Pankin LED-näyttö putosi melkein aina katastrofiturvallisen hälytyskellon tulisi kuulua aina

- Aug 06, 2019-

Noin kello 11.46 12. heinäkuuta 2019, LED-näyttöruutu laski keskusyksikön keskusyksikön pääsisäänkäynnin yläpuolella Guangxin maakunnassa yhtäkkiä putoamalla lapselle juoksevan edestakaisin sivuliikkeen sisäänkäynnillä. Tapahtuman jälkeen daye-haara ilmoitti heti kaupunginhallitukselle, poliisiasemalle, ensimmäistä kertaa loukkaantuneet sairaalaan alustavaa tutkimusta varten ja sitten loukkaantuneet Cenxi-kansan sairaalaan yleistä tutkimusta varten. Onnettomuuden jälkeen kyseinen pankki pitää erittäin tärkeänä, että pääkonttorin johtajat kiirehtivät nopeasti päiväkonttoriin ymmärtääkseen tilanteen ja tutkimaan onnettomuuden syyn. Putoavien osien analyysin ja LED-näytön valmistajan vahvistuksen mukaan alustava arvio on, että asennuksessa käytetyt teräsnaulat eivät ole riittävän vahvat löystyäkseen ja eivät kestä LED-näytön painoa, mikä johtaa kokonaispudotukseen .


LED-turvallisuusonnettomuuksia tapahtuu usein


Sattumalta viime vuosina LED-näyttömarkkinoiden nopean kehityksen myötä LED-näytöstä on tullut ulkomainontavälineiden suosikki näyttölaite, jolla on monia etuja. Kaikilla kuitenkin kaikilla etuilla on haittansa, ja LED-näytöllä voi olla vertaansa vailla oleva näyttövaikutus, mutta suurina elektronisina tuotteina LED-näyttö viime vuosien turvallisissa piilossa olevissa ongelmissa osoittaa myös vuotoja, epäilemättä, 29. lokakuuta 2015, guangxi urheilustadion, joulupukkikonsertti on lavalla, LED-näyttö, yhdessä lampun kanssa yhtäkkiä romahtaneen, on selvää, että se on tappanut yhden ihmisen ja loukannut yli 10; Vuoden 2019 alkupuolella xiao jingtengin "Mr. Entertainment world tour" -konsertti Kaohsiungissa oli keskellä harjoitusta, kun iso LED-näyttö putosi yleisön edessä lavan vasemmalla puolella.


Onneksi tässä onnettomuudessa loukkaantuneella pojalla on lääkärin yksityiskohtaisen tutkimuksen jälkeen pientä mustelmaa päässä, punainen nilkka, muu ei ole vakava, ja se on sairaalassa tarkkailua varten. Emme kuitenkaan voi olla tyytyväisiä tästä, LED-näyttöjen turvallisuusonnettomuudet ovat yleisiä, milloin voimme lopettaa? Jokainen traaginen onnettomuuspaikka varoittaa meitä LED-näytön turvallisuuden tärkeydestä. Varsinkin LED-näyttövalmistajille on tullut koko teollisuuden visio parantaa jatkuvasti tuotteiden suorituskykyä ja ammattimaisia asennusoperaattoreita, vähentää tai jopa eliminoida suuren LED-näytön aiheuttamien onnettomuuksien todennäköisyys.


Äkillinen hallitsematon toimialajärjestys on standardisoitava


Vaikka viranomaiset * antavat lopulta arvovaltaisen selvityksen onnettomuuden syystä, haluamme sanoa, että epätäydelliset toimenpiteet ja epäsäännöllinen toiminta eivät ole pelkästään rakennustekniikan ongelmia, vaan myös epänormaalit teollisuusjärjestykset ja puutteellinen tehokas valvonta. Vaikka onnettomuudessa on tietty vaara, mutta se on väistämätöntä.


Havaitsimme, että viime vuosina, kotimaisia tai ulkomaisia, LED-näyttöjen turvallisuusonnettomuuksia tapahtuu usein, joista suurin osa liittyy suoraan LED-näytön laatuun ja sen rakennustekniikkaan. LED-näyttöä, joka on tehokas ase ulkomaisen median julkisuudelle ja välttämätön peruslaite esityksen suorittamiseen, on vahvistettava, testattava ja vahvistettava toistuvasti rakentamisen, ripustamisen ja asettelun näkökulmista. Tulliselvitystä on mahdotonta suorittaa yhdessä vaiheessa. Tämä edellyttää erikoistunutta, ammattimaista suunnittelu- ja rakennusryhmää tieteellisen rakennussuunnitelman laatimiseksi. Samanaikaisesti tarvitaan myös turvallisuutta, tarjoamista, rakennusvalvontaa, teollisuusyhdistyksiä ja valmistajia, suunnittelu- ja teknistä henkilöstöä työsuhteensa mukaan standardisoidakseen Aseta teollisuusjärjestys tärkeysjärjestykseen ja paranna prosessia tiukasti toteutettavien teknisten standardien mukaisesti tällaisten onnettomuuksien lopettamiseksi.


Vastusta alhaisen hinnan kilpailua tuotteiden laadun parantamiseksi


Lisäksi LED-näyttöruudun poistamiseksi turvallisista piilossa olevista ongelmista, LED-näytön suunnittelijoiden teknisen henkilöstön lisäksi oikean asennuksen ja käytön kohdalla, myös tuotevalmistajien valmistajia ei pidä kutsua näytölle, "Hintasotaan", LED-näyttöteollisuuden terveelliseen kehitykseen on kiinnitettävä huomiota laadun ja terveellisen kilpailun markkinaosuuteen.


Hintasota on tapa saada markkinaosuutta voittojen puristamisen kustannuksella, mikä ei eroa lampin tyhjentämisestä kalojen saaliiksi ja metsien polttamiseen metsästämistä varten. Pitkän aikavälin alhaisen hinnan myynti, näytön yrityksen voitot luonnollisesti vähenevät, voiton pienentäminen, yritys vähentää investointeja tutkimukseen ja kehitykseen, markkinointiin, johtamiseen ja muihin aloihin, mikä johtaa kehitysvoiman puuttumiseen, mikä vaikuttaa myös tuotteiden laatuun Tuotteet. Vaikka lyhyellä aikavälillä arvonlisäveron vähentäminen voi auttaa paljon LED-yrityksiä selvittämään varastonsa, lievittämään pääoman paineita, mutta pitkän aikavälin näkökulmasta johtuen tuotteen vakavasta homogeenisuudesta, alhaisesta teknisestä sisällöstä, joten on vaikeaa muodostavat kiinteän tarjonnan ja kysynnän, kun tarjonnan ja kysynnän tasapaino on rikki, on halvempaa elvyttää markkinoita selviytymiseksi, jos LED-yritykset kääntyvät aina hintataisteluun, se epäilemättä vaikuttaa suuresti innovatiiviseen tietoisuuteen ja yrityksen subjektiivinen aloite.


Jokaisen projektin takana olevan kymmenen miljoonan ihmisen sydäntä koskeneen tapahtuman takana on tosin riippuvainen LED-näyttövalmistajista, suunnittelu-, suunnittelu-, rakennushenkilöstöstä ja sääntelyviranomaisten yhteisistä ponnisteluista varmistaakseen LED-näytön sovellusvakauden turvallisuuden, jokainen linkkiä ei voida lopettaa, kaikkien tarvitsee vetää yhteen. Kukaan ei halua tapahtua onnettomuudessa, mutta miten varmistaa turvallisuus tyhjien iskulauseiden sijasta, mikä edellyttää jokaisen yksityiskohdan järjestelmällistä hallintaa, ammattimaisia rakennusalan toimijoita, standardoitua prosessitilausta, monisuuntaista tuotteiden laadunvalvontaa. Turvahälytin soi koko ajan, kaikkien LED-teollisuuden käyttäjien on oltava valppaita, enemmän yksi pelkokohta ja vähemmän yksi onnenkohta.