Pieni etäisyys LED-videoseinälle tehokas sovellus kysynnän valinnassa on avain

- Nov 21, 2019-

Valmistajien voimakkaan myynninedistämisen seurauksena pienistä välimatkoista koostuvista LED-videoseinämistä on tullut nouseva tähti suurten näyttöjen alalla, ja luonnostaan siitä on tullut yksi suosituimmista vaihtoehdoista käyttäjille monilla aloilla. Koska pieni välimatkan LED-näyttöteollisuus on vasta syntynyt ja sen sovellusalue on rajallinen, suurin osa teollisuuden käyttäjistä tietää siitä valmistajan julkisuudesta. Tuotemerkkien vaikutusvallan lisäämiseksi valmistajat ovat kehittäneet erilaisia konsepteja, mikä epäilemättä vaikeuttaa alan käyttäjien tuntemusta. Valitse pieni välimatka LED-videoseinässä tulisi kiinnittää huomiota mihin elementteihin tehokkaan käytön varmistamiseksi?


Pisteväli, koko ja resoluutio liittyvät läheisesti toisiinsa


Nykyiset LED-markkinat, pieni etäisyys pistepisteisiin, suuri koko ja korkea resoluutio ovat valmistajan teknisen PK: n painopiste. Ihmisten perinteisessä tietoisuudessa kolme on yksi tärkeä tekijä pienissä välilyönteissä olevassa LED-näytössä, haluavat luonnollisesti valita, mutta, käytännössä kolme tekijää vaikuttavat toisiinsa, tietty etäisyys, joka vastaa näytön kokoa resoluution tuottamiseksi.


Teoriassa, käytännössä, P1. 6-spec-mallin täysi hd-tarkkuus on 1920x1080 ja 144-tuumainen näytön koko 3 tuumaa ja 3 tuumaa, jopa ilman alustaa. 2 metriä x1. Noin 8 metriä. Jos käyttäjän sovellustila on rajallinen, asennusvaikeudet kasvavat huomattavasti, ja kustannukset nousevat luonnollisesti. Lisäksi parhaan katselukokemuksen saamiseksi yleisön on valittava paras katseluetäisyys. Käytännössä käyttäjä voi laskea yksinkertaisella kaavalla: näkyvä etäisyys = pisteväli / 0. 3 - 0. 8.


Toisin sanoen pieni välimatkainen LED-videoseinä käytännössä, ei pienempi pisteväli, sitä suurempi resoluutio, sitä parempi käytännön sovellusvaikutus, mutta näytön koon, sovellustilan ja muiden tekijöiden huomioon ottamiseksi. Tällä hetkellä pienet välimatkan päässä olevat LED-näyttöruututuotteet, mitä pienempi pisteväli, mitä suurempi resoluutio, sitä korkeampi hinta, jos käyttäjä ei ota täysin huomioon omaa sovellusympäristöään tuotteita valitessaan, se todennäköisesti aiheuttaa paljon rahaa mutta ei saavuttaa dilemman odotettua soveltamisvaikutusta.


Suuri tuotevalikoima, jotta huollon kustannukset voidaan ottaa täysin huomioon


Verrattuna muihin suuren näytön tuotteisiin pienten etäisyyksien LED-videoseinän merkittävä etuna on "saumaton ja ääretön liitos", joka vastaa täysin teollisuuden käyttäjien tarpeita suurten näyttöjen suhteen. Käytännössä teollisuuden käyttäjien on kuitenkin suurten tuotteiden valinnassa otettava huomioon korkeiden hankintakustannusten lisäksi myös korkeat ylläpitokustannukset.


Yleensä LED-lampun helmen käyttöikä voi kestää jopa 100000 tuntia, mutta suuren tiheyden ja pienen etäisyyden takia sisätilojen LED-näytön pääsovellus vaatii kuitenkin pienen paksuuden, on helppo aiheuttaa lämmönpoistuminen on vaikeaa, aiheuttaen paikallisia vika, käytäntö, mitä suurempi näytön rungon koko on monimutkaisempi, tarkastusten ylläpitokustannukset kasvavat luonnollisesti. Siksi suurten tuotteiden tapauksessa käyttäjän on toimittava kykynsä mukaan, ei sitä suurempi sovelluksen teho on sitä suurempi.


Signaalinsiirtolaitteita ei voida jättää huomiotta, pienten välimatkojen LED-näytön signaalien yhteensopivuus on erittäin tärkeää


Pienen välimatkan päässä olevaa LED-videoseinää sovellettaessa ensimmäinen ratkaistava ongelma on useiden signaalien ja monimutkaisten signaalien käyttö. Sisätilojen signaalien käytölle on erilainen kuin ulkokäyttösovelluksissa hajauttaminen, suuri määrä, hajautettu sijainti, monisignaalinäyttö samalla näytöllä, keskitetty hallinta jne. Käytännössä pieni etäisyydellä oleva LED-näyttö tehokasta käyttöä varten, signaalinsiirtolaitteet ei saa jättää huomiotta.


On syytä huomata, että nykypäivän LED-näyttömarkkinoilla kaikki pienet välimatkan päässä olevat LED-näytöt eivät pysty täyttämään yllä olevia vaatimuksia. Esimerkiksi turvavalvonnan sovelluksen etuseurantajärjestelmään D1 ja H sisältyvät yleensä. 264, 720P, 1080I, 1080P ja muut videosignaalimuodot, jotkut pienet välimatkat LED-näyttötuotteet eivät tue kaikkia yllä mainittuja videosignaalimuotoja. Teollisuuden käyttäjille tuotteiden valinnassa heidän ei tulisi keskittyä tuotteen resoluutioon yksipuolisesti, vaan niiden on täysin pohdittava, tukeeko olemassa oleva signaalilaite vastaavaa videosignaalia, muuten on vaikea saavuttaa odotettu sovellus.


johtopäätös:


Valtavan markkinapotentiaalin perusteella yhä useammat yritykset aloittivat pienen etäisyyden LED-näyttömarkkinoiden välillä, mikä markkinoiden suuressa koossa nopeasti samanaikaisesti tekee tuotteista myös markkinoilla saatavana hyviä ja pahoja. ovat sekoittuneet yhdessä yhtenäisen kriteerin puuttumisen kanssa, jotta käyttäjä voi välttää valmistajien houkutusta markkinointisuuntauksista, jotta vältetään investointien tarpeeton tuhlaaminen, varmistaakseen, että sovelluksen vaikutus, käyttäjän on otettava kokonaisvaltaisesti huomioon omat sovellusvaatimuksensa, valintaperiaate onnopeuden noudattaminen. Samalla on syytä huomata, että pieni etäisyys LED-videoseinän ja tehokkaan sovelluksen välillä tehokkaan käytön lisäksi, myös itse sopivan ratkaisun kanssa, ei tietenkään ole kaikilla teollisuusyrityksillä vastaavia kykyjä, käyttäjän kun valitse ja osta tuotteita, mutta niillä on oltava tietty tuotemerkkitietoisuus, loppujen lopuksi suurten yritysten tuotetyypeillä, myyntiä edeltävällä opastuksella ja myynnin jälkeisillä palveluilla on huomattavia etuja.