LED-videonäytön markkinoiden kultakaivos

- May 13, 2020-

LED-videonäyttöteollisuus, joka on siirtynyt lisääntyvästä kilpailusta osakekilpailuun. Monille valmistajille osakemarkkinoiden aktivoinnin ydin on herätä vanhoja käyttäjiä, jotka ovat olleet" nukkuva" heidän asiakasluetteloissaan vuosia ...


Vanhojen käyttäjien toiminta on aina ollut suunta, jonka LED-näyttöjen valmistajien tulisi pyrkiä murtautumaan. Ensinnäkin, vuosien ajan talletettujen liiketoimintasääntöjen mukaan vanhojen käyttäjien aktivoinnin kustannukset ovat alhaisempia kuin uusien käyttäjien kehittämisen; toiseksi, kun vanhat käyttäjät on aktivoitu, he voivat edelleen vahvistaa vanhojen käyttäjien uskollisuutta tuotemerkkiin ja auttaa yrityksiä hankkimaan lisää tulevaisuuden markkinoita.


Useat merkit osoittavat kuitenkin, että useimpien vanhojen asiakkaiden LED-näyttöjen valmistajien aktivointiaste on edelleen alhainen, mihin myös teollisuuden perintö vaikuttaa syvästi. Miksi sanot noin? Aikaisemmin LED-näyttöteollisuuden markkinat olivat suhteellisen suuret. Monien kodinkoneiden valmistajien mielessä ensimmäinen asia, mitä he näkivät, eivät olleet käyttäjien tarpeita, vaan vastustajien vahvuus, markkinoiden laatu, niin että he laiminlyöivät sen, mitä käyttäjät todella haluavat. Tämä voi heijastua entistä voimakkaampaan hintataisteluun, koska käyttäjien tarpeiden laiminlyöminen on aiheuttanut monia kriisejä, kuten tuotteiden homogenisointi ja huonompilaatuisten tuotteiden leviäminen markkinoilla.


Viime vuosina yhä vaikeammassa teollisuuskilpailutilanteessa loppukuluttajan kysyntä on jatkanut kohenemistaan ​​ja heikkenemistä, ja uusien markkinoiden laajentamisen vaikeudet ovat lisääntyneet huomattavasti. Tämän taustalla vanhojen käyttäjien aktivoinnista on tullut monien näyttöyhtiöiden kilpailun painopiste.


Kuten kaikki tiedämme, LED-videonäyttö on ammattitason elektroniikkatuotteita, ja niiden asennus ja huolto vaativat tietyn teknisyyden. Yksi tosiasia, joka saa teollisuuden tuntemaan avuttomuutena, on se, että myynninjälkeinen palvelumme on kaukana markkinoiden kysynnästä, eikä monia asiakasvalituksia voida ratkaista tehokkaasti, mikä korostaa LED-näyttöteollisuuden heikkoutta markkinoiden toiminnassa ja kilpailuprosessissa. lyhyt lauta.


Vuosien mittaan suuri joukko LED-näyttöä käyttäviä yrityksiä on aina sanonut, että heidän on tartuttava käyttäjien kipuihin innovoinnin aikaansaamiseksi, mutta monet näyttöyhtiöt eivät ole ratkaisseet omien liiketoimintaprosessiensa, kuten laatu, turvallisuus, hinta, kipupisteitä. , väärentäminen ja muut vanhat kehityskysymykset. Murtaudutaan käyttäjän GG: n 39 tuotteen kipupisteisiin? Erityisesti vanhojen käyttäjien kohdalla, joilla on tietty käsitys näytönohjaimen tuotteista ja palveluista, hinnat tai myyntitaktiikat eivät nykyisessä teollisuus- ja markkinaympäristössä usein pysty vaikuttamaan heihin, vaan toteuttamaan uudelleen tuotteita ja palveluita todella heidän tarpeidensa mukaisesti. mahdollisuus palauttaa heidän sydämensä.


Voidaan nähdä, että Kiinassa GG: n {39 LED-videonäyttöteollisuus, joka on siirtynyt varastojen aikakauteen, vanhat käyttäjät ovat GG-quot; kultakaivos GG-quot; tulevien valmistajien. Kuinka aktivoida vanhoja käyttäjiä ei todellakaan ole yksinkertainen musta tekniikka uusi tuote eikä iskulause käyttäjäkeskeisyydestä, mutta olemme käyttäjiä tuotteen elinkaaren ajan, parannamme ja täydentämme edelleen laatua, palveluamme, julkisuutta, hintaa, sitoumuksiamme ja muut seuraukset ja parannukset.


Jokaisen kodinkoneiden valmistajan on vastattava vanhojen käyttäjien tarpeisiin ja ratkaista kipupisteitä, ja jokaisen kodinkoneiden valmistajan on oltava tarkkaavaisempi ja nerokkaampi!