruusvoiman perusteella.