Smart valo napa näytön ja 5G rakentaa uusi ekologia

- Jun 12, 2019-

6. teollisuus- ja tietotekniikan virallisesti myöntää 5G kaupallisia lisenssejä China Telecom, China Mobile, China Unicom ja Kiinan Radio ja televisio. Kiina virallisesti tuli ensimmäisenä 5G kaupalliseen käyttöön. 5G on luotava useita pieniä, tiheään jaetaan tukiasemia. Siksi vaikea sivuuttaa nykyisen viisautta pylväät, jotka liittyvät läheisesti 5G-asettelu. Koska uuden sukupolven kaupunkien tietoa infrastruktuuriin mukaan lukien latauksen paalut, videovalvonta, ympäristön tilan seuranta, LED valo napa-näyttöä ja muiden moduulien smart valo napa paitsi hartiat läpimurto smart Cityn rakentaminen, mutta myös tullut tärkeä linkki 5G tukiasemat tulevaisuuden rakentamiseen. On ennustettu, että asennus perusteella 5G tukiasemat voi ajaa 151,2 miljardiin smart valo napa markkinoilla. Ja suuria osinkoja voi LED valo napa näytön yritykset saada osuus tästä?


Smart valo napa näyttö ja 5G rakentaa uusi ekologia


5G aikakaudella kuten esineiden Internetin, Internetistä ajoneuvojen ja teollisuuspolitiikkaa Internet toteuttamiseksi se on merkinnyt ennennäkemättömiä mahdollisuuksia aloilla kuten teollisuus, logistiikka, liikenne ja energia sekä ajaa eri yritykset voivat saavuttaa Digitaali muunnoksen. Verkon rakentaminen on paitsi hakemuksen innovaation, asianomaiset osapuolet ovat alkaneet aktiivisesti käyttöön ja rakentaa uuden 5 G-ekosysteemi. Tänä vuonna, telelääketieteen, etäopiskelun smart poliisiasemilla, smart Hotellit, smart kuljetus alusta alkaen Kuljettajattomat VR interactive, AR live broadcast-, 5G ohjelma kohtauksia on syntynyt, osoittaa räjähdysmäinen kasvu ihmiset näkevät jo kumouksellista muutoksia, jotka tulevat 5G tuo arkeen.


Mitä liittyy läheisesti teollisuutemme LED-näyttö on smart kuljetus rakentamista. Koska uuden tuotteen älykäs liikenne smart valo napa-näyttö on tärkeä harjoittaja. Alkaen onnistunut viisautta valo napa näytön tapauksessa voidaan nähdä, että on lukemattomia valoa pylväät asentaa 5G tukiasemat tulevaisuudessa. Samaan aikaan älykäs valo napa näytön toteuttaa myös välttämätöntä julkista tietoa palvelun tehtävä kääntämällä viisautta. Kaupungin tärkeitä infrastruktuurin osakkeita ”kakusta” 5 G ja smart valoa pylväät. On sanottava, smart light pole näyttö + base station rakentaminen on tullut peruuttamattomasti kehitysnäkymät.


Hyökkää perinteinen ulkomainonta näytöt


Koska suosio LED suurkuvat ulkomainonta media, huippulaatuinen näyttö asennuspaikka on tulossa niukka voimavara ulkomainonta; yhdistettynä kielteisesti haitalliset tekijät, kuten valon aiheuttamalta pilaantumiselta LED suuri näyttö kaupunkiasiainhoitoon; LED suuri ulkouima asennuspaikka hyväksyntätoimet on tullut hankalampaa ja vaikea... Nojalla sysäys monista ulkouima media mainonta näyttöjen kehitys on vähitellen tullut yhä näkyvämpi ja pieni-alueen ulkouima viisautta valo napa näytöt kysyntä on muodostumassa.


Kuten uuden aikakauden ulkouima uuden median darling smart valo napa-näyttö on tullut tärkeitä tietoja rahdinkuljettajan ulkomainonta ja älykäs liikenne elävä visuaalinen kokemus, kirkas, älykäs vastaus ja reaaliaikaista viestintää. Edessä kätevästi sisällön vuorovaikutus ja valtava ja sisältöä on ilmiömäinen kysyntää LED valo napa-näyttö käynnistää ”loukkaavaa” voimakkaan koko perinteinen ulkomainonta markkinoille sisällön näyttö iso tiedonkeruu, toiminnallisia vuorovaikutteisia yms napata kuluttajien huomiota enemmän sisältöä tarpeisiin ja luoda enemmän arvoa.


Näyttö näyttää innostus ja leikataan älykkään liikenteen ekosysteemin


Kuten 5G ääni odotetaan nousevan suurempi, smart valo napa näytön edistäminen on tullut prosessi jatkaa tiedustelu-, vuorovaikutus-, informationization- ja teknologian ja älykäs kevyt vapa-näyttö on vähitellen korvannut Alkuperäinen yksi. Perinteinen tapa julkaista tietoja on tullut valtavirtaa tiedon aikakaudella viisautta. Tämän ansiosta monet LED valo napa näytön valmistajat halutessaan käyttää ainutlaatuinen innovatiivisen näkökulman ja tarkkaa paikannusta markkinoiden aloituskohtana, smart valo napa-näyttö ja integroitua entistä ekologisen ympyrä älykäs kuljetus rakentaminen. Kiihtyvyys rakentaminen ja käyttöönotto smart katuvalojen smart katuvalojen sovellus-kohtaus on lisättävä jatkuvasti ja smart valo napa näytöt markki kohoaa myös ”pieni” (smart valo Pole näyttö) Bo ”iso” (kaikkea valkokankaalla markkinoilla voi myös tulla kehitys LED näyttö markkinoilla.


LED valo napa näytön valmistajille on ilahduttavaa tilanne on pieni Boda. Tämä on hyvä era ja pahamaineisella. Smart valo napa näytön kentän kehityksen tila on tällä hetkellä enemmän kaupungissa ”maa talteenotto”. ”Villi maa” on riittävän suuri, mutta epävarmuus on myös suuri. Lisäksi seuraavat muutokset markkinoilla näytön yritysten olisi kehittää tuotteita kilpailuetuja, jatkuva tarkentaminen ja täydellisyyttä, voi valtava nykysuuntaus sprint ja avaa smart carnival. Samaan aikaan 5G pieni tukiaseman intensiivinen verkko laajentaminen ja ajo edut smart valo napa näytön yrityksen on täysin avaa tuotanto ketjun järjestelmä, R&D järjestelmä ja markkinointi järjestelmä luo 5G aikakauteen. Kun kysyntä todella syttyi, otti myönteisen kannan.


5G ensimmäisenä 5G kaupallinen layout, smart valo napa näytön yhdistelmä ja syvyys rakentaminen tarjoaa viestintä harjoittaja ”kaupungin älykkyys” tietojen siirto ja smart katu lamppu jatkuvasti ylittää perinteisen ulkouima mainonta valkokankaalla, miehittää paikka ulkona, mainonnan, ja siten houkutella monet yritykset peliin, viisautta valo napa näytön yhtenä ”kakkuja” alalla, on tullut kilpailu, tavoite mutta miten erottua, edellyttää näytön enterprise innovaatioihin tuotteita jatkuvasti kohdistamaan vahvuus, etsii markkinoiden painopiste, lisäarvoa, keskittyminen ja innovaatioita ja monipuolisuutta ja kaivaa olevista osista niin hyödyntää 5 G kaupallisten puhkeaa.