LED-elokuvanäyttömarkkinat

- Aug 11, 2020-

Elokuvien LED-näytöt ovat aina olleet kapeat markkinat, ja elokuvien näytöt ovat yksi erittäin pienten välimatkojen LED-näyttötuotteiden kapeasta sovelluksesta, ja monet teollisuuden toimijat kamppailevat suuremman osuuden hankkimiseksi.


Elokuvateollisuudelle, jonka toiminta on keskeytetty lähes puoleksi vuodeksi, tämä elokuvateatterin uudelleenkäynnistys on yhtä tärkeä kuin oikea-aikainen apu. Sillä on suuri merkitys elokuvateollisuusyritysten selviytymiselle ja kehitykselle, samoin kuin ihmisten&# 39: n kysynnän tyydyttämiseen elokuvien katseluun. Ja jos visio laajennetaan myös ison näytön teollisuuden yritysten terveelliseen kehitykseen, ei epäilemättä myöskään voi sivuuttaa merkitystä.


LED-elokuvien näyttömarkkinat lopulta räjähtää


Esimerkiksi elokuvateattereista, jotka perustuvat jatkuvaan pikselivälien ja kuvanlaadun optimointiin sekä markkinoiden laajennustarpeeseen mennä lähetyshuoneesta laajemmalle sovellusalueelle, elokuvateattereista on tullut lähtökohta pienille tila-LED-näyttöyrityksille pääsyyn elokuvateollisuus viime vuosina. Toisaalta se jatkaa suurten näyttötuotteiden lanseerausta pienillä välimatkoilla varustetuilla LED-elokuvilla, jotka täyttävät DCI-vaatimukset ja voivat vastata elokuvasovelluksiin. Toisaalta se edistää aktiivisesti elokuvateatterien laskeutumista pienet etäisyydet sisältävillä LED-näytöillä monissa paikoissa ympäri maailmaa ja ohjaa pienet etäisyydet LED-elokuvateatterien hakemusprosessia tuottamalla synkronoidusti virtaa tuotepään ja sovelluspään välille. Ja kotimaisen elokuvan käynnistäminen uudelleen, epäilemättä prosessin kiihdyttämisestä on suurta hyötyä.

HD LED VIDEO WALL (1)

Samoin pienet välimatkan päässä olevat LED-näyttöyritykset, jotta voidaan aktiivisesti edistää pienet välilyöntejä käyttävän LED-kodin prosessia toisella reitillä, viime vuosina etuyhteydessä olevat yritykset ovat myös noudattaneet pienten välimatkojen LED-televisioiden, kotiteatterin ja muiden tuotteiden kotitalousstandardeja saavuttamalla suurempi resoluutio pienemmässä koossa. Tällaisella tuotteella, joka on yleensä noin 100 tuumaa, on selkeämpi etu elokuvaprojektiossa, ja elokuvateollisuus vaikuttaa siihen syvästi. Tämä elokuvateollisuuden uudelleenkäynnistys auttaa epäilemättä kuumentamaan kuluttajien huomion blokkimiehiin ja herättämään sitten kotiteatterin huomion, mikä on hyödyllistä kotitalouskäyttöön tarkoitetun suuren LED-näytön promootioprosessille tietyssä määrin.


LED-elokuvanäyttö suosittua, esteet on ylitettävä


Itse asiassa elokuvateattereiden nykyinen asenne LED-elokuvien suhteen ei perustu" LED-näyttötekniikkaan, keskittyen julkisuusominaisuuksiin, kuten kirkkauteen, HDR ja värillinen", vaan perustuu" kilpailukykyinen valinta" ;, uusien teknologisten tuotteiden kokeileminen hallittavissa olevien kustannusten ja riskien perusteella. Päätä todella, voidaanko elokuvakenttää kehittää suuren mittakaavan avaimella vai GG-tarjouksella; järjestelmän hinta GG-hinta; : hienostuneisuus, erinomaisen LED-järjestelmän jatkuvuus ovat usein korkeampia kuin projektorituotteiden hinnat, vertailuanalyysimallien mallille, joka ei ole ongelma, mutta markkinoiden popularisoimiseksi, jotka käyttävät kustannusetua markkinoiden miehittämiseen.


Kuten kaikki tietävät, LED-elokuvanäytön suorituskyky ja hinta, josta pääasiassa aiheutuvat LEDin kustannukset puolijohteena emittoivina komponenteina, seuraavat GG-hintaa; Moore' laki GG-quotti; tiettyyn rajaan asti. Suorituskyvyn parantaminen ja hintojen lasku ovat pääsääntö. Samaan aikaan Kiinan valmistajien tultua markkinoille tämä prosessi nopeutuu. Meillä on syytä odottaa, että LED-elokuvien näytöt toimivat infrastruktuurina uudelle elokuvanäytölle ja uuden elokuvamuodon innovaatiolle.

mmexport1572320061643

LED-elokuvien tulo on avannut uuden oven, joka on epäilemättä valtava nouseva markkina. Kaikkien uusien on kuitenkin kasvaa skeptisyydessä. Monissa tapauksissa kysymys ei ole asian kieltämisestä, vaan toivosta, että sitä voidaan kehittää edelleen. LED-elokuvanäyttö on täynnä": odota ja katso, kokeile ja kokeile" ja muut leirit. Se, kuinka pitkälle lopullinen LED-elokuvanäyttö voi mennä, riippuu enemmän GG-tarjouksesta; käytännön testi GG-arvosta; vaikutuksesta, kustannuksista ja vakaudesta. Samsung, LG ja muut kotimaiset ja ulkomaiset valmistajat ovat antaneet suuren askeleen elokuvamarkkinoille, mikä on hyvä alku, mutta aloittamisen jälkeen markkinoilla ja teknisellä työllä on vielä paljon tehtävää. Vielä on vielä pitkä tie kuljettavanaan, ennen kuin LED-elokuvien näytöt ovat todellinen uhka projektorille.


Tekniseltä kannalta kirkkauden kannalta LED-näytön suorituskyky on vaikea vastaa perinteistä projektoria. LED-näytöillä on korkea kirkkaus spontaanista valostaan ​​johtuen, kun taas projektorin&# 39 valo vähenee väistämättä kirkkaudessa refraktoinnin ja projisoinnin jälkeen. Ja verrattuna jälkimmäiseen&# 39: n luonnolliseen haitoon, että joudutaan tarkkaan ohjaamaan elokuvateatterin valoa, jotta näytön kirkkaus ei vaarannu, LED-näytöillä ei ole melkein mitään ongelmia, vaikka niitä käytettäisiin ulkona, puhumattakaan sisätiloista. Väritehokkuuden kannalta perinteistä näyttöä voidaan verrata vain siihen. Eri valaiseviin periaatteisiin perustuvalla LED-näytöllä on laaja värivalikoima, 1024–4096 harmaasävyohjausta, ja värit ovat selkeät ja realistiset. ULTRA hd-näyttöteollisuuden ja 4K / 8K-kehityssuunnitelman toteuttamisen myötä LED-elokuvien näytöt vaativat kuvan resoluution saavuttavan 4K-tason ja edistyvät kattavasti kuvan yksityiskohdissa, kuvanopeudessa, värissä, terävyysalueessa, dynaamisessa alueessa jne. ., jotta yleisö tuntee upotuksen ja tuottaa todella houkuttelevan katselukokemuksen.


Koska LED-näyttö on erinomainen näyttösuorituskyky, se tarjoaa myös paremmat mahdollisuudet elokuvien monipuoliseen käyttöön. Kuten" elokuva + catering" tilassa. Tässä oleva ruoka ei ole perinteinen elokuvan + popcorn / drink-muoto. Se on todellinen ruokavalio. Aikaisemmin, kun elokuvaa alettiin näyttää, näytöt ovat tummat, ei ole helppoa löytää omaa istuintaan, mutta LED-näytön salissa voit välttää tämän tilanteen, LED-näyttö spontaani ja korostaa ominaisuudet valon suhteen, näytöt eivät ole liian tummia, tässä tilassa elokuvateatteri voi" elokuvan + yleisölle tarjoilupalvelu, mutta pystyy myös paremmin toteuttamaan kolmiulotteisen heijastuksen, elokuvien seulonnan, e-urheilun sisällön , konsertteja, tapahtumia, kuten viestejä jne.


Kustannukset ja muut tekijät LED-elokuvien tulevaisuuden voittamiseksi


Elokuvateollisuuden kannalta nykyinen kotimainen rakennustarve elokuvateatterin päivittämiseen tai muokkaamiseen ei ole muutama, LED-elokuvanäytön edessä on monia etuja, mutta esitteli konkreettisimmin konservatiivin asenne tähän ongelmaan, todellakin , LED-elokuvien nykyiset hinnat ovat suhteellisen korkeat verrattuna projektoriin, mikä maksaa huomattavasti suuremman osan hallista. Nykyisillä&# 39: n markkinoilla huonon ympäristön olosuhteissa kotimaisilla monilla elokuvateattereilla ei ole mitään kannustinta esitellä sitä, yksittäiset ehdolliset korostavat sen edistyneempiä ja huippuluokan teatteripalveluita, mutta myös henkilöstö opiskelun sisällä kertoo, jos Kotimainen LED-näyttömerkki voi tulla elokuvateatterimarkkinoille, hintojen odotetaan laskevan jyrkästi uusien teknologiatuotteiden kokeilemiseksi kustannus- ja riskinhallinnan edellytyksellä. Siksi keskeinen tekijä, joka todella määrittelee, voiko elokuvateollisuus kehittyä laajassa mittakaavassa, on tuotantopanoskustannukset.


Siitä huolimatta LED-elokuvanäytön suorituskyky ja hinta, jota rajoittavat pääasiassa LEDin kustannukset puolijohteita emittoivina komponenteina, seuraavat GG-hintaa; Moore' Law&-hinta; tiettyyn rajaan asti. Suorituskyvyn parantaminen ja hintojen lasku ovat pääsääntö. Kiinalaisten valmistajien tulon myötä tätä prosessia nopeutetaan. On kohtuullista olettaa, että LED-elokuvien näytöt toimivat infrastruktuurina elokuvateatterien uudelle näytöllepanolle ja toiminnalle.


Avoimet elokuvateatterimarkkinat puhkeamisen aikakaudella, valtion elokuvatoimisto, on tärkeä askel talouden elpymisen edistämisessä, edistää suuresti LED-elokuvateattereiden ja muiden laitteistojen sisällyttämistä markkinoiden kehittämiseen, elokuvateatterissa nykyään kovan kilpailun taustalla, LED näyttöruudut kokemusmarkkinointikohteena GG-quotista; eriyttäminen GG-quotista; on syytä odottaa sen tulevaa kehitystä ja LED-elokuvanäyttöä siitä, kuinka pitkälle voit kävellä enemmän riippuen näytön tehosta, hinnasta ja harjoittelukokeen vakaudesta. 4K / 8K-tekniikan ja erittäin pienten etäisyyssovellusten verho on avattu, ja on vain ajan kysymys, ennen kuin LED-elokuvien markkinat tuovat esiin puhkeamisen.