Ulkona olevasta HD Led -näytöstä tulee tumma hevonen

- Oct 11, 2019-

COB: n, mini-LED-, mikro-LED- ja LED-näyttöteollisuuden jälkeen tänä vuonna taas teknologisten innovaatioiden puhkeaminen. Tärkein syy on se, että LED-näyttöteollisuus on edennyt tasaiseen kehitykseen ylhäällä sijaitsevien hintojen nousun ja keski- ja alajuoksun hintakilpailun jälkeen. Tällöin vain tekninen innovaatio voi luoda uutta kysyntää ja johtaa uutta kehitystä teollisuudelle. Vuoden alussa toteutettaessa uhd-näyttökäytäntö ja avaamalla yhteinen Yin-tekniikka, Outdoor HD Led -näyttö ja yhteinen Yin-energiansäästöteknologia käynnistivät kiivaan keskustelun. Jotta yritykset voisivat etsiä uusia kasvupisteitä, LED-näyttöyritykset tehostivat tutkimus- ja kehitystyöhön liittyvien uusien tuotteiden kehitystä uuden tuulen markkinakorkeuksien saavuttamiseksi. Hd led-näytön ulkoasu ulkona hd-teknologiainnovaatiolla on virkistävämpää, siitä tulee tämän vuoden LED-näyttöteollisuuden tummanhevonen uusia tuotteita, jotka ovat herättäviä.


Outdoor HD led -näytöstä tulee tumma hevonen, LED-yritykset nopeuttavat tutkimusta ja kehitystä markkinoiden korkeuden saavuttamiseksi

Outdoor HD Led Video Display

Hd-näytön ulkovaatimukset ulkomaille ovat nousseet, tulevaisuuden kysyntä paranee edelleen


Hd-led-näytön ulkoisten vaatimusten ulkonäkö liittyy läheisesti näytön sisällön muutokseen ja loppukäyttäjän herkkyyden parantamiseen. Aikaisemmin ulkona olevan LED-näytön sisältö oli pääosin tekstimuotoista tai kuvasisältöä jne. Tavanomainen ulkoilmanäyttö pystyi periaatteessa esittämään tällaisen sisällön täydellisesti, joten led-näytön selkeät vaatimukset eivät olleet korkeita. Viime vuosina video on suurin osa ulkona led-näytön sisällöstä, ja videolähteen kuvaaminen on enimmäkseen 4K / 8K HD -kameraa, ja videolähteellä itsessään on ultra HD: n ominaisuus. Siksi alkuperäinen HD-videota toistava ulkoinen näyttöruutu ei ole riittävän herkkä, hiukkaset ovat erittäin vahvoja, eivät pysty saavuttamaan hd led-näytön ulkoilmavaikutusta. Lisäksi uhdista tulee tulevaisuudessa valtaosa videolähteistä, ja uhd-näyttö on väistämätöntä riippumatta siitä, onko se politiikan tuki tai loppukäyttäjän visuaalinen esitys. Siksi videolähteen selkeyden parantumisen myötä ulkona led-näyttö on väistämätön trendi.


Toisaalta loppukäyttäjien vaatimusten suhteen video esittelee tuotteen yksityiskohdat herkemmällä tavalla. Ulkona käytettävien näyttöruutujen korkeiden mainoskustannusten vuoksi ulkona led-näyttöjen asiakkaat ovat pääasiassa huippuluokan luksusbrändejä. Huippuluokan tuotemerkkien video mainosvideossa on enemmän tuotteiden yksityiskohtien korostamista. Siksi led-näytön kuvankäsittelytoiminnon on oltava erinomainen ja selkeä, jotta voidaan korostaa tuotteiden herkkyyttä ja saavuttaa loppukäyttäjien haluama julkisuusvaikutus. Lisäksi sillä ehdolla, että kaikenlaisia videoita tulee yhä enemmän HD: tä, vastaanottava joukko esitti myös HD: n vaatimukset ja ulkona olevan LED-näytön hienon visuaalisen esityksen. Kolme LED-ulkona käytettävän näytön tasoa ovat esittäneet hd: n vetovoiman ja esittävät yhä vahvempaa trendiä, joten ulkona olevan LED-näytön tulevaisuus on ylivoimainen.

outdoor led display screen

Teknologian harppaukset lisäävät teollisuuden kysyntää


Hd: n kanssa, vaikka sisätiloissa sijaitseva pieni etäisyystekniikka on ollut melko kypsää, mutta ulkona olevan hd: n toteuttaminen on suurempi tekniikan harppaus. Ulkovalaistuksen LED-näytön sijainnin erityispiirteiden vuoksi sen vedenpitävyyttä, aurinkovoidetta ja korroosionestoa koskevat vaatimukset ovat korkeammat, joten lamppuhelmien lisäksi vastaavalla reunatuella on myös erilaiset työvaatimukset. Hd-ulkoilmanäyttö ei kuitenkaan ole vain hd: n ja alkuperäisen ulkoilmanäytön lisäys, vaan alkuperäisen aurinkovoideen, vedenpitävän ja korroosionkestävän ylläpitämisen perusteella, lamppuhelmien kutistuminen vaatii samalla kuvankäsittelykyvyn, kuten harmaan kontrastin, parantamista. , näyttöruudun tarkkuuden varmistamiseksi. Hd-led-näyttöruudun tutkimuksen ja kehittämisen kanssa tehtävän yhteistyön vuoksi oheislaitteiden tukituotteille tulisi tehdä vastaavia teknisiä innovaatioita, kuten videoprosessorin kehittäminen 4K: n tai korkeammaksi ja laatikon sisäseinän ohentaminen. Siksi, kun ulkona olevien hd-näyttöjen massatuotanto toteutetaan, se voi edistää ulkona olevien hd-tuotteiden kysyntää teollisuusketjussa ja parantaa yritysten kannattavuutta. tällä hetkellä markkinoilla sekä ulkona hd-näyttö näyttää kourallisen, markkinat ovat edelleen tyhjät, joten LED-näyttö lisää tutkimus- ja kehitysyrityksiä, aseen ulkona hd-näyttö liittyviä tuotteita, julkaiseminen jälkeen valtava markkinoiden korkealla, innolla pistää uusi elinvoimaisuus yritysten kehittämiselle.


Yhteenvetona voidaan todeta, että ulkona oleva hd-LED-näyttö on The Timesin trendi, ja kotimaisen ulkoilma led-näytön vaihtonäyttö on markkinoiden tyhjä, ja useiden yritysten on aika päästä toimistoon. Siksi ulkona toimivat LED-näyttöyritykset yhdessä eri alueiden kaupunkien kaunistamiseen liittyvien asiaa koskevien säännösten kanssa tehostavat hd-ulkoilmanäytön tutkimusta ja kehittämistä, tartuttavat puretun näytön vapauteen, parantavat kannattavuutta ja edistävät yritysten kehitystä toiselle ajanjaksolle tuloksen kasvusta.