Digitaalisten ulkoilumarkkinoiden kasvu

- Jul 16, 2020-

Kuten kaikki tiedämme, LED-videonäytöt ovat aina olleet king-asennossa suurten led-näyttöjen kentällä, ja niillä on myös saumattoman liitoksen, modulaarisuuden, joustavuuden ja muiden etujen ohella pienen äänenkorkeuden tekniikan kehittäminen kahden viime vuoden ajan ja alan erilaisia ​​näyttöratkaisuja. Kypsyysaste ja uusien materiaalien käyttö ovat johtaneet LED-näytön kehitykseen ohuuden ja vaaleuden suuntaan. Nämä muutokset ovat digitaalisten opasteiden markkinoiden tulevan kehityssuunnan mukaisia. Nämä merkit osoittavat, että nykyisellä LED-näytöllä on voimakas kasvu digitaalisten opasteiden tilan suhteen.

mmexport1573007872681

1. Ulkomainonnan ala: LCD, OLED ja muut näyttötekniikat ovat" kuollut valoon" ja LED-näyttö on luonnollisen ulkonäytön kuningas. Samaan aikaan LED-näytön joustavuus ja moduuliominaisuudet voivat tehdä digitaalisten opasteiden ilmaisusta muuttuvamman. Samaan aikaan monipuoliset LED-näytöt, kuten innovatiiviset näytöt, liitosnäytöt jne. Tuovat myös erilaisia ​​itsenäisiä valintoja GG-tarjoukselle; facelift" vähittäiskaupan talonumeroita (digitaaliset opasteet). Teknologian kasvavan suosion myötä on hyvä valinta, onko kyse viehättävän kaupungin näkökulmasta vai kustannusten kannalta.

2. Kaupallinen ikkuna-alue: LED-digitaalisten opasteiden edut kaupallisessa näytössä kasvaa vähitellen. Läpinäkyvän näytön osalta viime aikoina tekniikan kehitykseen ja innovatiivisten tuotteiden, kuten Shanghain kansainvälisellä LED-näyttelyyn nähtyjen LED-valojen, kaksipuolinen läpinäkyvä näyttö, ja vuorovaikutteisten LED-läpinäkyvien digitaalisten merkkien, kuten viimeisimpien infrapuna, kasvojentunnistus, somatosensorinen tekniikka, 3D / VR ja muut tekniikat. Se ei pysty vastaamaan vain eri tuotteiden monipuolisia näyttötarpeita, vaan myös kaunistamaan ostosympäristöä, ja vuorovaikutus voi myös parantaa asiakkaan&# 39: n ostoskokemusta ja auttaa myymälää saattamaan loppuun myynnin.

3. Koulutuksen näyttökenttä:" Pitkällä aikavälillä digitaalisten opasteiden tuottojen kasvua johtaa suurten näyttöjen kysynnän kasvu, etenkin koulutuksen ja yritysten alalla. GG-tarjous; Multimedian soveltaminen koulutusalalla on aina ollut hyvin rajallista. Seksi, esimerkiksi opettajat on sidottu tietokoneiden eteen, on vaikea olla vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa reaaliajassa. Älykkään yleisen koulutuksen aikakauden myötä LED-näyttöyritykset voivat hyödyntää täysimääräisesti digitaalisia opastuksia saadakseen tehokkaita järjestelmätoimintoja ja rikkaita älykkäitä interaktiivisia sovelluksia sekä loistaa koulutuksen alalla.

Tietysti on nykyään kuumin LED-digitaalisten opasteiden mainoskoneet, mikä on myös yksi LED-näyttöjen painopisteistä digitaalisten opasteiden alalla. Digitaalisen opastuksen teollisuuden innovaatioiden ja kehityksen myötä myös näyttövaatimukset ovat muuttuneet, mikä on myös saavuttanut suuren päällekkäisyyden LED-näyttösovellusten monipuolisen kehityssuunnan kanssa. Globaalin digitaalisen opastuksen teollisuuden nopean kehityksen myötä myös LED-näyttöteollisuus hyötyy siitä. Varsinkin kahden viime vuoden aikana pienikokoisen LED-näytön tekniikkaa on käytetty laajalti ja tunnustettu. Jotkut teollisuuden sisäpiiriläiset uskovat, että digitaalisten opastettujen mainoslaitteiden käytöstä voi tulla paras taistelukenttä pienikokoisille LED-näytöille.

mmexport1573007535469

Viime vuosina suurissa kohtauksissa on käytetty erittäin kirkkaita, suurta kontrastia, suurta reagointinopeutta, mukautettavissa olevaa ja vahvaa suojausta tarjoavia LED-LED-näyttötuotteita, ja etäkatselun ulkokäyttömarkkinoita voidaan kuvata tuuleksi ja vedeksi. Se on kasvanut suosituimmaksi näyttötuotteeksi urheilu-, kuljetus- ja rakennusmainontamarkkinoilla. Samalla koko teollisuus on pyrkinyt vähentämään sirun kokoa ja pikselin äänenkorkeutta. Tuotteiden resoluution parantumisen myötä pienikokoiset LED-näyttötuotteet alkoivat tulla sisämarkkinoille ja alkoivat kilpailla LCD-liitosseinämien ja teollisuusprojektiotuotteiden kanssa. Vuonna 2019 LCD- ja LED-suoran valaistuksen näyttötekniikat ovat jo tavanneet GG-tarjouksessa; markkinoilla, etenkin vähittäiskaupassa ja julkisissa paikoissa.


LCD- ja LED-tekniikoiden säännöllisen vertailun lisäksi tarkkuuden ja ompeleen suhteen OMDIA uskoo, että kirkkausmääritysten analysointi voi tarjota mielenkiintoisemman vertailun näihin tekniikoihin"issa; ulkona" markkinoida. Yleensä ihmiset kysyvät GG: tä: Onko LED edullisempi kirkkaudessa? GG-tarjous; Näyttää siltä, ​​että nestekidenäyttötekniikan edistymisen takia LCD voi nyt myös toimittaa tuotteita, joiden kirkkaus on yli 4000 nit, ilman teknisiä vaikeuksia. Siksi on vaikea sanoa, että LEDit ovat ulkomarkkinoiden kirkkaustasolla voimakkaampia kuin LCD-näytöt.


Tällä hetkellä ulkoisten LED-näyttöruutujen, joiden pistekorotus on 2–5 mm, hinta on lähentynyt tai on parempi kuin erittäin kirkkaat LCD-tuotteet, mutta pienten sävelkorkeuden tuotteiden, joiden pikselitekniset vaatimukset ovat korkeammat, hinta on korkeampi kuin LCD-tuotteiden. Siksi LED-teollisuuden suuret yritykset yrittävät vähentää hintaeroa ja tarttua enemmän markkinaosuuteen. Tällä alkuperäisellä aikomuksellaan Leyard, johtava videonäytön valmistaja, joka on ollut johtava pienen sävelkentän kentällä, lanseerasi äskettäin 1,5 mm ja 1,9 mm pistepistetuotteita ulkokäyttömarkkinoille. On odotettavissa, että kilpailu ulkona olevien LED- ja LCD-näytteiden välillä kiristyy.