LED-näytön soveltamisala Kiinassa kasvaa

- Jul 29, 2019-

Kiinan LED-näyttötekniikan teknologiapohja ja taso ovat melko edistyneet, ja päätuotteet ja keskeiset tekniikat ovat yleensä yhdenmukaisia kansainvälisen teollisuuden edistyneen tason kanssa. LED-laiteteknologia ja suorituskyky paranevat edelleen, elektronisen tekniikan nopea kehitys, joka LED-näyttötuotteiden teknologian syventämiselle ja parantamiselle antaa hyvän perustan. Samaan aikaan LED-näyttöä on käytetty laajalti erilaisissa sosiaalisen elämän aloilla. Puolijohdevalaistuksen kehittäminen tuo hyviä mahdollisuuksia LED-näyttöteollisuudelle. Siksi LED-näyttömarkkinoiden kehitysnäkymät ovat optimistiset.


LED-teollisuusketju sisältää pääasiassa raaka-aineita ja laitteita, alkupään sirujen valmistusta, keskivirta-LED-pakkauksia ja loppupään LED-sovelluksia. Ja loppupään LED-sovellukset jaetaan pääasiassa LED-valaistus-, LED-näyttö- ja LED-taustavalo-sovelluksiin. LED-sovellus on tärkeä lenkki koko teollisuusketjussa, joka voi tuoda korkeaa lisäarvoa.


Tällä hetkellä suurin tuotantoketjun loppupään LED-sovellusten markkinoilla on valaistus, jota seuraavat taustavalaistussovellukset ja näytöt. Näyttöasteikolla on edelleen suhteellisen vakaa suuntaus nopeaan kasvuun, etenkin kun kypsät pienet välilyönnit sisältävät LED-näyttötekniikat, LED-näyttösovellukset kasvavat vähitellen suurikokoisesta näyttösovelluksesta sisätiloihin, ulkosovelluksiin laajenevat merkittävästi, odotetaan seuraavien vuosien aikana jatkaa erittäin nopeaa kasvua, jotta LED-näytön osuutta koko tuotantoketjun loppupään sovelluksissa parannettaisiin asteittain.


"Kiinan LED-teollisuuden markkinanäkymät ja investointistrategian analyysiraportti" -tiedot osoittavat, että vuonna 2015 kansallisten LED-näyttösovellusten markkinoiden myyntimittakaavassa on uusi kasvu verrattuna vuoteen 2014, kokonaismarkkinoiden odotetaan nousevan 33,5 miljardiin yuaniin , kasvuvauhti on noin 10%.


LED-näytön sovellusalue Kiinassa kasvaa


Lähde: qianzhan-teollisuuden tutkimuslaitos


Uusien tekniikoiden, kuten pienten välimatkojen, merkkivalojen ja tuotantoketjun loppupään teollisuudenalojen, kuten kulttuurin, median ja urheilun, LEDit ylläpitävät suurta vaurautta. LED-näyttöteollisuuden odotetaan ylläpitävän tasaista kasvua 20–30 prosenttia tulevaisuudessa.


DLP: tä (digitaalinen valonkäsittely) ja muita kotimarkkinoita käytetään pääasiassa suurilla yhdistämällä sotilasjohto, liikenteen seuranta, studio ja muut kentät, kuten viisauskaupunkikehitys, edelleen markkinoille, kuten turvallisuus, kaupallinen näyttö, Joten tulevaisuus jatkaa nopean kasvun ylläpitämistä alalla, vuodesta 2010 lähtien Kiinan suurten kotimarkkinoiden, jotka yhdistävät vähintään 20 prosentin yhdistelmäkasvun, odotetaan seuraavan kolmen vuoden aikana pysyvän noin 15 prosentin kasvuna.


Tällaisilla asiakkailla on korkeat vaatimukset tuotteen näyttövaikutukselle, eivätkä he ole herkkiä hintalle. Pieni etäisyys LED on korvannut nopeasti DLP: n ja muut liitosnäyttömarkkinat erinomaisella näyttövaikutuksella.


Pienellä välilyönnillä varustetulla LED-näytöllä tulevaisuuden hinnat laskevat edelleen, sovellukset laajenevat edelleen, tulevaisuudessa on täysi pääsy mediaan, mainontaan, elokuvien kaupallisiin sovelluksiin, kuten Leah DE -tuoteryhmän luokittelulla, voit nähdä, että viime vuosina, Teollisuus- ja kauppayritysten tulot ja koko ovat kasvaneet, kun tuotteen hinta laskee, korkeamman asiakkaan hintaherkkyys alkaa myös hyväksyä pieniä välimatkoja LED-tuotteita. Tulevaisuuden markkinatila kaupallisella sektorilla on erittäin laaja.


Tällä hetkellä pienten välimatkojen LED-TV-sovelluksia ei ole tullut siviilimarkkinoille, mutta kustannusten vähentyessä edelleen ja pienemmillä pikseliväleillä olevien tuotteiden massatuotannossa sen odotetaan tulevan siviilitelevisiokenttään. Pienen välimatkan ledit eivät todennäköisesti korvaa LCDS: tä lähitulevaisuudessa alle 70 tuuman kotitelevisioiden televisioissa, koska niiden näyttö ja kustannukset ovat parempia. Mutta yli 70 tuuman, etenkin 110 tuuman jälkeen, kustannukset nousevat räjähdysmäisesti LCDS: n tekemiseen käytetyn tekniikan ansiosta. Joten on suuresti vaikea nähdä LCD-televisioita, jotka ovat yli 110 tuumaa.


Pienin välimatkoilla varustetun LED-teollisuuden odotetaan ylläpitävän erittäin suurta kasvunopeutta seuraavien 2–3 vuoden aikana yli 60%: n kasvuvauhdin kanssa ja markkinoiden koon arvioidaan olevan lähellä 10 miljardia vuoteen 2018 mennessä.


Kiinan LED-näyttöteollisuuden viime vuosien kehityksessä yrityskeskittymien ja yrityskauppojen integroitumisen myötä mittakaavavaikutus jatkuu, teollisuuden rakenne on ollut pohjimmiltaan selkeä, samaan aikaan LED-näyttöjen käyttö perinteisessä ulkomainonta, areenaurheilupaikat ja muut kentät ovat myös kehittyneet suhteellisen kypsiksi, tuotteilla on taipumus homogenisoitua vähitellen. Siksi LED-näyttöyritykset alkavat etsiä uusia voiton kasvupisteitä ja jatkavat innovaatioita parantamalla tutkimus- ja kehitystasoa avatakseen uusia sovelluspaikkoja ja avatakseen uusia sinivaltameren markkinoita. Näyttöteknologian asteittaisen parantamisen ja kustannusten asteittaisen vähentämisen myötä tuotteita päivitetään jatkuvasti, etenkin markkinoille tuotaessa tuotteita, joilla on pienet etäisyydet, LED-näytöt ovat asteittain tulleet moniin uusiin markkinoiden sovelluksiin.


Tällä hetkellä LED-värinäyttöä käytetään pääasiassa mainosvälineissä, urheilupaikoissa, näyttämön taustalla, kunnallistekniikassa jne., Ja pienet välimatkat LED-näyttö kehittää edelleen markkinoita, kuten kuljetus-, lähetys- ja armeijan markkinoita