Kiinteän LED-videonäytön tärkein rooli turvallisuusseurantakeskuksessa

- Jan 25, 2019-

Turvavalvontakeskuksessa lähetyskeskus on sen ydin, ja kiinteä LED-videonäyttö on tärkein yhteys koko lähetysjärjestelmän ihmisen ja tietokoneen väliseen vuorovaikutukseen. Henkilöstön aikataulujen mukauttaminen ja suunnitelman päätöksenteko on saatettava päätökseen tässä prosessissa. Niiden joukossa on määräävä asema. Kiinteää LED-videonäyttöjärjestelmää käytetään pääasiassa tietojen keräämiseen ja jakamiseen, ihmisen ja tietokoneen väliseen vuorovaikutukseen, päätöksentekoon, tietojen reaaliaikaiseen seurantaan ja videoneuvotteluihin.

1, reaaliaikainen seuranta, 24 tuntia jatkuvaa valvontaa

Kiinteä LED Video Display -järjestelmä vaatii 640 x 960 tuntia jatkuvaa toimintaa, joka vaatii erittäin korkeaa laatua. Jopa seurantanäytön aikana jopa yksi sekunti ei voi hukata, koska kaikki hätätilanteet voivat tapahtua milloin tahansa. Aikataulujärjestelmän ohjausohjelma erilaisille tiedoille on koko aikataulutustyön painopiste, jolla varmistetaan ajoitustöiden oikea-aikaisuus ja hallinta.

2, auttaa päätöksentekoa, kerää tietoa teräväpiirtotelevisiojärjestelmälle

Kiinteän LED-videonäytön on kerättävä ja lajiteltava erilaisia järjestelmän keräämiä tietoja sekä erilaisten mallien analyysi- ja laskentatuloksia päätöksentekijöiden tarpeiden mukaan mahdollisimman lyhyessä ja intuitiivisessa muodossa tai näytettävä joitakin seurantakuvia, joka vaatii myös kiinteän LEDin. Videonäytössä on teräväpiirtonäyttö. Teknologian kehittyessä pientä kiinteää LED-videonäyttöä on käytetty laajalti, eikä HD-näyttöön ole painetta. Tällä tavoin päätöksentekijöille on hyödyllistä ymmärtää nopeasti ja tarkasti nykyinen tilanne, analysoida ja arvioida eri aikataulujen etuja ja haittoja ja auttaa heitä tekemään parempia päätöksiä.