Ulkomainonta näyttää toisen elinvoiman

- Aug 19, 2019-

Äskettäin jotkut Hongkongin itsenäisyysstremistit ovat ottaneet johtoaseman häiritsemään yleistä järjestystä Hongkongissa, mikä johtaa Hongkongin epävakauteen, josta on tullut yhä vakavampi. Siksi 26. heinäkuuta illalla Hongkongiin päin olevan Shenzhenin lahden vastaisen rakennuksen seinällä sytytettiin valtava viiden tähden punainen lippu sataman valaistamiseksi ja Hongkongin viranomaisten julistamiseksi. Shenzhenin lahti on pieni, mutta sen takana on koko Kiina. Tässä tapauksessa se kuvastaa myös LED-ulkomainontanäytön innovaatiota ja soveltamista. Uuden aikakauden mediaympäristössä ulkomainonta integroi erilaisia viestintätapoja, tutkii uutta mediatilaa ja luo asioita, jotka ovat helppo tuottaa vuorovaikutukseen ja viestintään, laajentaen siten ulkomainonnan vaikutusta alueellisesti. LED-ulkonäytöt osoittavat uuden elinvoiman erikoisella tavalla.

image

Yömatkatalous kukoistaa ja ulkoilmanäytöt valaisevat yötä


Asiaankuuluvien tietojen mukaan Kiinassa keväällä 2019 pidetyn yön yli -kulutuksen osuus oli 28,5% ja päivittäisen kokonaiskulutuksen 25,7%, mikä osoittaa, että yömatkojen kulutuksesta on tullut oikeudenmukaista kysyntää ja yön matkakulttuurista on tullut myös tärkeä osa matkailualaa eri alueilla. Yökierroskulttuurin päävoimana 80-luvun jälkeisellä ja 90-luvun jälkeisellä sukupolvella on selkeä kysyntä yömatkailutuotteilta. Siksi matkailijoiden matkakokemuksen parantamiseksi eri alueet parantavat yömatkan tuotemaisemaa päivä päivältä. Niistä valoisa, vaihdettava ja värikäs ulkona oleva LED-näyttö on aina nähtävissä pimeässä yössä, ja siitä on tullut kaunis näkymä yössä suurimmissa kaupungeissa, ja myös yhdeksi paikallishallinnon palveluista. pyrkii rakentamaan.


Ulkokuvanäytön lisäksi perinteisen suuren näytön lisäksi erityyppiset LED-luovat näytöt yökulttuurissa kasvavat vähitellen. Lasiverho seinä, lattia laatta seinä, taivas näyttö, kaareva joustava näyttö ja muut suuret näytöt, koska sen ainutlaatuinen muoto, virkistävä, kerätä suosio, muoto kaupungin maamerkkejä. Ota päivä verhoksi, ota maa istuimeksi, heillä on erilainen viehättävyys, ja niistä tulee kaupungin yökierroksen ainutlaatuinen luonnonkaunis paikka. Mainontaverhon seinästä, joka kattaa laajan alueen ja jolla on vahva visuaalinen vaikutus, on tullut yksi yökierrosmaisemista keskeisillä rakennusalueilla. Mainontaverhojen seinä ladataan yleensä korkeakerrostalojen ulkoseinään. Sen korkealla ja upealla näytöllä on voimakas iskuteho, joka palvelee turistien katselutarpeita, ja siitä on tullut yksi nähtävyyksistä, johon ihmiset tulevat sisään. Tulevaisuudessa yömatkamarkkinat ovat sininen valtameri, LED-näyttöyritykset tällä hetkellä. toimistossa, ei liian myöhään.


Energiansäästökevyt tulee tulevaisuuden markkinoiden kysyntään


Korkean ja uuden tekniikan suosion myötä, samoin kuin ihmisten elämäntavan ja viihteen muuttuminen. Ulkona olevasta mediasta on tullut yömatkakulttuurin uusi suosikki, joka herättää yleisön huomion. Kirkkaiden ominaisuuksiensa ansiosta siitä on kuitenkin tullut myös yksi kaupunkien valon pilaantumisen lähteistä, ja korkeasta virrankulutuksesta on tullut yksi ulkokäyttöruutujen kipupisteistä. Nykyisessä kansallisessa energiansäästö- ja päästövähennyspyynnössä kaikki alueet kiinnittävät enemmän huomiota energiansäästörakenteeseen, korkeaan energiankulutukseen ja ulkoseinämien valaistukseen pilaantuneisiin vaaroihin, ja niiden on ehdottomasti oltava vakava koe. Siksi energiansäästöstä on tullut suunta vastaamaan LED-ulkoilmanäytön haasteeseen. Teknologian kannalta tavallisen sävyistä energiansäästöruutua ja tavallisen sähkön virtalähdettä on käytetty jo pitkään, mikä säästää jopa 30% sähköenergiasta ja saavuttaa energiansäästön ja päästöjen vähentämisen vaikutuksen yhteisen periaatteen avulla -shade.


Lisäksi ulkonäyttöruudun huonon sovellusympäristön takia vaurioiden estämiskyvyn parantamiseksi ulkonäytön laatikko on paksumpi kuin tavallinen näyttöruutu, mutta tällä tavoin näyttöruudun purkaminen tulee enemmän hankalaa. Tätä varten, jotta voidaan varmistaa kyky estää vaurioita, on tapaus tehdä kevyitä, vastaamaan paremmin yritysten tarpeita. Yleisön vetovoiman kannalta vain silloin, kun yleisö pyrkii visuaaliseen kokemukseen selkeämmällä resoluutiolla ja tyydyttyneemmillä väreillä, he voivat houkutella yleisön huomion. Siksi suurempien etäisyyksien ulkonäytöstä tulee menneisyyttä.


Shenzhenin lahden mainosverhon seinä ja sen järkyttävä visuaalinen esitysmuoto muodostaa shenzhenin ulkomaisemat yöllä ja valaisee shenzhenin lahden kiinalaista punaista, josta tulee Shenzhenin lahden kirkkain väri nyt ja tulevaisuudessa, ja siitä tulee varmasti yksi turistien paikoista tulevaisuuden lyöntiä varten. Samaan aikaan viiden tähden punaisen lipun tapahtuma Shenzhenin lahdella osoittaa, että sisällön näyttötila muuttuu koko ajan, mikä rikkoo ihmisten rajoitettua tuntemusta sisällön näyttötilasta ja korostaa ulkoilmanäytön uutta elinvoimaa.