LED-näytössä on jälleen onnettomuus, ja turvallisuusongelma soi jälleen.

- Sep 17, 2019-

Toistaiseksi tänä vuonna LED-näytöt ovat olleet lukuisten turvallisuusongelmien kohteena tulipaloista tulvien vaiheisiin, romahtaviin näytöihin ja huonoon näytön sisältöön. Nämä tietoturvatapahtumat eivät vain vahingoita ihmisiä, vaan heikentävät myös ihmisten luottamusta LED-näyttöjen turvallisuuteen ja aiheuttavat suuria menetyksiä loppukäyttäjille. Jos ihmisten ymmärrys LED-näytöstä ei ole riittävän perusteellista, yritysten ja ihmisten on välttämätöntä olla esimerkki informoida ihmisiä LED-näytön turvallisuudesta ja poistaa ihmisten mahdolliset väärinkäsitykset LED-näytön turvallisuudesta.


LED-näyttö puhalletaan alas, insinöörien on vahvistettava asennuksen lujuutta


Saksan ulkomusiikkifestivaaleihin kohdistui voimakas myrsky yönä 31. elokuuta paikallista aikaa. Tämä ei ole ensimmäinen tällainen onnettomuus tänä vuonna. 7. ja 12. heinäkuuta pankin LED-näyttö putosi heikon asennuksen vuoksi, loukkaantuen näytön alla käveleviä lapsia. Turvatapahtumien tyypit ovat erilaisia, mutta on totta, että pian sen jälkeen, kun LED-näyttö taas esiintyi, turvatapahtumat. Vaikka se ei olekaan tuotteen laatuongelma, loputtomat turvallisuusonnettomuudet vähentävät silti ihmisten luottamusta LED-näyttöjen käyttöön ja saavat ihmiset kyseenalaistamaan LED-näyttöjen turvallisuuden. Vaikka tämän musiikkifestivaalin onnettomuudessa ei ole mitään tekemistä asennuksen kanssa, se varoittaa myös loppukäyttäjiä siitä, että heidän on vahvistettava LED-näytön asennuksen tukevuutta, vähennettävä huonojen sääolosuhteiden vaikutusta LED-näyttöruutuun ja parannettava LED-näytön turvallisuutta näytön, jotta ei satuta massoja.


Sisällön turvallisuudesta käännekohtaan tulevaisuudesta tulee alan keskeinen kehityssuunta


LED-näyttöteollisuudella on pitkä kehityshistoria, mutta sen tietoturvasisältöongelma alkoi myöhään, sillä ei ole aikaa kiinnittää huomiota, ennen kuin teollisuus esitti sisällöturvallisuuskysymyksen lähes kahteen vuoteen, ja sisällön turvallisuudesta keskusteltiin ja kehitettiin. Teollisuus- ja tietotekniikkaministeriö sekä muut yksiköt julkaisivat 28. elokuuta ohjeet teollisen Internet-tietoturvan vahvistamisesta ja selkiyttivät tavoitteen perustaa alkuperäinen teollisen Internet-tietoturvan takuujärjestelmä vuoden 2020 loppuun mennessä. Yksi Internet-tietoturvan alaosastoista Tämän lausunnon antaminen on epäilemättä virallinen ilmoitus LED-näytön sisällön turvallisuuden parantamiseksi. Se edustaa sitä seuraavaa LED-näytön sisällön tiukkaa tarkastusta kaikissa osastoissa ja edustaa myös sitä, että LED-näytön sisällön turvallisuus on muotoutumassa. Teollisuuden sisäpiiriläiset kertoivat * viimeaikaisten tapahtumien lisäksi Hongkongissa ja pian maan perustamisen 70. vuosipäivän jälkeen ministeriöt vahvistavat LED-näytön sisältöturvallisuutta. Tämä on merkittävä käännekohta historiassa sisällön turvallisuus. Jotkut kotimaiset yritykset ovat kuitenkin kehittäneet suhteellisen kypsät ohjausjärjestelmät, jotka perustavat kaksinkertaiset salaiset avaimet mobiili-APP: n avulla varmistaakseen, että sisällön hallinta ei kuulu muiden käsiin. Lisäksi APP edellyttää oikean nimen todennusta, jotta asiaankuuluvat yksiköt löytävät lähettäjän oikein ja rankaisevat lähettäjää tapahtumasta. LED-näyttöyritykset voivat viitata ja ostaa tuotteita parantaakseen LED-näytön turvallisuutta. Maan ja teollisuuden mainostuksen alla LED-sisällönäyttö jatkossa kehittyy täydellä nopeudella ja siitä tulee yksi avainasemista teollisuuden kehityksessä.


Edellä esitetyn analyysin perusteella, LED-näytön turvallisuus, ei yritys tai yritys alalla, mutta yhteinen artikkeli-LED näyttää koko teollisuusketjun yhteistyön, valmistajien on vahvistettava laadunvalvontaa, jatkokäyttäjät tarvitsevat vahvistaa vahvistaakseen valvojaa, samankeskistä, LED-näyttökuvan turvallisuuden ylläpitämistä.