Outdoor HD LED-näytön markkinatrendi

- Jul 23, 2020-

COB:n, mini-LED:n ja mikro-LED:n jälkeen LED-näyttöteollisuus puhkesi jälleen tänä vuonna teknologisen innovaation. Pääasiassa siksi, että alkupään hinnannuoksien ja keskivaiheen hintakilpailun jälkeen LED-näyttöteollisuus on edennyt vakaaseen kehitykseen, on vaikea edistää kysyntää, eivätkä yritystilaukset voi kasvaa. Tässä tilanteessa vain teknologiset innovaatiot voivat tuottaa uutta kysyntää ja edistää alan uutta kehityskierrosta.


Hd-johti näyttöpolitiikan käyttöönoton myötä vuoden alussa ja yhteisen katoditeknologian avaamisen myötä erittäin teräväpiirtonäyttö ja yhteinen katodienergiansäästötekniikka ovat käynnistäneet keskustelupuomin. Pyrkiäkseen uusiin kasvupisteisiin yrityksille LED-näyttöyritykset tehostavat siihen liittyvien uusien tuotteiden tutkimusta ja kehittämistä uusien suuntausten löytämiseksi. Markkinoiden korkeudet. Ultra-hd-näytön kannalta ulkoterekoivien teknologinen innovaatio on vieläkin virkistävämpi. Se has pukea tumma heroiini veres hedelmä kotona VALODIODI ilmaista ahkeruus nyt kuluva ikä, joka on katsella- apaja.

mmexport1585115393715


Outdoor HD led näyttö vaatimukset ovat nousseet, ja tuleva kysyntä kasvaa edelleen


Ulkonäön teräväpiirtovaatimukset liittyvät läheisesti sen näyttösisällön muutokseen ja loppukäyttäjän näytön hienouden parantamiseen. Aiemmin ulko-LED-näyttöruuduilla näkyvä sisältö oli pääasiassa tekstimuodossa tai kuvasisällössä. Tällainen sisältö voidaan periaatteessa esittää täydellisesti perinteisissä ulkonäytöissä, joten näytön selkeät vaatimukset eivät ole korkeat.


Viime vuosina suurin osa sisällöstä esitetään ulkona led-näyttö on video, ja videolähde on enimmäkseen kiinni 4K/8K HD-kamerat, ja videolähde itsessään on erittäin teräväpiirto-ominaisuuksia. Siksi alkuperäinen ulkona näyttö ei ole riittävän yksityiskohtainen pelata teräväpiirtovideota, hiukkaset ovat erittäin vahvoja, ja se ei voi saavuttaa vaikutus hd led-näyttö. Lisäksi, onko se tukea politiikan tai visuaalinen esitys loppukäyttäjien on kysyntää, ultra-teräväpiirto tulee valtavirran videon lähde tulevaisuudessa, ja ultra-teräväpiirtonäytöt ovat väistämättömiä. Siksi parantaminen määritelmä video lähteistä, ulkona hd led näyttö on väistämätön trendi.

mmexport1572943890459

Toisaalta loppukäyttäjien vaatimusten osalta tuotteen tiedot voidaan esittää vain yksityiskohtaisemmin videoesittelyllä. Koska ulkomainen led-näytöt ovat kalliita, ulko-led-näyttöjen asiakkaat ovat pääasiassa huippuluokan luksusmerkkejä. High-end tuotemerkin video myynninedistämistarkoituksessa videot ovat enemmän kohokohta tuotteen yksityiskohtia, joten led näyttö on oltava erinomainen kuvankäsittelytoimintoja ja selkeä näyttö, jotta voidaan korostaa herkkä tuotteita ja saavuttaa myynninedistämistarkoituksessa vaikutuksia toivot loppukäyttäjille.


Lisäksi, kun kyseessä on erilaisia videoita yhä teräväpiirto, vastaanottava väkijoukko myös esittää teräväpiirtoisia ja herkkiä vaatimuksia visuaalinen esitys ulkona LED-näytöt. Kolme tasoa on esittänyt teräväpiirtovaatimukset ulkona LED-näytöt, ja esittää yhä voimakkaampi suuntaus. Siksi ulko-LED-näyttöjen tulevaisuus on pysäyttämätön.


Teknologinen harppaus ajaa teollisuuden kysyntää


Sama on teräväpiirto. Vaikka sisätiloissa hieno piki tekniikka on melko kypsä, toteutuminen ulkona teräväpiirto on suuri teknologinen harppaus. Ulko-LED-näytön sijainnin erityispiirteiden vuoksi vedenpitävän, aurinkovoidetta ja korroosionkestävyyttä koskevat vaatimukset ovat suhteellisen korkeat. Siksi lamppuhelmien lisäksi vastaavilla oheislaitteiden lisävarusteilla on myös erilaiset valmistusvaatimukset. Kuitenkin ulkona HD led-näyttö ei ole yksinkertainen lisäksi HD ja alkuperäinen ulkona led-näyttö, mutta perusteella säilyttää alkuperäisen aurinkovoidetta, vedenpitävä ja korroosionkestävä, lamppu helmiä tarvitaan kutistua samalla parantaa kuvankäsittelyominaisuuksia, kuten harmaasävyinen kontrasti varmistaa näytön tarkkuutta.


Jotta voidaan tehdä yhteistyötä ulkoilun hd led-näyttöjen tutkimuksen ja kehittämisen kanssa, myös oheislaitteiden tukituotteiden on tehtävä vastaavia teknisiä innovaatioita. Esimerkiksi videoprosessori on kehitettävä 4K ja yli, ja sisäseinän laatikko on ohuempi. Siksi, kun ulkona HD led näyttää saavuttaa massatuotantoa, se voi ajaa kysynnän kasvua ulkona HD johti tuotteiden teollisuuden ketjun ja edistää parantaa yritysten kannattavuutta.


Lisäksi, vaikka ulkona teräväpiirtoinen ilmanpoistoaukko on saapunut, on vain kourallinen ulkona HD led näyttö markkinoilla ja käynnistettiin, ja markkinat ovat edelleen tyhjiä. Siksi monet LED-näyttö yritykset ovat tehostamalla tutkimusta ja kehitystä, kiirehtii vapauttamaan ulkona teräväpiirtonäyttö liittyviä tuotteita kiinni Valtavat markkinakorkeudet odottavat suonensisäistä uutta elinvoimaa yrityksen kehittämiseen.


Yhteenvetona, ulkona HD led-näyttö on yleinen trendi, ja kotimaan ulkona led näyttöjen muuttuvat, ja markkinat ovat tyhjät. Se on aika, jolloin yritykset tulevat markkinoille. Siksi ulkona LED-näyttö yritykset ovat tehostamalla tutkimusta ja kehittämistä teräväpiirto ulkona näyttöjen mukaisesti asiaa koskevien asetusten kaupunkien kaunistamista eri alueilla, tarttumalla avoimet työpaikat purettu näyttöjen, parantaa kannattavuutta, ja edistää yritysten kehitystä toiseen kannattavuuden kasvukauden.