Ymmärtämättä arvo päivitys Outdoor Advertising, ohjaavat kohtaus ja teknologia

- Sep 13, 2020-

Interaktiivisen teknologian kehittämisen myötä digitaalisen teknologian käyttö ulkoilumediassa on tullut kypsempi. Nykyään ulkomainonta synnyttää monia uusia kohtauksia. Työpaikat, asuinpaikat ja leikkipaikat liittyvät kuluttajiin, mikä luo enemmän ulottuvuuksia ihmisten ja asioiden, asioiden ja asioiden sekä ihmisten ja ympäristön väliselle suhteelle. Missä tahansa, milloin tahansa, mainonta mukana ihmisten elämää kuin varjo.


Internet tarvitsee offline ulkona tuoda uusia liikenteen lisäyksiä. Tämä on erinomainen tilaisuus ulkomainonnan integroimiseksi Internetiin. Internet + ulkona mainonta ohjelmallinen sijoitus tarjoaa ratkaisun mainostajille tavoittaa kuluttajia useita kohtauksia elämän. Ohjelma.


Joukkoprofiilianalyysin toteuttaminen big datan avulla luo toteuttamiskelpoisen perustan tiedonkeruulle. Näiden tietojen analyysitulosten perusteella ulkomainonnasta tulee älykkäämpää ja saadaan aikaan syvällisempää vuorovaikutteista viestintää kohdeyleisöjen kanssa.


Ulkomedia ja mainonta ovat tärkeä kohtaus ihmisten elämässä. 5G- ja tekoälyteknologioiden nopean kehityksen myötä niistä tulee tärkeitä kanavia verkko- ja offline-yhteyksien vahvistamiseksi ja kokemusten markkinoinnin parantamiseksi tulevaisuudessa, ja niiden arvo kasvaa edelleen. Enemmän mainostajat ovat yhtä mieltä siitä, että ulkona kohtaus ohjaa tekniikkaa, sitä parempi arvo ulkona media voidaan päivittää.


Ajanmuutosten myötä jatkuvasti päivitettävä teknologia antaa edelleen mahdollisuuksia ulkomainontaan. Nykypäivän ulkomainonta ei ainoastaan osoita kaupungin taloudellista vaurautta, vaan se heijastaa myös teknologian jatkuvaa kehitystä. Monien "mustien teknologioiden" syntyminen on edistänyt ulkomedian kehittämistä ja auttanut ulkomainontaa toteuttamaan markkinointiarvoaan edelleen.


Vuoden 2019 ulkoilmamediatutkimuksessa todettiin, että ulkomedia on sopivin ar-teknologian näyttöpaikka. Toisaalta, ulkona media mainokset eivät rajoitu koko näytön tilaa, ja pystyvät paremmin vastaamaan visuaalisia tehosteita AR, ymmärtämättä tuotteen näyttö ja kulutus kokemus, joka on lähellä todellisuutta; toisaalta, ulkona media itse on vahva kohtaus ominaisuuksia. Se voidaan yhdistää AR-teknologiaan tuottaa rikkaampia interaktiivisia ideoita.


Vaikka ulkomainonta kehittyy tarkemmin, vaikka mobiilidata on yhä runsaampaa, ulkomainonnan seuranta ja parhaan konversion suorittaminen on edelleen ongelma, johon mainostajat kiinnittävät yhä enemmän huomiota. Lisäksi ulkomainonta, joka on erittäin vaikuttava esitysmuoto, on myös johtanut luovuuteen korkeampiin ja korkeampiin vaatimuksiin. On myös tarpeen miettiä, miten maksimoida tuotemerkin näytön kautta kuva. Tästä näkökulmasta teknologiatuettu ulkomainonta voi olla ratkaisu molemmille.

image

Tällä hetkellä monet ulkomainokset perustuvat tiettyihin kohtauksiin, ihmisten virtakanaviin ja tiedotusvälineisiin luovan luovan mainonnan luomiseksi. Kehittämällä Internet of Things tekniikka, median digitalisointi, älykkyys ja yhteenliittäminen ovat luoneet enemmän ulottuvuuksia suhde ihmisten ja asioiden, asioita ja asioita, ja ihmiset ja ympäristö. Nämä kolme järjestelmää ovat vuorovaikutuksessa älykkään mediaekosysteemin muodostamiseksi. Media rajat ovat edelleen rikki, ja markkinointi on tulossa aikakauden kohtaus markkinointi, kiinnittäen enemmän huomiota luonnollisen integraation kuluttajien elämän tilanteissa ja enemmän yksilöllisiä markkinointimenetelmiä.


Ei kauan sitten, AutoNavi Kartta käynnisti valtava LED-mainos aiheesta "Vaikea saada auto" maamerkkejä suurimmissa kaupungeissa eri puolilla maata. Mainossisältö käyttää Emojin 3D-kuvaa elävästi osoittamaan kaupunkien nuorten ahdistusta, vihaa ja romahdusta, joka odottaa bussia 5 minuuttia, 10 minuuttia ja 30 minuuttia. Tämä kertoo niille, jotka eivät saa taksia jonossa: Onko vaikea saada taksi? Käytä Gaode kartta, yhdellä napsautuksella soittaa koko verkkoon, se on nopea.

Tämä sarja ulkona mainoksia AutoNavi Maps, ensinnäkin taitavasti käyttää kipupisteitä käyttäjien vaikeuksia saada taksit näissä paikoissa, ja vahvistaa AutoNavi n "yhdellä napsautuksella ratsastaa-hailing kaikkialla Internetissä, se on nopea" ominaisuudet, ja toiseksi, se käyttää omaa ammatillista asiantuntemusta. LBS: n kyky antaa taksilippuja tekee koko mainos sekä tarkka ja tehokas, päästä eroon perinteisen ulkona mainonnan median ajattelutilassa. Vaikka tämä lomake houkuttelee käyttäjien huomiota, se antaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua, stimuloi kuluttajien vastauksia, yhdistää offline-skenaarioita ja verkkomarkkinointia, saavuttaa tuotteiden ja tehokkuuden integroinnin ja luo hyvän vuorovaikutteisen suhteen käyttäjiin.

image


Tällä hetkellä useimmat ulkona mainoksia Kiinassa ovat näyttö. Jos haluat muuttaa mainostauluja teknologialla, siihen liittyy myös oikeudellisia ja lainsäädännöllisiä rajoituksia ja kustannusrajoituksia. Sitten voit harkita, kuten AutoNavi, ei muuttaa mainostauluja, vaan käyttää Internet ajattelua ja teknologiaa tehdä ulkona Mainonta ei ole vain katseluun, mutta myös vuorovaikutusta ja pelata.


【Johtopäätös】

Outdoor mainonta on voittanut hyväksi monet mainostajat, koska sen korvaamaton resursseja, voimakas vaikutus kuvan, sceneization ja pakkoa. Koko ajan kehityksen ajan ja markkinoiden muutokset, jokainen merkittävä muutos on erottamaton osa teknologian ja sen oman innovaation edistäminen. Se, joka kääntyy omaksumaan uutta teknologiaa ja parantamaan kykyä houkutella kuluttajia, saa etukäteen lippuja tulevaisuuteen. Ulkomainonta ei ole poikkeus.