Uuden auton LED-näyttö

- Aug 27, 2019-

Auton LED-näytön vaikutelman saavuttamiseksi useimpien ihmisten käsitys on myös taksin ylänäyttö tai linja-autojen takaosan mainosnäyttö ja ajoneuvojen mainonta. Päätoiminto on käyttää näiden ajoneuvojen ominaisuuksia ajaa kaupunkia, saavuttaa täydellinen mainonta Kaupunkiviestinnän vaikutus. Ostaminen perustuu yrityksen hankintoihin, ja harvat yksittäiset kuluttajat ostavat sen. Äskettäin älyauton LED-näyttö nimeltään Mojipic (jäljempänä Mojipic) ilmestyi Yhdysvaltoihin. Mainonnan lisäksi päivittäisessä ajamisessa on myös muita mielenkiintoisia käyttökohteita, jotka korostavat älykkyyttä, henkilökohtaistamista ja pääsyä tavallisille ihmisille. Kodin ominaisuudet ovat herättäneet sijoittajien ja loppukäyttäjien huomion ja rakkauden. Älyauton LED-näyttö on myös mahdollista ennakoida, mikä on autonäytön suuntaus tulevaisuudessa.


Älykäs ja mielenkiintoinen auton LED-näyttö, mene tavallisten ihmisten kotiin


Vaikka ihmiset odottavat, että LED-näyttöä käytetään laajalti, LED-näyttöyritysten on vaikea vakoilla ihmisten valtavia markkinoita korkean hinnan eikä sen vuoksi, että sitä käytetään paljon tavallisessa elämässä. Markkinoille on kuitenkin vaikea kurkistaa. Mojipic-älyauton LED-näyttö on ensimmäinen askel sen käytön suosimiseksi helpon käytön ja asennuksen eduilla. Mojipic hallitsee pääasiassa näytön sisältöä matkapuhelinsovelluksella. Se voi ladata yli 1500 mallia ja animaatioita. Se voi myös suunnitella kuvioita ja tekstejä itsenäisesti. Voit valita erilaisia malleja ilmaisemaan ideoitasi erilaisissa kohtauksissa. Jos ajaminen ei ole kätevää, voit Apple Siri ja Google Assistant työskennellä yhdessä sisällön näyttämisessä ääniohjauksen avulla. Mojipic on helpompi asentaa, koska Mojipic on pieni. Kiinnitä vain kiinnike auton takaosaan tai lasiin molemmilta puolilta kahdella imukupilla, aseta seula aukkoon, säädä kulma vapaasti, voit käyttää sitä; Voit jopa asentaa sen. Auton takaistuimella, jota matkapuhelinohjelmisto hallitsee, tulee yksinkertainen Tetris-pelikonsoli


Mojipic on toiminnan ja asennuksen suhteen melko lähellä ihmisiä. Tekninen sisältö on vähäistä, ja suuri yleisö voi asentaa ja käyttää sitä itsenäisesti. Tätä ominaisuutta on mainostettu yleisölle, avattu ihmisten markkinoille ja sillä on rooli tilanteen parantamisessa.


Uusien tuotteiden rajoituksista tulee mahdollisuus Kiinan autoteollisuuden LED-näyttöyrityksille


Mojipic uutena tuotteena, sen tekniikkaa ja tuotteita ei ole täydennetty, on rajoituksia, vaikka patentti on ulkomailla, LED-tekniikan johtajuus on Kiinan etu, joten hankinnan rajoituksesta tulee mahdollisuus Kiinan autojen LED-näyttöyrityksille. Mojipicin pieni koko, vaikka ihmisille on helppo asentaa ja purkaa, rajoittaa myös sen näyttösisältöä. Pienen koonsa vuoksi Mojipic pystyy esittämään vain yhden kuvan tai lyhyen sanan kerrallaan, eikä voi ilmaista enemmän sisältöä. Mojipicin laajan käytön myötä lisää sisällön kysyntä kasvaa, ja enemmän sisältöä vaatii suuremman näytön alueen kantamiseksi. Siksi suuresta älyauton LED-näytöstä tulee auton LED-näytön yritys. Läpimurto teollisuuden nykytilanteessa.


Nykyisten tietojen mukaan Mojipicilla on suuri pisteväli, ja rakeisuus lähialueella on ilmeinen, eikä katselukokemus ole hyvä. Mojipicin katselukokemuksen rajoitukset avaavat tilaa myös auton LED-näyttöyrityksille. Pienen sävelkorkeuden LED-näyttö, jossa pieni pisteväli, korkea resoluutio, teräväpiirto ja tyydyttyneet värit, voivat parantaa Mojipicin katselukokemusta tehokkaasti. Lisäksi pienikokoisella LED-näytöllä ei ole aukkoja, jotka voivat muuttaa älyauton näytön kokoa ja tarjota käyttäjille henkilökohtaisen auton LED-näytön.


Lisäksi auton LED-näyttöyritykset voivat myös oppia sen muodosta. Ikkunalasin läpinäkyvien ominaisuuksien mukaan läpinäkyvien näyttöominaisuuksien soveltaminen ajoneuvon led-näyttöön varmistaa samalla katselukokemuksen, että auton sisällä oleva valo ei ole tukossa ja läpinäkyvä näyttö on täysin hyödynnetty näytön avaamiseen. läpinäkyvä näyttö auton LED-näytössä. Uusi maailma suhteessa.


johtopäätös:


Uusien tuotteiden ilmestyminen on lisännyt elinvoimaa autoteollisuuden LED-näyttöteollisuuden kehitykseen ja tarjoaa uusia ideoita autoteollisuusnäyttöyritysten kehittämiselle. Auton LED-näyttöyrityksen osallistuminen voi edistää älyauton LED-näyttötekniikan kypsyyttä, parantaa tuotetta ja edistää auton LED-näytön kehitystä toiseen vaiheeseen. Samanaikaisesti Mojipicin käytön, asennuksen ja monipuolisten näkymäsovellusten vuoksi se on ottanut historiallisen askeleen työntääksesi auton LED-näytön tavallisille ihmisille.