Avain Kiinan Digital Outdoor Advertising Transformation

- Jul 29, 2020-

Viime vuosina tuotteiden ja tehokkuuden integrointi on ollut varsin suosittua markkinointipiirissä, ja perinteisen ulkomainonnan vaikutus on kyseenalaistettu, koska varsinaisessa toimintaprosessissa on kolme suurta kipukohtaa: vaikea valita pisteitä ennen investointeja, korkeat seuranta- ja lähetyskustannukset investointien aikana ja vaikea määrittää investointien jälkeen . On ilahduttavaa, että monet ulkona mainosyritykset ovat ymmärtäneet nämä ongelmat. Head pelaajat, kuten Focus ja Trends ovat ottaneet digitalisaation käyttöön, rakentaneet tulevaisuuteen suuntautuneita digitaalisia markkinointiominaisuuksia ja nopeuttaneet muutosta digitaaliseen ja ohjelmallisiin.


Vuonna 2018 50 % ulkomediamainonnan kokonaismyynnistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa tuli digitaalisesta mediasta ja 17 % Yhdysvaltain markkinoilla. Kiinan markkinoilla, ulkona media nettomainonta tulot (lukuun ottamatta teattereita) arvioidaan olevan noin 4 miljardia dollaria vuonna 2018, joista digitaalisen ulkona media mainonnan myynti oli yli 25% (yli 18% keskiarvo, noin 1 miljardia dollaria), Jolloin Kiina yksi kehittyneimmistä markkinoista.


Epidemian aikana monet ihmiset ovat nähneet ulkomedian sosiaalisen hyvinvoinnin ominaisuudet ja kaupallisen arvon. Monet mainostajat muokkaavat julkisuusstrategioitaan ensimmäistä kertaa ja lisäävät ulkomainonnan mediaa. Tällä hetkellä digitaalinen ulkomainonta korostaa edelleen sen kilpailuetuja, kuten kontaktitonta julkaisemista ja etäpäivityksiä verkossa, jotta tiedot voidaan välittää oikea-aikaisemmin. Uskon, että tulevaisuudessa syntyy enemmän digitaalista ulkomediaa, joka auttaa teollisuutta kehittymään terveellä tavalla.


Ulkomainonnan yrityksille, jos he haluavat rakentaa tai päivittää digitaalisia ulkona mainosverkostoja, oikeiden ohjelmistojen valinnalla on ratkaiseva rooli niiden suorituskyvyssä. Erinomainen digitaalinen ohjelmisto on auki ja voi auttaa yksinkertaistamaan työnkulkua ja helposti integroida tarvittavat työkalut. Yksinkertaisesti sanottuna, se voi tuoda sinulle enemmän mukavuutta.


Alla on lueteltu joitakin erityisiä toimintoja digitaalisen opasteet ja digitaalinen ulkona mainonnan ohjelmisto, jotka kannattaa määrittää.


Digitaalisten opasteet perustoiminnot


Jos haluat vain säilyttää digitaalisen opasteet verkon hyvän toiminnan, ei tarvitse olla kaikkia tärkeimpien digitaalisten opastinalustojen uusia hienoja ominaisuuksia, mutta mielestämme seuraavat tärkeät toiminnot ovat ainakin harkitsemisen arvoisia.


1. Tuki valtamediaformaatteja

Jos sinun tarvitsee näyttää vain staattisia kuvia digitaalisessa näytössä, koska digitaaliset opasteet ohjelmistot voivat käsitellä JPG- tai PNG-tiedostoja, sinun ei tarvitse harkita muita toimintoja.


Jos kuitenkin haluat tarjota dynaamista sisältöä, sinun on varmistettava, että ohjelmisto pystyy käsittelemään sisältöä. Ei-dynaamisille videoille MP4 on useimpien ohjelmien tukema videon toistomuoto. Huomaa, että jos haluat toistaa 4K-sisältöä, varmista, että ohjelmisto voi tukea sisältöä. Jos haluat näyttää dynaamista sisältöä, sinun on varmistettava, että ohjelmisto tukee HTML5-muotoa ja että se voi esittää uskollisesti luovaa sisältöä.


Edellä esitetty standardimuoto. Jos haluat käyttää muita muotoja, ota yhteyttä ohjelmiston valmistajaan ennen ostamista varmistaaksesi, että niiden tuotteet täyttävät sisällön toimitusvaatimukset.


Esimerkiksi tämä Oreo mainos samanaikaisesti esitteli videosisältöä suuri ulkona näytön aikana auringonpimennys, joka kerran jätti syvän vaikutelman monet kuluttajat.

image

2. Erinomainen alustan vakaus

Digitaalisten opasteet ja digitaalinen ulkomainonta ovat herättävien ihmisten huomion herättämiä. Kun on mitään kaatua, virhe tai muu onnettomuus alustalla, mediaoperaattorit ja niiden asiakkaat voivat heti selvittää, ja se myös tuo epämukavuutta ihmisille.


Siksi suosittelemme, että otat alustan vakauden ydinhuolena ostaessasi ohjelmistoja. Hyvä toimitusalusta toimii lähes täydellisesti käyttöaikana, joten voit keskittyä koko liiketoiminnan tärkeimpiin näkökohtiin murehtimatta, kaatuuko ohjelmisto uudelleen.


3. Korkean tason turvallisuus

Hakkerointi digitaaliseen opasteet voi tuntua mielenkiintoiselta, mutta jos se on näyttö, et todennäköisesti naura.


Itse asiassa on aina hyviä tekoja tai pahaa, jotka yrittävät hyökätä digitaalisen näytön perustaa julkisilla paikoilla. Tässä suhteessa on ensin toteutettava joitakin erityisiä rajoittavia toimenpiteitä, jotta hakkerit eivät tunkeutuisi järjestelmään, ja samalla varmistaa, että ohjelmistoratkaisu voi estää muita tunkeutumasta järjestelmään ilman lupaa.


SOC I- ja SOC II -turvallisuussertifioituksia pidetään yrityskriittisten ohjelmistojen vertailuarvoina, joten kun valitset digitaalisen ulkomainonnan käsittelyalustan, kiinnitä huomiota ratkaisuihin, jotka täyttävät nämä standardit.

image


Voit varmistaa, että näyttö näyttää sisällön tarkasti ja kokonaan,


Digitaalisella opastinohjelmistolla on oltava riittävä


4. Mittakaava


Jotkin yleiset digitaaliset opasteet ohjelmisto sopii paremmin joihinkin pieniin verkkoihin (noin 1-20 näyttöä). Mutta jos haluat laajentaa verkon laajuutta, työnkulusta tulee usein hyvin aikaa vievää tai se ei pysty käsittelemään sisällönhallinnan raskasta kuormitusta.


Aina kun ratkaisu ei toimi, se on siirrettävä muille alustoille, mikä kuluttaa paljon työaikaa. Tämän tilanteen välttämiseksi voit valita digitaalisen opasteiden ohjelmiston, joka voi samanaikaisesti laajentaa kapasiteettia. Oikea ratkaisu auttaa sinua helposti hallitsemaan 50, 100 tai jopa 1000 näyttöä, joten sinulla ei ole huolia.


5. Etävalvonta + ohjaustoiminto

Olemme myös tiivistäneet monia opetuksia uudesta kruunuepidemiasta. On esimerkiksi erittäin tärkeää, että yrityksillä on mahdollisuus harjoittaa liiketoimintaansa etänä. Tämä artikkeli koskee kaikkia tilanteita, mukaan lukien epidemia. Se voi helposti ja nopeasti seurata jokaista näyttöä keskitetyssä sijainnissa, tehdä hätävaihtoa milloin ja missä tahansa tai päivittää sisältöä kriittisellä hetkellä.


Jos haluat menestyä digitaalisella ulkomediakentällä 2020-tekniikalla, kyvystä seurata digitaalisia ulkomediaresursseja etänä on tullut perusedellytys. Siksi sinun on varmistettava, että valittu digitaalinen ulkomediaohjelmisto voi tukea näitä toimintoja.


Digitaalisten opasteet lisäominaisuudet


Jos digitaaliselle opastinverkolle on paremmat vaatimukset eikä niitä ole rajoitettu sisällön toimittamiseen ajoitettuna aikana, sinun on varmistettava, että valittu digitaalinen opasteet alusta tukee seuraavia toimintoja.


6. Toista vaikutus -raportti

Kun olet suorittanut sisällön toimituksen, on tärkeää toteuttaa jakelusisältötehosteen visualisointi. Siksi alusta, jossa on lähetysvaikutusraporttitoiminto, on investointimme arvoinen.


Toiston tehokkuusraportin avulla voit ymmärtää, milloin ja missä sisältöä toistetaan, ymmärtää esityksen arvioidun määrän ja antaa sinulle, asiakkaille tai kumppaneille muita tietoja, jotka haluat tietää. Jos haluat ymmärtää mediaverkon sisällön suorituskyvyn, sinun on asetettava tämä ominaisuus etusijalle.


7. Automaattinen sisällön ajoitus + toimitus

Toimitettavan sisällön manuaalinen ajoitus on aikaa vievä tehtävä, erityisesti suurissa verkoissa, ja se on myös erittäin virheetäisti. Saatat esimerkiksi joutua varmistamaan, että kilpailevien merkkien mainokset lähetetään erikseen tai että ne täyttävät mainostajien vaatimukset, jotta heidän mainoksillaan ei näkyisi silmukoita tiettyjen tuotteiden tai toimialojen kanssa. Jos mainosta on muutettava kiireellisesti, kun sitä toimitetaan, normaalin toimituksen varmistamiseksi tarvitaan paljon aikataulutusta.


Automatisoitu järjestelmä helposti ratkaista näitä ongelmia, joten sinulla ei ole hätää. Syötä vain vastaavat parametrit tietyn sisällön toistetaan, ja järjestelmä automaattisesti hoitaa aikataulutus ja mainonta työtä. Jos haluat muuttaa sisältöä, järjestelmä käsittelee sen myös automaattisesti säätämättä koko sisältöaikataulua manuaalisesti.


8. Skaalautuvuus (tietojen työntö ja muu integrointi)

Osa digitaalisten opasteet ja digitaalinen ulkomedia on toteutettava integroitujen tietosyötteiden, yleisön analyysityökalujen ja muiden toimintojen avulla, ja nämä työkalut eivät yleensä ole digitaalisten opastinohjelmistojen oletuskokoonpano.


Jos haluat sijoittaa hyviä mainoksia, antaa hyödyllistä reaaliaikaista tietoa, tai haluat vain saada syvällistä ymmärrystä yleisön kokoonpano, varmista, että digitaalinen opasteet ohjelmisto on integroitu kaikki työkalut ja tiedot saavuttaa edellä mainitut toiminnot.


9. Usean näytön ja synkronointitoiminto

Vaikka yksi näyttönäyttö on myös hyvä, useat digitaaliset näytöt ovat parempia ja jopa antavat sinulle unohtumattoman kokemuksen. Usean näytön näyttö voi koostua useista näyttöruuduista, jotka muodostavat suuremman piirtoalueen luovuuden näyttämiseksi, tai useat näytöt voivat samanaikaisesti toistaa samaa sisältöä.


Usean näytön näyttö on varustettu asianmukaisella laitteistolla, jotta sisältö voidaan toimittaa kaikkiin näyttöihin samanaikaisesti, joten se kuluttaa enemmän energiaa kuin yhden näytön näyttö, ja se on myös varustettava vaaditulla ohjelmistolla. Jos tarvitset usean näytön tai synkronoidun toiston, varmista, että käyttämäsi ohjelmisto voi suorittaa työn loppuun.

image

Esimerkki: Harry Potter ja kirottu lapsi -mainos, joka kattaa koko Times Squaren, on järjestetty näyttämään yksi mainos useilla eri näytöillä.


10. Viivytä toimitusta sisältövälimuistin kautta

Teoriassa todellinen reaaliaikainen sisällön toimitus toimii hyvin. Se edellyttää, että oikea sisältö toimitetaan nimetylle näytölle oikeaan aikaan, mutta käytännössä voi syntyä erilaisia ongelmia, jos haluat tehdä tämän. Hidas tai epävakaa yhteys voi aiheuttaa tyhjän näytön näkymisen näytössä, ja sisällön lataaminen on epätavallisen hidasta.


Jotta etäsisällön toimitus voidaan toteuttaa onnistuneesti, on varmistettava, että järjestelmä voi tallentaa sisällön välimuistiin muutama minuutti ennen sisällön toistamista oikeaan aikaan, jotta vältetään yhteysongelmien aiheuttama sisällön toistosekaannoitus, samalla kun varmistetaan lähes reaaliaikaisen sisällön ajoituksen merkitys.


Koska viestintäväline suhteellisen pitkä historia, ulkona media on suhteellisen perinteinen malli. Yhä useammat ulkona mediayritykset ovat alkaneet etsiä muutosta, tehdä tietojen vaikutusmahdollisuuksia ulkona skenaarioita, käyttää teknologiaa edistää mallin muutoksia, valtuuttaa mainostajille, ja tehdä offline-media arvokkaampaa.


IoT:n puhkeaminen 5G-aikakaudella tarjoaa teknisiä mahdollisuuksia ulkomedialle, jotta siitä tulisi täysin verkossa, digitaalisesti ja älykkäästi. Uskotaan, että lähitulevaisuudessa, ulkona mainonnan teollisuus toteuttaa itse innovaatioita aikakaudella Internet of Things ja täysin tulla datavetoinen aikakausi.