Älykäs kaupunkikehitys tuo uutta pontta ulkomainontaan!

- Nov 13, 2019-

Tietojen ja tekniikan kehityksen vetämänä älykkäiden kaupunkien kehitysprosessi kiihtyy päivä päivältä, ja kaupunkien, yritysten ja ihmisten suhteet muuttuvat samanaikaisesti. Yhtenä kaupunkien, yritysten ja ihmisten yhdistäjänä ulkomainonta ylittää vähitellen alkuperäisen roolinsa ja määritelmänsä ja vapauttaa enemmän potentiaalia älykkään kaupungin kehityksessä.


Ulkomainonnan ja kaupunkien välisen suhteen kehitys:


Tee kaupungeista viisaampia


Asiantuntijat ennustavat, että 40 vuoden kuluessa 70% maailman väestöstä elää kaupungeissa, mikä on epäilemättä valtava haaste kaupunkien kantokyvylle. Kaupunkien on tultava tehokkaammiksi ja älykkäämmiksi sekä infrastruktuurissa että palvelujärjestelmässä sopeutuakseen tähän muutokseen.


Ulkomainonta, mukaan lukien julkiset tietokioskit ja perinteiset ulkoilmaomaisuus, omaisuus, kaupungin viisaus kaupungille tarjoaa houkuttelevan sovellusinfrastruktuurin, tarjoaa kansalaisille enemmän julkisia latauspaketteja, kuten nopea wi-fi-palvelu, tekevät ihmisten kaupunkielämästä helpompaa ja voi olla sopivampi tulevaisuuden asentamiseen Internetin ja laitteiden ja älykkäiden anturien väliseen yhteyteen.


Ulkomainonnan, erityisesti digitaalisten mainostaulujen jakelu kaupungin joka puolella, kaikenlaisia yhdistelmiä NFC: n, majakoiden ja kasvojentunnistustekniikan mainoskampanjoita, mukaan lukien jalankulkijoiden liikenne, voidaan kerätä liikennetietoja, kuten ilmanlaatu todellisessa maailmassa eri tilanteissa, eri tietoryhmien eri toiminnot, sen ainutlaatuinen kohtaustieto voi toteuttaa sijainnin, kohtaukset, ihmiset / liikenne, sisältö, aika ja niin edelleen moniulotteisen asteen reaaliaikainen synkronointi ja kerääminen, sillä voidaan edistää älykkään kaupungin, kuten kaupunkien, kehitystä liikenteellä, kaupunkien turvallisuudella ja kaupunkien terveydellä on enemmän merkitystä.


Lisäksi älykaupungin asettelussa kaikenlaiset aineelliset älykkäät hyödykkeet, joihin hallitus investoi, kuten katuvalot, liikennevalot, pysäköintimittarit ja bussipysäkit, vapauttavat enemmän mainontamahdollisuuksia. Hallitus luottaa myös osaan ulkomainonnan tuloista vähentää käyttökustannuksia kaupunkien älykkäiden palvelujärjestelmien rakentamisessa.


Ulkomainonnan ja tuotemerkkien omistajien välisen suhteen kehitys:

Tarkempi mainonta, rikkaampi kokemus,

Tutki lisää potentiaalista kysyntää


1. Tarkempi tulkinta käyttäjän eri skenaarioiden perusteella


Anturien, kytkettyjen laitteiden ja reaaliaikaisen tiedon, kuten infrastruktuurin parantamisen, avulla mainostajat voivat tulevaisuudessa olla reaaliaikaisia tietoanalyysejä, jotta ymmärtäisivät tällä hetkellä sitä, kuka katselee mainontaansa, miten, millaisessa ympäristössä ja tunnelmassa , ja perustuen yllä olevaan analyysiyhteenvetoon, kuten aika, tila, tunne, tarkemman mainonnan saamiseksi.


2. Tarjoa lisää kolmiulotteisia viestintäkanavia ja tuotemerkkikokemusta


Asioiden Internet-kentän kehitys rikkoo ulkomainonnan sijainnin rajoituksia, yhdistää älykkään kodin, puettavat laitteet ja perinteiset digitaaliset ulkoilmataulut ja tarjoaa kuluttajille enemmän kolmiulotteisia ja monipuolisia tuotemerkkiviestintäkanavia. Kuten ajoneuvosi matkustajarekisteröintirekisteröi kuljettajallesi, reaaliaikainen kumulatiivinen pituus on nyt pidempi, jotta voit ajaa pitkää matkaa ajaessasi auton hierontatyynymainontaan ja jakaa tietoja pilvessä, joten sinä vuorostaan matkan varrella asema ja mobiili selaaminen web-toistoa painotettiin, ja viime kädessä voi olla, kun olen palannut kotiin, älykkäästä televisio-TVC: n tietoisuudesta yksityiskohtaisemmasta myyntipisteestä ostaakseen hiljaisen ympäristön.


AR-, VR- ja muiden tekniikoiden asteittaisella kehittämisellä voidaan saavuttaa laadullinen harppaus käyttäjäkokemuksessa. Samanaikaisesti seurantatietojen louhinta voi myös saada arvokkaampia kuluttajien oivalluksia, jotta kulutuksen kehityksen muutokset voidaan havaita ajoissa.


3. Kaivaa jatkuvasti dynaamisempaa potentiaalista kysyntää


Dynaaminen optimointi on tietojen älykkään lisääntymisen prosessi, jatkuvan optimoinnin tuloksen tekevät "kysyntää etsivät" ihmiset "kysynnän" kehittämiseksi, joka perustuu reaaliaikaisen automaattisen nopean laskennan algoritmiin suositus nykyisen kohtauksen kuluttajille lisää vaatimuksia, suositellaan lahjaa isänpäiväksi, esimerkiksi sumupäivänä suositellaan ilmanpuhdistustuotteita, muutetaan jokainen mediayhteyspiste myyntimahdollisuuksia varten.


Ulkomainonnan ja kuluttajasuhteiden kehitys:


Lisää emotionaalista yhteyttä


Älykkäiden kaupunkien rakentamisen jatkuvan syventämisen ja parantamisen myötä ulkomainonnalla on enemmän informaatioliitäntätoimintoja, kuten julkisen palvelun tiedot, ilmainen liikenne- ja sääennuste, asiaankuuluva hätäilmoitus jne., Josta tulee nopeasti tapa ihmisille saada tietoa.


Tuotemerkkien omistajat voivat myös aloittaa "toiminta" -kokemuksen näkökulmasta ja tarjota arvokkaampia tietopalveluita kuluttajille. Prevalin-lääkkeiden (lääkkeet allergisen nuhan hoitoon) suunnittelu perustuu tilastotietoihin, jotka ovat siitepölyä muistuttamaan herkää joukkoa ulkomainonnasta, McDonald'sin julkaisusta ja tuotekuvasta yhdessä suuren sääennusteen kanssa upottamalla ketsuppi-sirujen näyttöön lämpötila, aurinko puolesta pakkaamattomien hampurilaisten kanssa, ripustaa laatikkosirut sateisten päivien symboliksi, joten pidä hauskoja vinkkejä, sulavat tuotemerkin ja kaupungin samaan aikaan, tarjoavat enemmän tietopalveluita kuluttajille. Tuotemerkeille tällainen "inhimillinen kosketus" -malli luo myös emotionaalisen yhteyden kuluttajien ja tuotemerkkien välille, tekemällä tuotemerkeistä osan kuluttajien elämästä.


Teknisten palvelujen jälkeen myös julkisen hyvinvoinnin ja kaupunkiturvallisuuden alalla tapahtuva ulkomainonta voi olla suurempi tila, esimerkiksi kun lapset menettivät kaupungin nopeasti kaikkien valokuvien ja tietojen kanssa käytettävän mainosnäytön vapauttamisen myötä, niin että anna ulkomainonnan vaikuttaa entistä syvemmin asiakkaiden väliseen yhteyteen.


Ulkomainonta pitkään vain erottaa stressialtistumisen vaikutukset, mutta älykkään kaupungin ulkomainonnasta on tullut innovatiivisempi ja nopeasti muuttuva mediamuoto, mitattava tulevaisuuden kokemus ja muutosvaikutus saavat yhä enemmän huomion mainostajien kannalta kaupungin kehityksen viisaus luo yhä enemmän mahdollisuuksia ulkoteollisuudelle, ja samalla ulkomainonnalla myös kaupungin kehittämisen viisaudella on tärkeä rooli. Voidaan ennustaa, että tulevassa älykaupungissa ulkomainonta liittyy läheisemmin kaupunkeihin, yrityksiin ja ihmisiin.