Teollisuusketju kypsyy, ajaa LED-näyttöä yleiseen katodiin

- Jun 24, 2019-

Tiivistelmä: Tällä hetkellä monet siruvalmistajat voivat nähdä vastaavat yleiset katodisirut markkinoilla; LED-pakettien valmistajat ovat ottaneet käyttöön lamppuhelmiä yleiseen katodijärjestelmään; virtalähteen valmistajat ovat myös ottaneet käyttöön vastaavat virtalähteet; Piirilevyjen suunnittelu johtuu yleisestä katodijärjestelmästä Hyvin integroituna, komponenttien määrä vähenee ja suunnittelu yksinkertaistuu. Siksi PCB-tehdas on julkaissut myös vastaavan tuotteen yhteisestä yin-järjestelmästä ..... Yhteinen katoditeollisuusketju on kypsymässä ja nopeuttavat yhdessä " yhteisen katodin " LED-näyttömarkkinoiden kehitystä!

Koska jotkut LED-näyttövalmistajat ovat esitelleet alan näyttelyssä tämän vuoden alussa yleisen katodisähkötekniikan LED-näytönvalmistajia, erinomainen 75%: n energiansäästöominaisuus on herättänyt koko teollisuusketjun huomion. Itse asiassa " yleinen katodi " ei ole uusi tekniikka. Alkuvuosina joitain alan näyttöyhtiöitä on käytetty laajasti kansallisissa ministeriöissä ja maakuntien avainprojekteissa, nyt teollisuusketjun ja tekniikan kanssa. Tuotteet ovat jatkuvasti kypsyviä, vakaita ja kustannuksia alentavia, joten " yhteisen katodin " LED-näyttö on todella yleisön silmissä.


Mikä on yleinen katod LED-näyttö?


Yhteinen katodi ” viittaa yleiseen yin-virransyöttötilaan. Yleinen yin-LED-näyttö käyttää erillisiä R, G ja B virtalähteitä jännitteen ja virran jakamiseksi tarkasti punaiseen, vihreään ja siniseen lamppuhelmiin. Virta kulkee lamppuhelmien läpi ja sitten IC-negatiiviseen napaan. Paine laskee ja sisäinen vastus on pieni.


Mitkä ovat “yhteisen katodin” tuotteen edut?


Viime vuosina, kun LED-näytöt ovat vähitellen siirtyneet kypsään vaiheeseen, vaatimukset tuotteille nousevat yhä korkeammiksi, etenkin luotettavuuden, käyttöiän ja näytön johdonmukaisuuden suhteen. Yhteisellä virransyöttöteknologialla on etuna näissä näkökohdissa. Se voi vähentää punaisen LED-syöttöjännitettä vähentääksesi järjestelmän virrankulutusta, alentaa näytön lämpötilaa, tehdä elektronisista komponenteista suuremman luotettavuuden ja pidemmän käyttöiän suhteellisen alhaisissa lämpötiloissa, erittäin pienessä sävelkorkeudessa ja Mini / Micro LEDissä. Lisää etuja sovelluksessa. Samalla se voidaan tehokkaammin toteuttaa saavuttamalla energiansäästö ja parempi integraatio integroimalla muut energiansäästöteknologiat.


LED-näytön energiansäästöongelma on aina ollut koko teollisuuden painopiste, etenkin kiinteiden ulkoisten LED-näyttöjen omistajille, jotka ovat ”suurten energiankuluttajien” omistajia, koska energiansäästö voi pitkäaikaisen käytön vuoksi säästää asiakkaiden kustannuksia, enemmän linjassa suuren ympäristön kehittämistarpeet ovat pitkällä tähtäimellä kustannustehokkaampia.


Miksi "yleinen katodi" on vasta nyt?


Kuten me kaikki tiedämme, kaikkien uusien teknologioiden ja uusien tuotteiden teollisuusketjujen kypsyyden on oltava tietyn prosessin läpi, etenkin LED-näyttötuotteiden teollisen ketjun, mukaan lukien kuljettajan IC, lamppuhelmi, piirilevy, virransyöttö, pakkaus, tukitilat ja niin edelleen. päällä. Sama pätee negatiivisten LED-näyttötuotteiden kanssa. Tämä on myös syy siihen, miksi "yhteinen yin" -tuote on ollut, mutta sitä ei ole edistetty tehokkaasti, mutta nykyisessä yhteisen katodin LED-näyttöteollisuusketjussa on vähitellen kehittynyt, tuotteet ja tekniikka ovat vakaampia ja jälleen kuumia.


Useat teollisuusketjun alku- ja loppupäässä olevat LED-yhtiöt lanseerasivat vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla ”yhteisen katodin” energiaa säästäviä LED-näyttötuotteita ja niihin liittyviä paketteja:


Maaliskuussa ISLE-näyttelyssä Guangzhoussa Shenzhen Sancai Display julkaisi uuden energiaa säästävän kylmänäytön ”kolmivärisen yleisen kylmänäytösarjan”. Raportoidaan, että tuotteen lämpötila laskee 60% perinteiseen seulaan verrattuna, lämpötilan nousua säädetään tehokkaasti, seulan rungon toiminta on vakaampaa; virransäästö on noin 70%, energiatehokas ajokortti vähenee, piirin ajotappiot vähenevät ja käyttökustannukset pienenevät.


Kesäkuussa Lusheng Optoelectronics ryhtyi yhdessä tärkeän kumppanin, Guangzhou Silicon Coren kanssa markkinoille uuden tuotteen, Yinhe-sarjan, pienellä aukolla varustetulla LED-näytöllä. Tuotteessa käytetään uutta TOP1010-katodilamppua ja piisydämestä riippumatonta immateriaalioikeuksien IC: tä (SCL-sarja), jonka Lusheng on itsenäisesti kehittänyt. Se ratkaisee perinteisen yhteisen anodisen LED-näytön korkean virrankulutuksen, kytkemisen ja “toukka”. Viat, kuten "haamukuvat".


JiChuang North toi kesäkuussa markkinoille voimakkaan yhteisen katodituotteen vähentääkseen kuljettajapiirejä energiansäästövaikutusten saavuttamiseksi.


Tällä hetkellä monet siruvalmistajat näkevät vastaavat yleiset katodisirut markkinoilla; LED-pakettien valmistajat ovat ottaneet käyttöön lamppuhelmiä yleiseen katodijärjestelmään; virtalähteen valmistajat ovat myös ottaneet käyttöön vastaavat virtalähteet; Piirilevyjen suunnittelu johtuen yhteisen katodijärjestelmän suuresta integroinnista. Komponenttien lukumäärää vähennetään ja suunnittelu yksinkertaistuu. Siksi PCB-tehdas on tuonut markkinoille myös yhteistä yin-järjestelmää vastaavan tuotteen ..... Yin-teollisuusketju kypsyy ja nopeuttaa yhdessä "yhteisen katodin" LED-näyttömarkkinoiden kehitystä!