Erityisen muotoinen Led-näyttö, luovuus kaikkialla

- Nov 07, 2019-

Luovuuden näinä päivinä luova led-näyttö ei ole enää vieraita. Viime vuosina monenlaisia luovia LED-näytöitä keskellä elämää loputtomasti. Voimme nähdä myös erilaisia LED-luovia näyttöjä, kuten torvisuoja, Mitsubishi-pyörivä näyttö, timanttinäyttö, pallomainen näyttö ja niin edelleen. Kangshuo-näyttely on teollisuuden edustavana luovan näyttelyyrityksenä valmistunut sarjan LED-luovia näyttöprojekteja tänä vuonna. Pallo johtanut näytön dongwenzhuangyuan näyttelykeskus, Xinzhoun piiri, Shangrao kaupunki, Jiangxin maakunnassa; Luova näyttelyprojekti Wanhong-aukiosta, pohjoisesta teollisuustieltä, lichengin kaupunginosasta, Jinanista; Hongkongin pörssiyhtiö jianningnan-ryhmä ja dongguan kanglian-ryhmä rakentavat yhdessä dongguan jiahui -elämän neliön projektin. Tämä näyttelytapaussarja paitsi antaa meille nähdä luovan led-näytön laajan soveltamisen markkinoilla, mutta myös antaa meidän nähdä, kuinka koordinoida luovan led-näytön ympäröivää tekniikkaa ja ympäristöä.


LED-poikkeavuusnäyttö


LCD-, DLP- ja muihin näyttötuotteisiin verrattuna LEDillä on ainutlaatuiset luonnolliset edut luovassa näytössä. Satunnainen ompelu, mielivaltainen muoto, mukaan käyttöpaikka, ympäröivän ympäristön luoda erilaisia fiksu näyttöjärjestelmä. LED-luovuudella on rajaton kehitystila, LED-luovalla näytöllä on suuri kehityspotentiaali. Shenzhen rosler Latinalaisen Amerikan musiikkipalkinnot vaiheessa luova led-näyttö. Näyttöä käytettiin Latinalaisen Amerikan musiikkipalkinnoissa Hollywoodissa, Los Angelesissa, Kaliforniassa.


Erikoismuotoinen led-näyttö nauttia Jinding tyylikäs hotelli viisi xiang Grand perheen yuan nauttia Jinding tyylikäs hotelli viisi xiang S pecial-muotoinen led-näyttö . Wuxiang-taidenäyttö sijaitsee Jhanin tyylikkään hotellin, foshanin, juhlasalissa, kokonaispinta-ala on yli 222 ympyrää. Jokainen rengas on jaettu sisärenkaaseen ja ulkorenkaaseen. Jokainen rengas voi toteuttaa viiden renkaan koko nostamisen, kunkin renkaan joustavan nostamisen, 2 rengaskaarisuojuksen, 4 rengaskaari-näytön, 2 renkaan 8 sylinterin ja 4 renkaan 4 sylinterin täydellisen vapaan nostovaikutuksen. Roslin mukautettu näyttö suurelle KTV-ketjulle Hangzhoussa. Luovin erityismuotoinen näyttö koostuu 16 silmukoidusta kolmiosta, joista jokainen koostuu neljästä erityismuotoisesta moduulista p4-perheestä. Asennetaan yöllä, jotta kuluttajilla on voimakkaampi visuaalinen vaikutus, ja he nauttivat paremmasta kuluttajakokemuksesta.