Raaka-aineet nousevat jälleen, LED-näyttövalmistajien tulisi kysyä, kuka nostaa hintoja

- May 16, 2019-

LED-teollisuuden kypsyyden ja uudelleenjärjestelyn myötä hallitus viidennentoista viisivuotissuunnitelmakauden aikana mukauttaa asteittain tukipolitiikkaa, ja tuotantoketjun alkupään siru supistuu vähitellen. Hallitus supistaa tukea, joka rajoittaa LED-sirujen tuotantokapasiteetin epäjohdonmukaista laajentumista teollisuusketjun lähteestä, ja sen odotetaan siirtävän tuen LED-valaistuksen loppupäähän, mikä vetää LED-teollisuusketjua kysynnästä puolella, ja Kiinan LED-teollisuusketjun tarjonnan ja kysynnän rakenne paranee vähitellen.


Äskettäin LED-näytön valmistusteollisuus kohtasi jälleen "jäävuoren", toinen puolet ympäristönsuojelusta alkoi, LED PCB-levyltä edeltävistä raaka-aineista palata vuoden alkuun "ylös ja ylös" -tilanteeseen:


Heinäkuun alusta lähtien shandong jinbao, kingboard, mingkang ja useat muut yritykset ovat antaneet kuparifoliota, kuparin verhoiltua kartongin hinnankorotusta, korottaneet 10% kuparin verhoiltua alusta, heinäkuun lopussa Fujianin puun metsävalaistus, itä-chenghong teollisuus, Morgan-elektroniikka, hailue-elektroniikka ja muut PCB-teollisuuden yritykset ovat myös antaneet piirilevyn hinnankorotusta. Ja äskettäin PCB-kartongin mukaan tutkimuksen tarjonnan aikana toimittaja toimittaa tietoa: tällä hetkellä muutaman kartongin raaka-aineen valmistaja on tumma maa-aineksen hintojen nousu jälleen (odottaa nousevan 10% vasemmalle ja oikealle puolelle) oli valmistajan hinta nousta 3% nyt, kun nousee 10%: iin, PCB-kartongin valmistaja voi myös säätää hinnan uudelleen kollektiivisesti). LED-näytön hinta


Muista viime vuonna: viikko sai kaksi tai kolme hinnankorotusta ilmoitusta, kunnes myöhemmin todettiin, että itse asiassa, hinnankorotus on hyvä, jotkut tehtaat suoraan raaka-aineita pois! Lopeta tuotanto ennen vuosilomaa! Se on pyörtymisen suora rytmi.


LED-näytön tuotannonalan hinnankorotuskuva kuvallinen


Toimittajat täällä nostavat hintaa "iso veitsi", joka on keskeinen kysymys: LED-näytön valmistajat, joille hinta on!


Joku ajatteli sitä heti. Erittäin yksinkertainen: mene asiakkaan puoleen! Ha ha, todella on niin helppo hyvä. Hinnanalennusta on helppo lisätä vaikeaksi, tämä lause on nykyinen LED-näyttöteollisuus, joka on todellinen kuva. Älä sano loppuasiakas voi hyväksyä hinnankorotuksen, vaan kysy vertaisvastaisuudelta, ettei hinnankorotusta ole, ovat riippuvaisia. Sanalla: LED näyttää hinnat "vaikeaksi". Shenzhen LED-näyttö hinta


Pienet ja keskisuuret LED-näytön yritykset eivät uskalla mennä ylös


Koska loppupään näytön yritysten edessä kasvot raaka-aineen hinnannousu, odota ja katso, onko hinta pidetään itsestäänselvyytenä, muistaa viime vuoden lopulla, useita näytön yritysten alalla odottaa odottaa terminaalin käyttöä LED-näytön tuotehintojen uutiset, mutta lopulta turhaan. Tällä hetkellä monet näytön yritykset ovat olleet täysin tietoisia siitä, että: pitkän pelikauden jälkeen on vaikea nostaa LED-päätelaitteiden tuotteiden hintoja erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille: uskalla nostaa hintaa on totuus .


Nykyisessä markkinatilanteessa pienet ja keskisuuret näytöntuottajat eivät ole vahvoja brändin etuja ja pääomavarmuutta, mikä on vakaa? Onko hinta, alhainen hinta suurin niistä, ja kun raaka-aineiden hinnat nousivat jyrkästi, ne laskevat edelleen, heillä on suhteellisen heikko tulotila, tässä tapauksessa, jos aloite luopua hinnasta, alentaa hintoja, vain on kaksi tulosta: yksi on suora asiakas peruuttanut tilauksen, lopettaa tai viivästyttää; Toinen on se, että asiakkaat suoraan kilpailijoiden hintaan, järjestykseen, yhteistyöhön. Ehkä nämä kaksi tapausta antavat pienille näytöille yrityksille mahdollisuuden. Siksi, mitä enemmän tässä tapauksessa, monet pienet ja keskisuuret näytön yritykset, mutta eivät uskalla "toimia rashly". Shenzhen LED -näytönvalmistajat


Tuotemerkin LED-näytön hinnat eivät nouse


Miksi sanot noin? Ensinnäkin tunnetuille LED-näyttöyrityksille he voivat allekirjoittaa pitkäaikaiset toimitussopimukset tavarantoimittajien kanssa futuurien avulla ja luoda omia raaka-ainepohjaansa vakaan raaka-aineiden tarjonnan varmistamiseksi. Toiseksi suurikokoisten tuotemerkkien yrityksillä on korkea raaka-aineiden lisäarvo, vahva kyky vastustaa hintojen nousun riskiä, ja samalla he voivat tarttua keski- ja huippuluokan markkinoihin, joissa on kehittynyt teknologia ja huipputuotanto, voittoa. Lopuksi, pääkaupunkiseudun suurten yritysten tuotemerkillä on myös suuri etu, sillä voi olla riittävästi pääomavoimaa nousevan nousuveden käsittelemiseksi; Niiden ei siis tarvitse luottaa hinnankorotuksiin voitto- paineiden helpottamiseksi. Mutta ei ole paineita selviytyä suuret näytöt yritykset voivat käyttää tilaisuutta tarttua osa pienen näytön yritysten markkinoilla, ei vain ei lisää hintoja, mutta terminaalimarkkinoilla aloittaa alentaa hintojaan, tämä on epäilemättä valtava isku pienille näytöille.


Näin ollen yleensä raaka-aineiden hintojen lievittämiseen tähtäävistä hinnankorotuksista riippuen on paras tapa vähentää terminaalinäytön kustannuksia optimoimalla tuottavuuden tapa, joten vain jatkuva syvällinen tutkimus tuotantoprosessista voi olla olla turvallisessa paikassa! Koska fyysistä tuottavuutta ei ole, kuten jakelijat ja elinkeinonharjoittajat, joilla on LED-näyttö yrityksen luonteesta, tämä on huono uutinen - raaka-aineiden hinta nousee, näyttöyritys haluaa säilyttää alkuperäisen hinnan, joka puristaa jakelijat ja kauppiaat voittoa marginaalit, ja jopa vaarantaa selviytymisen, kun raaka-ainehinnat ovat hallinnassa tai teollisuus uudelle kierrokselle, tällaiset yritykset ottavat todennäköisesti johtavan aseman.