Taksien paras asia on, että heillä on niin tehokas LED-näyttö katolla

- Jul 29, 2019-

Kaupunkikuljetusvälineet kaupungin ihmisille tuovat paljon mukavuutta, seuraavaksi pienet muodostavat taksin. Se näkyy kaikkialla kaduilla ja kaistoilla. Kuten kaikki tiedämme, taksin katolla on LED-näyttö, joka saattaa olla monien ensimmäinen reaktio mainostamiseen. Mutta onko LED-näyttö todella yhtä helppoa kuin mainonta? Vanha kuljettaja sanoi, että tehokkain taksilaite on LED-näytön katto; Verkkoystävä kuunteli huutoa: "toimi odottamatta niin voimakkaasti", joten kuuntelimme ensin vanhaa kuljettajaa kuinka sanoa!


Nykyaikaisen tekniikan ja tekniikan jatkuvan kehityksen myötä näitä tekniikoita on sovellettu myös elämään. Mainostaulu "kuitenkin kertoo erilaisen tarinan". Taksien hallinnan tehostamiseksi monet kaupungit ovat tällä hetkellä asentaneet GPS-paikannusjärjestelmän ja erityiset takseille tarkoitetut led-kattovalaisimet. Ja missä tämä uusi laite on? Tällä hetkellä joissain kaupungeissa taksikaton LED-näyttöä voidaan käyttää milloin tahansa tarkistamaan ajoneuvon tila, ajorata ja matkustajien kunto. Lisäksi kuljettaja on varustettu hälytyslaitteella, joka näyttää hätäsignaalin katto-LED-näytöllä, jos hälytyslaite laukeaa.


Tästä näkökulmasta tämä laite takaa käytännössä kuljettajan turvallisuuden. Ohjelmistoa ja satelliittipaikannusta voidaan käyttää myös kadonneiden esineiden paikantamiseen, jos matkustaja jätetään taakse. Tällaisia taksi-katto-LED-näyttöjä on kuitenkin saatavana vain joissain kaupungeissa, kun taas toisissa kaupungeissa käytetään edelleen vanhanaikaisia LED-näyttöjä, joilla on vähän toimintoja. "Jos tämä toimenpide otetaan käyttöön, kuljettajien ja matkustajien turvallisuus paranee huomattavasti", sanoi yksi käyttäjä. Joissakin kaupungeissa on myös vaikeaa asentaa ja vaihtaa alkuperäisiä LED-näytöitä, koska niiden kanta on suuri ja niiden kustannukset ovat suuret.


Vastaavaa turvallisuuskerrointa ja mukavuuskerrointa kuitenkin nostetaan huomattavasti. Joka vuosi suuri määrä matkustajia pudottaa asioita autoon, mutta kuljettaja ei voi ottaa yhteyttä matkustajiin eikä matkustajat löydä kuljettajaa. LED-kattoikkuna on kuitenkin varustettu sellaisella toiminnolla, joka auttaa matkustajia löytämään taksin ja löytämään omat asiat. Toinen on se, että monet muut kuin paikalliset matkustajat kulkevat taksilla, kuljettaja voi kuunnella ulkomaista aksenttia matkustajien kiertotiellä; Tämä LED-näyttö voi kuitenkin heijastaa selvästi ajorekisterin jälkeä, joten jos matkustajat valittavat siitä, että kuljettaja ottaa kiertotietä, he eivät pääse kiusalliseen tilanteeseen ilman todisteita, eivätkä syytä kuljettajaa väärin. Uskotaan, että sitä popularisoidaan ja edistetään valtakunnallisesti lähitulevaisuudessa.


Rehellisesti sanottuna toimittaja odottaa edelleen tämän päivän valtakunnallista mainostamista, taksien hallinnan vahvistamiseksi, matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi, mutta myös kuljettajien laillisten oikeuksien ja etujen suojelemiseksi. Mitä mieltä olet taksien LED-valovalaisimista, joilla on paikannus, valvonta, julkisuus ja hälytys? Odotatko innolla kansallisen menekinedistämisen päivää?