Ulkoiset LED-näytöt kasvavat vakaviin haasteisiin, ja kaupunkimaisema tulee uuden painopisteenä teollisuuskehityksessä

- Jun 20, 2019-

Kaupunkimaisema rakentaminen tulee ulkona olevan LED-näytön painopisteeksi


Kun LED-näyttö on syventynyt, LED-näyttö on vähitellen tullut tuhansiin kaupunkeihin ja siitä tulee välttämätön osa kaupunkimaisemaa. Ulkoilma-LED-näyttöjä on yhä enemmän eri paikoissa, mutta yhtenäisen ohjauksen puute johtaa kaoottiseen yleiseen ulkonäköön. Siksi ulkona olevien LED-näyttöjen maisemista on tullut kiireellinen ongelma, joka on ratkaistava paikallishallinnon taholta. Matkailun näkökulmasta eri paikoissa kaupunkimaisema vaikuttaa suuresti paikallisen matkailun kehitykseen, ja ulkona oleva LED-näyttö voi näyttää taiteellisen charminsa itsenäisenä yksilönä eri muodoissa, josta tulee yksi luonnonkauniista paikoista kaupungissa. Siksi, jotta voidaan parantaa ihmisten elintasoa ja vastata kaupunkimatkailun kehitykseen, monet paikallishallinnot ovat sisällyttäneet ulkokäyttöön tarkoitetun LED-näytön kaupunkisuunnittelun käyttöönottosuunnitteluun, mahdollistamalla kaupunkimaiseman, edistämällä LED-näytön ulkoiluteknologian kehittämistä ja tekemällä siitä uuden keskitytään ulkoisen LED-näyttöteollisuuden kehittämiseen.


Kaupunkikulttuurin näkökulmasta jokainen kaupunki on kertynyt syvällisiä kulttuurivaroja ja jokaisella kaupungilla on omat humanistiset ominaisuutensa. Ulkoinen LED-näyttö, joka on tärkeä osa kaupunkirakentamista, voi myös yhdistää paikalliseen historialliseen ja kulttuuriperintöön, tuoda humanistista hoitoa, rakentaa tyypillistä ulkona olevaa LED-näyttöä monipuolisilla muodoilla ja laajentaa toista pistettä ulkona olevaan LED-näyttöön kaupunkimaisemassa.


Ihmiset luovat uusia vaatimuksia, ja ulkonäön poikkeavuusnäytön markkinat eivät ole johtopäätökset, ulkona oleva LED-näyttö voi myös olla uhkapeli, markkinoiden vaatimusten mukaan, suuri mielikuvitus, tutkimus ja kehitys on erikoismuotoisen näytön visuaalinen vaikutus. ulkokorvausnäytön markkinoiden korkeudet, ulkotilojen rakennusyritykset näyttävät uuden laskeutumispaikan.


Älykäs ja ympäristönsuojelu tulee tulevaisuuden LED-näytön teemaksi


Viime vuosina paikallishallinnot kiinnittävät yhä enemmän huomiota ympäristönsuojeluun, parantavat jatkuvasti ympäristönsuojelulainsäädäntöä ja keskittyvät ympäristön pilaantumiseen, joten on kiireesti ratkaistava ulkoilman LED-valon pilaantumisen ongelma. Ajuri IC on show-kiillon motiivivoima, joten ulkona oleva LED-näyttö, joka voi muuttaa kuljettajan IC-suorituskykyä, vapauttaa valojen kirkkautta, ulkona mainosnäyttöä päivän aikana voi kiinnittää huomiota kahteen tai morethings-täydellisyyteen visuaalista kokemusta , ja vähentää kirkkauden kysyntää, yötä ratkaisemaan valon pilaantumisen ongelma, edistää ulkona olevan LED-näytön kestävää kehitystä.


Vaikka ulkoilman LED-näyttömarkkinat ovat yhä laajenemassa, teollisuus on edessään vakavia haasteita. Kansallisen politiikan tukeen verrattuna yrityksen omat ponnistelut ovat tärkeämpiä. 5G-verkon saapuminen hyödyttää koko yhteiskuntaa jonkin verran, mutta ei varmasti ilman. Siksi ulkona oleva LED-näyttö voidaan myös varustaa 5G-tekniikalla, integroida suuret tietovarat, saavuttaa tuhansen näytön verkottumisen, toiminnallisen vuorovaikutuksen ja rakentaa älykäs ulkoilman LED-näyttöjärjestelmän.


Idolin syyn noustessa Kiinan avustuskulttuuri on vähitellen monipuolistunut. Ulkoiset LED-näytöt ovat tulleet tärkeiksi mainosliikenteen harjoittajiksi, joita eri fanit tavoittelevat. Eri fanit esittävät idoleja kohtaan rakkautensa vuoksi vaatimuksia selkeämmille ja realistisemmille visuaalisia tehosteita ulkona olevalle LED-näytölle, joten teräväpiirtoinen näyttö on myös yksi ulkoisen LED-näytön suuntauksista. Siksi sillä edellytyksellä, että pitkän matkan näyttövaikutusta ei vähennetä, yritys vähentää lampun helmien välistä etäisyyttä, parantaa näytön määrittelyä, kehittää teräväpiirtoisia ulkona olevia LED-näyttötuotteita ja edistää yrityksen kattavaa kehitystä teollisuudelle.


johtopäätös:


Yksi tärkeimmistä viestintävälineistä on ulkoilman LED-näyttö täynnä elinvoimaa nykyaikaisissa kaupungeissa. Markkinoiden kysynnän mukaan ulkoinen näyttö, jossa on älykäs hd- ja vapaa-kirkkaus, tulee kuumaksi tuotteeksi. Pitkäaikainen visio, seurata The Timesin tahtia, lisää tutkimus- ja kehitystyötä ja nostaa uusia investointeja, kolme miekkaa yhdessä, etsivät yritystä, on The Timesin kehityksen tasapainopiste, varmistavat yrityksen terveen kehityksen ja sitten edistää alan kattavaa kehitystä.