3D-paljaan silmän LED-näyttö, oletko kunnossa?

- Jun 25, 2019-

19. kesäkuuta Soulin rautatieaseman uusi paljain silmin varustettu 3D-LED-näyttö, uusi näyttötila, houkutteli matkustajia kiireeseen pysähtymään ja nosti matkapuhelimensa ottamaan kuvia, mikä osoittaa, että yleisö on edelleen raikas paljain silmin 3DLED-näyttö. 3D-paljain silminäyttöinen LED-näyttöteknologia on kuitenkin lanseerattu jo vuonna 2012. 7 vuotta kestäneen hillittynä kehitystyön jälkeen markkinatietoisuus ei ole vielä suosittu, ja alan teknologista kehitystä on vaikea murtaa, mikä johtaa viivästymiseen teollisuuden järjestelmästä. En voi muuta kuin kysyä: 3D-paljaan silmän LED-näyttö, oletko kunnossa?


Teollisuusketjua ei ole vielä muodostettu taistelemaan valmistajien innostusta vastaan


3D-paljaan silmän LED-näyttö on stereoskooppinen 3D-efekti näytöllä, jota voi nähdä paljaalla silmällä ilman ammattimaisia laseja. Erityisen näyttötilansa vuoksi se oli sensaatio, kun se tuotiin markkinoille. Markkinoiden innostumisen takia paljain silmin peittävä 3D-tekniikka läpäisi nopeasti 8 näkökulman visuaaliset rajoitukset, ja sitten paljain silmin toimivassa 3D-LED-näyttötekniikassa ei tapahtunut läpimurtoa, koko teollisuuden voidaan sanoa olevan hiljaista, täysimittaista visio on edelleen vaikea ongelma teollisuudessa. Mikä on syy? Viime kädessä, koska sen markkinatietoisuus on liian heikko, markkinakapasiteetti on hyvin rajallinen, ja vastaavan teollisuusketjun muodostaminen on vaikeaa. Vaikka yritys kehittää uusia tuotteita, teollisuudessa ei ole markkinoita, jotka voisivat kuluttaa tuotteitaan, mikä johtaa tutkimus- ja kehitysrahastojen tuhlaamiseen, mikä vakavasti hyökkää valmistajien innostusta vastaan. Tappavampaa on, että paljain silmin peitetyn 3D-näytön hinta on korkea, jota muut kuin yleiset loppukäyttäjät voivat sietää, mikä kaventaa edelleen sovellusskenaarioiden laajuutta. Lisäksi paljain silmin 3D-tutkimuksen ja -kehityksen kustannukset eivät ole alhaiset, yrityksellä on kyky tutkia ja kehittää eikä se pysty kantamaan pitkäaikaisen tuoton riskiä. Siksi useimmat yritykset ovat kääntyneet investoimaan muihin tulevaisuuden segmentteihin, jotka mahdollistavat paljain silmin varustetun 3D-näyttöteollisuuden kehittämisen. Vaikeampaa.


Syventävä visuaalinen esitys voi olla toinen ikkuna paljaan silmän 3D-näytössä


Kaikilla LED-näyttöjen alajaotteluilla kaikentyyppisillä näytöillä on oma selkeä sovelluspaikan sijainti. Esimerkiksi pienikokoinen näyttö sopii sisätilojen sovelluksiin, kuten konferensseihin ja komentokeskuksiin; läpinäkyvä näyttö sopii ulkomainontaan ja lasikalvoihin, ja vastaavaa tekniikkaa viljellään syvällisesti sen selkeän sijainnin mukaan, mikä edistää sovellusskenaarioiden laajentumista ja edistää edelleen teollisuustuotteiden tutkimusta ja kehitystä. Kaikesta on aina poikkeuksia. Verrattuna muihin näyttöruutuihin, paljain silmin varustetussa 3D-näytössä on epäselvä sovelluskohtaus, eikä vastaavaa tekniikkaa voida ohittaa, mikä saa teollisuuden kehittymään erittäin hitaasti.


Vaikka 3D-näyttö ei ole yhtä hyvä kuin perinteiset sovellukset, kuten eri alajaottelut, vaiheen sovelluksessa visuaalisen esitystekniikan kehittyessä kypsemmäksi, se voi tuoda esiin paljaan silmän 3D-näytön näyttötavan. Tee iso roiske. 3D-näytön paljain silmin ainutlaatuinen näyttötila voi muodostaa tunteen tilallisesta ulottuvuudesta yhdessä lavavalaistuksen kanssa luodakseen kiehtovan valo- ja varjojuhlan, joka tuo voimakkaan visuaalisen vaikutuksen yleisölle. Lisäksi kulttuuriesitysten kysyntä eri paikoissa on lisääntynyt viime vuosina, ja tulevaisuuden odotettavissa on syventävä visuaalinen esitysvaihe. 3D-paljain silminäyttöyritykset voivat aloittaa tanssilavan vaiheesta ja etsiä läpimurtoja paljain silmin varustetun 3D-LED-näytön soveltamisessa teollisuustekniikan laadullisen harppauksen edistämiseksi. .


johtopäätös:


3D-näytön paljaan silmän sovelluskohdassa on tietysti enemmän kuin yksi läpimurto. Tulevaisuudessa se voi toteuttaa myös kaksisuuntaisen interaktiivisen älykkään näytön yhdistämällä AR-, VR- ja holografisen tekniikan. Tosiasiasta lähtien on kuitenkin käytännöllisempi soveltaa tanssin vaiheeseen, eikä päivittäinen sovellus ole sopiva. On myös hyvä idea viedä huippuluokan räätälöity reitti. Lisäksi erilaisia interaktiivisia paviljoneita ja teattereita, joissa on 3D-näyttö, paljain silmin, on jo käytetty, ja sovellustekniikka on suhteellisen kypsä. Siksi on myös mahdollista kävellä pois aurinkoisesta kadulta viljelemällä syvällisesti vuorovaikutteisia paviljongit ja teatterit.