Ulkomainonta uusi tapa vuonna 2019

- Nov 17, 2019-

Ulkomainonta valmistettiin 1990-luvun lopulla, ja se on vähitellen kehittynyt viime vuosina. Se on tehokas mainonnan muoto yleisölle, jolla näytetään yrityskuva ja brändi ja parannetaan yritysten ja brändien näkyvyyttä.


Jatkuvan tieteen ja tekniikan kehityksen myötä kaikki teollisuudenalat, etenkin mainonta, pyrkivät parantamaan nopeasti yrityskuvaa. Tämän perusteella ulkomainonnan luovuus- ja muotoilutehosteet ovat saaneet yhä enemmän huomiota. On selvää, että ulkomainonnan tuotanto on saavuttanut valtavia markkinoiden mahdollisuuksia, ja se on myös kovempien vaatimusten alainen.


Ulkomainontaa on muuten kuin TV-mainonnan ja online-mediamainonnan kolmas tärkein muoto, ja sitä on jatkuvasti päivitetty ja parannettu tieteen ja tekniikan kehityksen tuella, palvelemalla yrityksiä ja tuotemerkkejä ja pelaamalla vähitellen uusia temppuja.


Ulkomainonta "siirrytään"

"Siirretään" ulkomainoksia? Katso tästä saatat ajatella, että sisäinen referenssi herrasmies käsi ravistaa kirjoitusvirhe, tietysti ei. Nautitaan ensin ilman enempää.

outdoor advertising

outdoor ads


Katugraffiti on yleinen näky nykyajan elämässä, mutta tämä brittiläisen taiteilijan INSA "siirrämme" -doodle saattaa olla ensimmäinen kerta, kun olet nähnyt sen. Ammatillisessa mielessä tämä on käsitteellistä markkinointia, joka tarjoaa viimeaikaisen kulutustrendin ja siihen liittyvän tuotetiedon vakuuttamisen ja mainostamisen avulla, herättää kuluttajien huomion ja tunnustusta sekä herättää kuluttajien odotuksia uusista tuotteista.


Ensinnäkin, se on jo rikkonut rutiinin. Tällainen luovuus koskettaa kuitenkin suoraan kuluttajien etuja ja saa heidät tekemään aloitteen tarkkailla, ymmärtää ja ostaa. Tämä on mainonnan lähtökohta ja jalansija.


Ulkomainonta on "interaktiivista"


Olemme yleisempiä ulkomainontaa yleensä kolmiulotteinen valolaatikko, suuri LED-näyttö, mainosjulisteet ...... Ulkomainonta antaa yleisölle mahdollisuuden osallistua siihen vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, herättää kuluttajien kiinnostusta ja vastausta, lisää kiinnostus ja interaktiivisuus brändituotteille, laajentaa viestinnän laajuutta ja syventää kuluttajien ymmärrystä ja nautintoa tuotemerkistä.


Kuten tiedämme, bussipysäkit ja metroasemat ovat suhteellisen täynnä, joten näistä paikoista tulee luonnollisesti ulkomainonnan paikkoja. Sen mukaan, kuinka kauan Pepsi Max -bussipysäkille pääsee, linja-autoa odottavat ihmiset näkevät erilaisen tilanteen: ulkomaalaisen avaruusaluksen laskeutumisen, tulevan tiikeri, maasta nousevan hirviön ... Totta, vääriä, anna tappiollinen henkilö.

Bussin odottaminen on todella tylsää, lisäämällä hauskaa tylsien asioiden keskelle yleisölle, joka on ollut loistava mukavuus. Lisäksi tällaiset erittäin osallistavat ideat eivät vain välitä tehokkaasti brändin keskeistä viestiä, vaan myös lisäävät kuluttajien halua ostaa.


Ulkomainonnan "houkutus"


Vapaa-aika ja viihde ovat fyysistä ja henkistä rentoutumista, kirjojen ja sanomalehtien lukeminen on tiedon ymmärtämistä tiedon hankkimiseksi, tuotteiden ostaminen on kysynnän tyydyttämistä ... Ei ole epäilystäkään siitä, että me kaikki teemme asioita saadaksemme jotain niistä, todellista tai virtuaalista. , samoin kuin käyttäjän harjoittama mainonta.


Muinaisista ajoista lähtien meillä kiinalaisilla on taipumus olla perinteisiä ja varautuneita, etenkin muukalaisten välillä, päätämme pitää tietyn etäisyyden. Kun kuljet linja-autolla, mieluummin istua yksin? Oletko valmis etäämään itsesi muista ottaessasi metroa? Mielestäni vastauksemme on sama.


Kun ihmiset istuvat punaisella penkillä Milanissa, penkkiin piilotetut anturit aktivoituvat, tuomalla ihmiset lähemmäksi toisiaan. Itse asiassa kukaan ei haluaisi nauttia yksinäisyydestä koko ajan, lähinnä ympäristön takia. Tämä ihmisille tarkoitettu maaginen penkki on epäilemättä vahva kiusaus.


"Kahvi, sulje etäisyys ihmisten välillä", kyllä, tämä on kahvimerkki, joka tekee erittäin luovan suunnittelun. Syy siihen, miksi ihmiset haluavat tietää, on osittain uteliaisuuden vuoksi ja osittain siksi, että he haluavat silti kokeilla, mutta riippumatta siitä, mitä he lopulta saavat, ei ole vain kokemuksen ja kiitoksen ideasta, vaan myös parempaa ymmärrystä brändistä. Suusanallisesti on brändiviestinnän laajuuden laajentaminen.


Itse asiassa tieteen ja tekniikan jatkuvan kehityksen myötä se on myös edistänyt ulkomainonnan kehitystä ja etenemistä, kuten AR-mahdollinen ulkomainonta, tarkkuusmainonta suurten tietojen analysoinnilla jne. Aikojen edistymisen ja tiede ja tekniikka, ulkomainonta ei mene taaksepäin eikä sille ole tilaa.


Ja sen jälkeen kun brändimarkkinointi on siirtynyt tuotteista kuluttajille, yleisön asema on parantunut, kulutuskokemuksen päivittäminen on välttämätöntä, ilmeisesti olemme kokemustalouden aikakaudella, yleisön osallistumisesta ja käyttäjäkokemuksesta tulee yrityksen kehittämisen painopiste, herättää käyttäjän innostusta parantaa kuluttajien ja brändimainonnan vuorovaikutusta, mikä on brändimainonnan perimmäinen tavoite.