Led-video näyttää 3 vinkkiä liiketoiminnan päivittämiselle

- Nov 18, 2019-

Jotta erotettaisiin kilpailusta, edistyneempien digitaalisten opasteiden käyttöönotosta on tullut monien omistajien yksimielisyys, minkä vuoksi LED-videonäytöt ovat yhä suositumpia. Sen erinomainen selkeys, oikea väri ja laaja yhteensopivuus sekä innovatiiviset tavat tuoda käyttäjille unohtumattoman asiakaskokemuksen. Tietenkin, jotta voidaan vastata käyttäjien liiketoiminnan tarpeisiin päivittää, LED-tekniikan on myös mukauduttava jatkuvasti.


Yritysten käyttäjille LED-opasteiden on vastattava heidän ydintarpeisiinsa, kuten herättää yleisön huomio, toimittaa tietoa odotetusti, välttää vääristymiä ja maksimoida osallistumisaika. Näiden uusien toimintojen joukossa hallitse kolme ydintoimintoa, ts. Voi tehdä merkittäviä parannuksia sisällön optimointiin, jotta voidaan saavuttaa tarkkuusmarkkinointi, laajentaa osallistumista ja saavuttaa suuri sijoitetun pääoman tuotto.


Dynaaminen huippu: saavuta maksimaalinen sisällön kirkkaus


On erittäin tärkeää pystyä näyttämään silmiinpistävä sisältö milloin tahansa sisäympäristölle. Monipuolisuus voi auttaa näyttöä voittamaan matalan harmaasävyn tai epäsuotuisan luonnollisen ja ympäröivän valon aiheuttamat sisällön vääristymät.


Siksi dynaamisesta huipputekniikasta on tullut tärkeä LED-suorituskyvyn indikaattori. Tämä innovatiivinen ominaisuus poistaa tämän johdonmukaisuuden esteen ja vahvistaa sisällön kirkkautta ympäröivästä ympäristöstä riippumatta. Tällä tekniikalla LED-videonäyttöjen huippukirkkaus voi olla kaksinkertainen tunnetun LED-huippun kirkkauteen. Teknologia mahdollistaa LED-näyttöjen tuottavan kirkkaan ja tasaisen sisällön jopa valkoisella tai tummalla taustalla.


Värien hallinta: näytä tarkka ja totta sisältöä


Nykyaikaiset LED-videonäytöt tarjoavat laajemman RGB-alueen kuin LCDS, mikä parantaa kuvanlaatua. Joillakin LED-tuotteilla on kuitenkin vaikeuksia sopeutua niin laajaan värivalikoimaan, mikä johtaa epäselviin tai ylikylläisiin ääniin. Seurauksena on, että ihonväri voi olla punaisempi näissä näytöissä, joihin vaikutus koskee.


Näiden erojen poistamiseksi jokaisessa näytössä on oltava kattava värienhallinta. Värienhallinta KÄYTTÄÄ patentoituja algoritmeja ylläpitämään korkeampaa tarkkuutta jopa alemmilla harmaasävytasoilla, varmistaen yhdenmukaisen RGB-harmaasävyn ja värinäytön. Tämän punaisen sävyn poistaminen voi todella heijastaa ihmisten ihonsävyä, mikä on välttämätöntä videotapaamisten, mallien tai näyttelijöiden promootioiden ja esitysten yhteydessä.


Lisäksi värinhallintaominaisuuksia on helppo mukauttaa ja aktivoida. Käyttäjät voivat valita, tallentaa ja ottaa käyttöön ääniä, jotka vastaavat ainutlaatuisia tuotemerkki- ja sisältövaatimuksia alkuperäisessä RGB-alueella. Tämä on hyvä museoille, yritystiloille, uutisstudioille ja muille sovelluksille, joiden on esitettävä brändi teräväpiirtona ja nopeasti useilla näytöillä.


Kohtauksen mukautuva HDR: lisää yleisön osallistumista


Jokaisen LED-videonäytön on näytettävä sisältöä johdonmukaisella tavalla, jotta se olisi tehokasta. Valitettavasti harmaan ja kirkkauden vaihtelut voivat tehdä tästä vaikean.


Skenaario-adaptiivinen HDR-tekniikka, jossa erot voidaan tunnistaa ja säätää jatkuvan yhdenmukaisuuden varmistamiseksi, on toinen kiinnostava piirre. Se perustuu useisiin komponentteihin, joilla varmistetaan korkea yleinen kontrasti saavuttaen samalla huippukirkkaus yleisöystävällisellä tavalla.


Erityisesti patentoitu käänteisen äänen kartoitusalgoritmi voi parantaa kunkin sisältökohtauksen kontrastia näytön yleisen koon ja esillä olevan sisällön kirkkauden mukaan. Samoin moderni kohtaussopeuttuva HDR-tekniikka sisältää täydentävän häikäisynesto-ominaisuuden, jonka avulla katsojan silmät voivat säätää näytön kirkkaustason muuttuessa. Joissakin ympäristöissä yleisön silmiä voi olla vaikea säätää sisällön huipputason vuoksi. Tällaisessa raossa katsojat voivat tuntea olonsa epämukavaksi ja nähdä, että valkoista tai harmaata sisältöä lisätään. Häikäisyn esto -toiminto voi vähentää muiden alueiden kirkkautta, kun kohdealueen huippukirkkaus nousee, mikä luo mukavamman ulkonäön, etenkin pitkän aikavälin katselun mukavuuden.


Vaikka LED-opasteet ovat edelleen uusi hanke joillekin yrityksille, asiakkaiden sitoutumisen ja tulojen potentiaalia kannattaa harkita. Ymmärtämällä nämä ominaisuudet, käyttäjät voivat oppia käyttämään LED-näyttöjä luomaan kiehtovaa sisältöä ja lisää liiketoimintamahdollisuuksia.