LED-näytön käyttö sotilaskentällä

- Jul 16, 2019-

Mainitse artikkeli, monien ihmisten * vaikutelma on "korkea laatu" ja "edistyksellinen tekniikka". Suositun mielen mukaan tuote on aina ollut synonyymi "laadulle" ja "teknologialle", kuitenkin, kuten viime vuosinakin, maa sotilastarvikkeiden ja muiden sotilastarvikkeiden tuotantovälineiden ja henkilöstön tahto siviilituotannolle "muuntamiseksi" ja avaa ei-julkisen talouden tuotemarkkinoille, jotka armeijan ja siviilitavaroiden välillä ovat yhä hämärtyneempiä, mutta olivat Markkinatalouden LED-näytöllä syntynyt pieni markkinoiden välinen etäisyys on enemmän kuin heterogeeninen. Korkeampien laatuvaatimusten lisäksi armeijan tuotteet eivät oikeastaan eroa paljon tavallisista siviilituotteista.


Kiinalla on laaja alue ja monimutkainen maasto ja ilmasto. Qinghai-Tiibet-tasangolta Etelä-Kiinan kukkuloille on niiden välillä valtava kuilu. Eri alueiden erilaiset ympäristöt johtavat myös erilaisiin vaatimuksiin LED-näytön laatuun eri alueilla. Vuoristoalueiden ylätasangolla keskitytään enemmän kylmäkestävyysvaatimuksiin; Aavikon ja gobin alueella lämmön hajoaminen on suurin huolenaihe. Siksi, kuinka vastata erilaisiin säänkestävyyteen eri alueilla, on avainkysymys jokaiselle yritykselle, joka haluaa tulla sotilasmarkkinoille.


Sotilastarvikkeiden erityisyyden vuoksi LED-näyttöjen hankintavaatimukset ovat vähemmän herkkiä hintalle, kun taas laatu- ja säänkestävyysvaatimukset ovat korkeammat. Tämä tarkoittaa, että kynnys tulla armeijan LED-näyttömarkkinoille on paljon korkeampi kuin siviilimarkkinoilla, ja "korkeat vaatimukset ja tiukat laatuvaatimukset" tarkoittavat, että kaikki merkitykselliset yritykset eivät voi saada osuutta sotilasmarkkinoista. Jokaisen yrityksen, joka yrittää asettua paikalle sotilaamarkkinoilla, on ponnisteltava kokonaisvaltaisen vahvuutensa, tuotteiden kilpailukykynsä ja brändiviestinnän tehokkuuden lisäämiseksi, muuten se ei vain menetä näitä potentiaalisia markkinoita, vaan myös menettää vaikutusvaltaansa huippuluokan sovellusmarkkinoilla. .


Kiinan armeijan nykyaikaistamisen rakentamisen edetessä LED-näytön soveltaminen armeijan rakennukseen alkoi myös yhä laajemmin, sotilaallisella koulutuksella, sotilaallisella koulutuksella ja sotilaallisilla harjoituksilla sekä päivittäisellä komennolla torjunnan puolustustiedoilla, kuten kaikilla, on tärkeä rooli tehon kasvattaminen, maapallon puolustustietojen rakentamisen nopea kehitys samaan aikaan myös pienten välimatkojen LED-näyttömarkkinoiden soveltamiseksi uuden aseman lisäämiseksi. Ota esimerkki komentokeskuksesta. Sota-armeijan "aivoina" taistelujoukko suorittaa tärkeitä tehtäviä, jotka liittyvät asiaankuuluvan tiedon keskittämiseen, käsittelemiseen ja taisteluohjeiden antamiseen, ja vaatii tiedon suurta luottamuksellisuutta. Siksi komentokeskuksen käyttämät elektroniset laitteet on lokalisoitava täysin.


LED-näyttö on pieni etäisyys sotilaallisissa hankkeissa nopean popularisoinnin ympärillä, syy kirkkausalueen poistamiseen, joustava sovellus, tasaisen sauman fyysiset ominaisuudet, kuten korkea sijainti ja siihen liittyvä tekniikka, LED-näyttö ja pieni etäisyys voivat olla sellaisia korkea lokalisointiaste ja sillä on läheiset siteet armeijan käyttöön. Kun tarkastellaan kehitystä pienen välilyönnin LED-näyttö, pieni välilyönti-LED-näyttö varhaisen sovelluksen skenaarioihin, on erilaisissa komentokeskuksissa, varhaisen pienen välilyönnin LED-näyttö, koska tekniikka ei ole kypsä, ei voi olla laajamittaista tuotantoa, hinta nousee kymmeniin tuhansiin neliömetriltä siviilimarkkinoita on vaikea hyväksyä. Juuri siksi, että armeijalla on tietoturvallisuutta ja laatua korkeammat vaatimukset kuin hinnalla, pienellä etäisyydellä varustettu LED-näyttötekniikka kehittyy tasaisesti. Sotilaamarkkinoiden perusteella LED-näyttöteknologiaa parannetaan ja kehitetään vähitellen ja edistetään askel askeleelta siviilimarkkinoille.


Nykyään, verrattuna ulkomaisten tuotemerkkien omistamiin DLP: n ja LCD-liitosten ydinpatentteihin, Kiina on eturintamassa pienet etäisyydet sisältävän LED-näytön alalla ja hallitsee täydellisen teknisen järjestelmän, mikä on myös pienten etäisyyksien LED-näytön etuna kansallisen puolustuksen alalla. Viime vuosina pieniin välimatka-LED-näytöihin on kertynyt suuri määrä tapauksia armeijan kenttään, esimerkiksi: zhouming UTV2.5 -pienen välilyönnin käyttäminen armeijan taistelujohtokeskuksessa xinjiangin armeijan alueella; Lianjian valosähköisen PH2.5-merkkivalon käyttö PLA-yksikön kokoushuoneessa; Liard P1.667 pieni välimatka-LED-sovellus shijiazhuangin armeijan henkilökunnan korkeakoulussa; CAI yida PH1.9 pieni välilyönti-LED-sovellus Pekingin yleisen henkilöstön osastolla; Dongshan-tarkkuus P1.667 pieni välimatka-LED-sovellus nanjing-sotilasalueen komentojen kokoushuoneeseen; Sansi 1,6 mm pieni välilyönti LED xichang-satelliittien laukaisukeskuksen sovelluksissa.


Osa LED-näyttöyrityksestä maassamme jo pitkään, tyytyväinen hintasotaan, käyttämällä alhaista hintaa miehittääkseen markkinoita, joten pyrkimys päästä yrityksen tuotemarkkinoille toisaalta voi muuttua pitää erittäin tärkeänä alhainen hinta pitkään jättää huomioimatta tuotteen laatua, laajentaa ideoita, ja toisaalta, voi auttaa yrityksiä vakiinnuttamaan tuotemerkin vaikutusvaltaa, poistanut joitain heikkolaatuisia yrityksiä markkinoiden valinnan alla, auttaa teollisuuden terveellistä kehitystä. Jatkossa sotilaallisten tarvikkeiden kasvavan lokalisoinnin myötä LED-näytöt, etenkin pienet etäisyydet sisältävät LED-näytöt, nauttivat varmasti laajemmasta sovellustilasta sotilastuotteiden alalla.