Älykäs LED-näyttötauluteollisuus

- Oct 28, 2019-

Viime vuosina Kiinan talouden jatkuvan kehityksen ja sosiaalisen kehityksen myötä myös kaupungistuminen etenee, ja myös kaupunkien väestö kasvaa. On todettu, että Kiinan uuden kaupunkiväestön määrä nousee 300 miljoonaan vuoteen 2025 mennessä ja kaupungin koko ylittää miljardin. Yli 200 kaupunkia tulee olemaan miljoona asukasta. Kaupunkialue on 40 miljardia ja väkiluku on viisi kertaa nykyinen. Kaupungistumisen kehitysprosessissa "kaupunkitaudin" ongelma on yhä vakavampi ja näkyvämpi. Kaupunkien kestävän kehityksen mahdollistamiseksi tämä vaatii kaupunkien jatkuvaa muutosta ja parantamista. Älykkäitä kaupunkeja esitetään myös The Timesin suuntauksen mukaisesti. Älykäs vallankumous, jota edustaa uusien tekniikoiden, kuten esineiden Internet, iso data ja tekoäly, soveltaminen, on alkanut, ja tapa, jolla ihmiset työskentelevät, elävät ja tietävät, on vähitellen muuttunut tai jopa muutettu. Samaan aikaan tämä "älykäs aalto" on jatkuvasti vaikuttanut myös LED-näyttöjen valmistusteollisuuteen. LED-näyttöyrityksille tämä uusi taloudellinen kasvupiste on erittäin iso ja houkutteleva kakku, monet näyttöyritykset ovat lanseeranneet älykkäät LED-näyttötekniikan ja tuotteet, ratkaisut, mutta onko se todella niin? Ovatko trendin mukaisesti syntyneet älykkäät LED-tuotteet enemmän "temppu" kuin todellisuus?


Älykäs kaupunkirakentaminen on täydessä vauhdissa


Älykäs kaupunki on yksi keskeisistä kehityssuunnitelmista 12. viiden vuoden suunnitelmakaudella. Maa on julkaissut kolme erää älykkäiden kaupunkien pilottihankkeita. Tiedot osoittavat, että yli 500 Kiinan kaupunkia suorittaa älykkäiden kaupunkien tutkimuksia ja ovat laatineet vastaavat suunnitelmat, joiden suunniteltu investointi on enemmän kuin yksi biljoona yuania. Käytännöllisissä tuloksissa älykkäät kaupungit ovat saavuttaneet laajoja tuloksia kaupunkiliikenteessä, sairaanhoidossa, julkishallinnossa ja muilla aloilla. Asianomaisen teollisuustutkimuslaitoksen mukaan älykkäiden kaupunkien tuotosarvo ylittää 12. viiden vuoden suunnitelmakaudella 700 miljardia yuania. Asioiden Internetin nopean kehityksen myötä älykkäiden kaupunkien tuotantoarvon odotetaan ylittävän 4 triljoonaa yuania 13. viiden vuoden suunnitelmakaudella. Uuden talouspolitiikan muotoilulla ja käyttöönotolla on syvällinen vaikutus eri aloihin, ja älykkään kaupungin toteuttaminen laajentaa myös LED-näyttötauluyritysten uusia taloudellisia markkinoita.

85 (1)

Tulevaisuuden älykäs kaupunki ei ole yksi älykkyyssolmu, se on esineiden Internet ja erittäin integroituneiden yhteyksien aikakausi. Tämä vaatii päätteen näyttöalustan. Kaikissa näyttöpäätteissä LED-näyttöruutu voi ajaa IC-järjestelmän tietojen näyttämiseen. Yhteenliittäminen voi myös yhdistää tällaisen kantoaallon, jotta saavutetaan suuri alusta asioista ja asioista, asioista ja ihmisistä, ihmisten jakamisesta, monimuotoisuuden integroimiseksi. LED-näyttöjen yhteensopivuudesta on tullut ensisijainen huomio ihmisille näyttöpäätteiden valinnassa. Samaan aikaan LED-näyttötaulu, joka rakentuu älykkään kaupungin avulla, ratkaisee edelleen omat hämmennyksensä ja puutteensa. Älykkään näytön nopean kehityksen myötä joukko LED-näyttöyrityksiä kasvaa nopeasti viime vuosina, kuten abisson, lianjian optoelektroniikka, chau Ming ja muut LED-merkkien vahvat kehitysvauhti samaan aikaan, osa valmistajien puutteesta myös uudessa kierroskierrossa.


Kun "älykkyydestä" tulee temppu kuluttaa käyttäjän liikearvoa


Viisauden kaupunkinäyttöpäätteiden sovellukset ovat yleistymässä nykyään, etenkin 5 g: n huihui-valonäyttö, älykäs valvonta, viisauden koulutusnäyttö, jalankulkijoiden ylitysjärjestelmä, kuten sovellus, näyttää tuovan enemmän mahdollisuuksia LED-näyttötaulujen teollisuudelle, paljon LED-näyttöruutuyritykset alkoivat tutkia "viisauden" tietä, samaan aikaan ovat myös halunneet kalastaa vaikeissa vesissä. "Viisauteen tähtäävä yritys näyttää tämän kakun", sillä ehdolla, ettei olosuhteita luoda olosuhteita, haluamme myös mennä "kiireeseen". Lisäksi "kustannustehokkaan" käyttöönotto viisauden esittelytuotteiden myyntipisteenä on lyhyellä aikavälillä tarttua markkinoihin, mutta sellaiset "alhainen hinta ja heikkolaatuiset" tuotteet eivät voi tuo käyttäjille todellisia muutoksia, kuluttaa vain viisauden näyttötuotteiden käyttäjän liikearvoa.


Toisaalta se on teollisuuden yritysten kasvava innostus, ja toisaalta käyttäjien välinpitämättömyys. "Yksinkertainen matkapuhelimen hallinta on enemmän viihdyttävää kuin käytännöllistä" ja "todellinen viisaus osoittaa, että sitä tulisi käyttää pikemminkin kuin kytkeä". Koko mainonta LED-näyttö teollisuus, älykäs näyttö voidaan sanoa olevan uusi kaupallinen raita, tekniikka, tuotteet eivät ole valmiita "hypätä kilpailu", käyttäjä antaa sinulle keltaisen kortin. Nykypäivän teollisuudessa on vain muutamia tapauksia, joita voidaan kutsua "älykkäiksi", olipa kyse sitten laitteistoinvestoinneista tai ohjelmistopäivityksistä. Laitteistot paikoillaan tai hallinto ei ole ajan tasalla tai teollisuusketju ei ole vakaa, suurin osa on hyllyssä; Ohjelmisto paikallaan, tai tekniikka ei ole kypsä, tai sovellus ei ole maadoitettu, useimmista niistä tulee kanan kylkiluita. Ihanteellinen on hyvin pullea, todellisuus on hyvin laiha, on nykyinen "viisaus osoittaa" kiusallista tilannetta.


Viisaus osoittaa, että ideaalista todellisuuteen on vielä pitkä tie kuljettavana


Kuinka voimme todella hyödyntää älykkään LED-näytön potentiaalia? Toisin sanoen tuodaan todellisia muutoksia toimintaprosessiin loppukäyttäjille "älykkään" tempun sijaan. Tätä varten LED-näyttöyritysten on aloitettava seuraavista näkökohdista. Ensinnäkin älykkäistä LED-näyttötuotteista älykkäisiin LED-näyttökohtauksiin: loppukäyttäjän käyttökokemuksen kokonaisvaltaiseen parantamiseen tarvitaan todellista viisautta, tekniikan ja tuotteiden itsenäisestä innovaatiosta kokonaisratkaisun älykkyyteen. Pysyvässä keskeisten solmujen älykkään LED-näyttöteollisuuden kehittämisessä jokaisen suuren viisausnäyttöyrityksen on varmistettava, että yllä olevan perusteella oma ydinkilpailukykynsä vastaa käyttäjien tarpeita (pyrkiessään aina asiakastyytyväisyyteen, jatkuvaan näkemykseen) käyttäjien potentiaaliseen kysyntään ja sitten iterointi kysynnän luomiseksi innovaatioiden avulla, ymmärtävä lisäarvo, * lopulta LED-näyttöviisautta erilaisille sovellusskenaarioille räätälöityjä ratkaisuja.


Toiseksi, neljä suurta ominaisuutta johtavat LED-näyttöteollisuuden iteratiiviseen viisauden kehitykseen: seisoa LED-näyttöteollisuuden viisauden uudella radalla, sekä viisauden, esineen että huippuluokan viisauden täydellisissä sarjoissa, on kohtauksen ja käyttäjän vaihto tarpeita, sama on 4 suurta lyijyä seksuaalista kokemusta :, johdonmukaisuus ja tekniikoista ja tuotteista kokonaisratkaisun johdonmukaisuuteen; Toiseksi yhdistäminen, näytöstä toiseen, ihmisten ja näytön, näytön välillä ja nopea yhteys asioiden välillä; Kolmanneksi, eheys, ja osoittaa täydellisen integroinnin ekologisen strategian tuotemerkki; Neljänneksi iteraation, laitteistojen ja ohjelmistojen rajoittamaton päivitys. Vain tapaamalla nämä neljä ominaisuutta voimme johtaa edelleen älykkään LED-näyttöteollisuuden kehitystä.


Viimeinkin älykkäämisprosessissa LED-näyttöyritykset ovat päättäneet tehdä rajat ylittäviä innovaatioita ja tehdä uudelleen merkintöjä. Jotkut heistä etsivät aktiivisesti kehittyviä markkinoita ja yhdistyvät älykkäiden turvallisuus- ja kuljetusteollisuuteen, kun taas jotkut jatkavat omaksuaan uutta tekniikkaa ja yhdistävänsä VR: n ja AR: n kanssa. On varmaa, että vaikka LED-näyttöruutu täyttää älykkäiden kaupunkien rakentamisen vauhdissa älykkyyden ja asioiden välisen yhteyden toiminnot, se vaatii yrityksiä kuitenkin hyppäämään luontaisesta teollisesta ajattelusta yritysten kilpailun ulottuvuuden päivittämiseksi ja yhdessä Muodosta ydinkilpailukyky älykkään ekosysteemin yritysten kanssa niin, että perinteinen LED-näyttöteollisuus on älykkyyden tiellä!


johtopäätös:


"Älykkään näytön" uuden normaalin mukaan LED-näyttöteollisuuden kehityksen ja kehityksen on noudatettava trendiä ja luotava älykaupungin rakentamiseen perustuva sovelluskohtaus. Tämä ei ole vain teollisuuden kehityksen väistämätön tuote, vaan myös tapa murtaa nykyinen tilanne Kiinan LED-näyttömarkkinoiden nykyisessä muodossa! Älykäs LED-näytön prosessi on prosessi, jolla ei ole loppua. LED-näytön eri kehitysvaiheissa ratkaistavien erilaisten ongelmien ja markkinaympäristön muuttuessa LED-älykkäiden sovelluksia on jatkuvasti optimoitava ja syvennettävä. Vain toteuttamalla älykkäät LED-näyttötuotteet ja -teknologiat sekä kohtauspohjaiset ratkaisut, älykkäiden näyttöjen teollisuus voi johtaa jatkuvaan edistymiseen perustarpeista ja laatuvaatimuksista älykkäisiin kokemuksiin.