LED-näyttöjen kaupallistamisen nopeuttaminen

- Jul 28, 2020-

Kuukausien kestäneen talouden keskeyttämisen ja talouden uudelleen käynnistymisen jälkeen epidemian tehokkaasti hillitsemisen jälkeen ihmisten&# 39: n pitkäaikainen kuluttajien innostus vapautui täysin, ja uusi kulutusbuumin kierros sai inspiraation. Tulevaisuuden näkökulmasta tämän uuden kulutuspäivityksen odotetaan jatkuvan pitkään ja asiaankuuluvat laitteistot päivitetään. Tässä yhteydessä LED-näyttöyritykset ovat myös kiihdyttäneet marssia kohti kaupallisia vähittäissovelluksia.

Perinteisissä ostoskeskuksissa, erikoisliikkeissä ja muissa vähittäismyymälöissä staattisia julisteita ja valolaatikoita käytetään yleensä markkinoinnin helpottamiseen, mutta tämä menetelmä on ollut vaikea kiinnittää huomiota kuluttajiin, jotka etsivät tuoreita ja muodikkaita, etenkin erittäin suurikokoisten dynaamisten kuvien kohdalla. Entisen kannalta kysyntää on vaikea tyydyttää. Vaikka nestekidenäyttöä voidaan käyttää myös suurten mainosten toteuttamiseen silmukoimalla, väistämätön silmukointi vaikuttaa kuvan yleiseen tunteeseen jossain määrin.

Viime vuosina pienikokoinen LED-näyttötekniikka on keskittynyt edelleen pisteenkorkeuden vähentämiseen ja resoluution parantamiseen, jotta LED-näytöt voivat saavuttaa myös teräväpiirto-, erittäin teräväpiirto- ja jopa 8K-näyttöstandardit pienissä ja keskisuurissa muodot, jotka riittävät täyttämään kaupallisen vähittäiskaupan erittäin tärkeät vaatimukset. Selvyyspäivitysten tarve. Vielä tärkeämpää on, että suurella, yli 100 tuuman mainosnäytöllä LED-näytöllä on luonnollisesti saumattomien liitosten ja hyvän yleisen johdonmukaisuuden edut. Muita tekniikoita on vaikea sovittaa laaja-alaisten syventävien erikoistehosteiden luomiseen.

Paitsi, että LED-näyttö soveltuu myös pienimuotoisiin sovelluksiin. Esimerkiksi puolivälissä tai ulkona sijaitsevassa kaupan ikkunanäytössä LED-näytöillä on yleensä ominaisuus säädettävällä kirkkaudella, joka voi näyttää selkeät kuvat riippumatta siitä, onko ulkona korkea tai kirkas sisätiloissa, ilman että näytön hämmennys on täysin näkymätön auringossa. Jopa pienissä, täysin ulkona olevissa julisteissa korkean suojaustehokkuuden omaava LED-näyttö kestää äärimmäisiä testejä, kuten korkea lämpötila, korkea kosteus, suolasuihke, korkea pöly ja raskas liikenne, mikä tarjoaa kestävämmän valinnan digitaalisille opastuksille.

Paitsi, että LED on hyödyllinen myös monissa digitaalisten opasteiden sovelluksissa. Esimerkiksi sairaaloissa, museoissa jne. Sitä voidaan käyttää navigointiin ja reittisuunnitteluun. Sairaaloissa, pankeissa, ostoskeskuksissa jne. Se voi tarjota numeroita koskevaa tietoa, alennustietoja ja viihdetoimintoja innokkaasti odottaville.

Tulevaisuuden uuden kuluttajakysynnän yleisen suuntauksen vuoksi LED-näytöt kehittyvät jatkuvasti vastaamaan monenlaisten sovellusten tarpeita. Esimerkiksi tuotteet, joilla on erilaiset näytön kuvasuhteet, interaktiivisilla kosketusnäyttötoiminnoilla varustetut tuotteet, infrapunalämpötilan mittaustuotteet (kuten epidemian aikana), luovan vapauden tukevat erityismuotoiset liitosnäytöt ja läpinäkyvät LED-näytöt. Jopa sen jälkeen, kun mini-LED ja mikro-LED on levitetty maahan, suurempi resoluutio voidaan saavuttaa pienemmässä koossa, mikä laajentaa entisestään LED-näyttöjen sovellusvalikoimaa vähittäiskaupassa.

Astuessaan ulos lähetystilasta ja siirtymällä kauppa- ja kotitalousaloille, siitä on tullut erityisen huolestuttava aihe pienten sävelten LED-näyttösovellusten alalla. Ja tarkan yhteyden kautta älykkään vähittäismyynnin kanssa LED-näyttöjen ja digitaalisten opasteiden sovellusten syvällisestä orgaanisesta integroinnista tulee myös väistämätön trendi.