Uusi suuntaus LED-näyttöteollisuudessa

- May 26, 2020-

Tuuli nousi Qingpingin lopussa ja aallot muodostuivat Weilanin väliin. Viimeisen viiden kuukauden aikana vuonna 2020 LED-näyttöjen valmistajille GG-tarjouksen vaikutusten lisäksi: myynnin sammuttaminen ja kaksinkertaisesti heikentyvä suorituskyky ja voitot GG-hinta; epidemian ja uuden älykkäiden ja teräväpiirtoisien puomien kierroksen kuluttajamarkkinoilla. Mitkä ovat muutosten huomionarvoiset tekijät? Vastaavasti voivat valmistajat seuraavan kerran kävellä pois uudesta nousukanavasta?


Kolmen uuden hallintotavan laskeutuminen


Kuten kaikki tiedämme, China&# 39: n LED-näyttöteollisuus aloitti päivän lopussa. Alussa vedoten laajamittaisen edullisen valmistuksen etuihin, koko teollisuusketjun läpimurtoon ja teknologisten tuoteinnovaatiokykyjen luomiseen, se avasi lopulta uuden lähtökohdan teollisuuden muutoksiin ja päivityksiin. On odotettavissa, että tämän vuoden jälkipuoliskosta alkaen monet LED-näyttöjen valmistajat kilpailevat hämmennyksen ja vaikeuden vaikeudesta ja siirtyvät uuteen kehityskanavaan. Samalla se räjäyttää useita uusia muutoksia:


Ensimmäinen: kanavakuvio. Se on aina ollut kilpailun perusta LED-näyttöjen markkinoilla. GG-tarjous; Kanavan voittaminen ja päätelaitteen GG-tarjouksen voitto; on aina ollut avain monien näyttöyhtiöiden kehitykseen. Riippumatta siitä, miten teollisuus muuttuu ja miten ajat muuttuvat, sopivimman kanavamallin löytäminen on monien näyttöyhtiöiden keskittymä. Nykyään kanavien sarjasta, kuten ketjujen kokemuskaupat, jälleenmyyjäkaupat ja suoralähetysten verkkokauppa, kanavista on tulossa suurin ulkoinen voima tällä teollisuuden muutoksen kierroksella. Eri näyttöyritysten asemasta johtavien näyttöyhtiöiden markkinoiden on oltava täydellisempiä ja samalla annettava pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla on tuottavaa voimaa ja innovaatioita, vaihtaa kaistaa ja ohittaa. Uusi malli kanavapalautteista ja yhteisyritystoiminnoista on syntymässä.


Toinen: brändikuvio. Kiinan näyttömarkkinoilla vallitsevien kuluttajaryhmien uudistuminen ja tuotemerkin uuden tunnustamisen myötä. Seurauksena on, että se myös kiihdyttää LED-näyttöruudun brändikuvion yleistä erottelua. Sen lisäksi, että yksinkertainen tulokynnys ylitetään, suuri määrä heikkoja ja pieniä yrityksiä eliminoidaan, myös koko teollisuusbrändimallia muokataan uudelleen, ja loput ovat kuningas. Tämän vuoden&# 39: n epidemian jälkeen Kiinan&# 39: n LED-näyttömarkkinoilla on todennäköisesti kierros syväpuhdistustuloksia pienille tuotemerkeille. Se ei tule olemaan kuin GG-quot; kuollut kuolema GG-quot; useista tuotemerkeistä viimeisen yli kymmenen vuoden aikana." Resurgence", mutta eliminoituu suoraan pelistä, korvaamaan entistä enemmän markkinoiden tilaa ja liiketoimintamahdollisuuksia vahvoille tuotemerkeille.


Kolmas: markkinakilpailun malli. Hintasota on johtanut LED-näyttömarkkinoita niin monta vuotta, ja parrasvalo ei ole vielä muuttunut, ja siitä on tullut GG-takuu; tappaja GG-tavaramerkki; monille johtaville yrityksille. Itse asiassa kukaan valmistaja ei ole halukas kilpailemaan alhaisella hinnalla, koska tämä uhraa voitot, ylittää tulevaisuuden ja vähentää teollisuuden kestävyyttä. Kuitenkin hinnasota on todellakin tehokkain markkinoiden tarttumisen markkinointimenetelmä, joten tämä on pakottanut monet seulontayritykset GG-tarjoukseen; vähentää valmistusprosessien, toimitusketjun optimoinnin jne. aiheuttamia kustannuksia. Lisäksi alhaisen hintatason takia Ponnistelujen puuttuessa valmistajat ovat alkaneet tutkia kaupallisempia kilpailumenetelmiä tuotteissa, kanavissa, palveluissa ja muissa ulottuvuuksissa ja rikastuttaa edelleen markkinoita valinnat ja aktiiviset käyttäjien tarpeet ensimmäisen linjan markkinoilla.


Ei ole epäilystäkään siitä, että nykyisessä LED-näyttöteollisuudessa on tapahtunut monia muutoksia. Nämä hienoiset muutokset, jotka todella ovat tapahtuneet markkinoilla, eivät välttämättä näy kansallisilla markkinoilla ja kaikkien valmistajien edessä, mutta ne ovat alkaneet vaikuttaa markkinoiden muuttuvaan maisemaan. Jatkossa valmistajien on aktivoitava nykyiset käyttäjät paremmin ja siepataan vain niitä tarvitsevia käyttäjiä. Kilpailukykyisten keinojen monipuolistaminen vaatii syvempää viljelyä, joka perustuu eri piireissä olevien käyttäjien tarpeisiin, erilaisten tuoterakenteiden ulkoasuun sekä erilaisten palvelusisältöjen ja -välineiden parantamiseen ja tutkitaan lisää mahdollisuuksia. Aika viemisen lisäksi tämä vaatii tietysti myös kärsivällisyyttä ja sitkeyttä.