LED-vaiheiden vuokrausnäyttö kuumassa kysynnässä, missä on tie?

- Jun 20, 2019-

Koska lavavuokrausnäyttö tuli markkinoille, se on alkanut pitkään. Alan ensimmäinen käännekohta oli se, että vuoden 2008 Pekingin olympialaisten jälkeen alan avautuvan vierityskuvan sovelluksen, alan tulipalon näyttämönäytön, soveltamisalueen soveltamisalaa laajennettiin suuresti. Teollisuuden suotuisassa tilanteessa säästöpolitiikka vaikutti LED-vaiheiden vuokrausnäyttöön, ja koko teollisuus putosi taantumaan. Useiden vuokrausnäytön yritysten poistamiseen kului useita vuosia.


Kahden viime vuoden aikana, koska Kiinan viihdeteollisuuden nopea kehitys, ihmisten henkisten tarpeiden parantaminen ja pienen tilan näyttöruutu ovat kehittyneet, näyttämönäkymän näytön tuotannonalan kysyntä on parantunut huomattavasti. liputus tilanne, jossa näkyy elinvoimaa. Voidakseen vastata yleisön ja suorituskykyyhtiöiden yhä suurempiin vaatimuksiin lavavuokrausnäytöillä, teollisuus tuo jatkuvasti uusia tuotteita, kuten vertikaalisesti johdettuja pienikokoisia näyttöruutuja ja sarjan uusia tuotteita. Horisontaaliset markkinat leviävät ensimmäisistä kaupungeista toiseen kolmannen tason kaupunkeihin, mikä herättää alan kehityskehitystä kokonaisvaltaisesti.


Erilaisten teknologiavaatimusten toiminta ja käyttö


Verrattuna muihin näyttöihin, näyttämö on erilainen kuin erilaisten, suhteellisen korkeiden teknisten vaatimusten toiminta ja käyttö. Koska lavavuokrausnäyttö on asennettava ja poistettava usein, se ei ole kiinteä, joten vuokra-näytöllä on nopean asennuksen ja purkamisen, kevyiden runkorakenteiden ja niin edelleen ominaisuudet, kätevä asennus ja purkaminen. Samanaikaisesti lavavuokrausnäyttö on usein varustettu erilaisilla ajoneuvoilla, ja törmäys kuljetustekniikassa välttää törmäysvaurioita. Siksi näyttämönäkymässä tulisi olla tietty vaurionkestävyys, vähentää elektronisten komponenttien vaurioita ja varmistaa näyttötoiminnon normaali käyttö. Lisäksi vuokra-näytön ylläpito ei ole helppoa. Eri sovellusskenaarioiden vuoksi myös asuntovuokrauksen päivittäinen ylläpito muuttuu. Vaihe rannikkoalueiden, näyttämö vuokra näytön on vahvistettava ehkäiseminen sumu ja suola kosteutta kestävä; Lava sijaitsee sisämaassa, joten korroosiota, vedenpitävää ja aurinkosuojaa on vahvistettava, jotta vähennetään näyttövuokrauksen häviämistä.


Kotimaisten idoliteollisuuden jatkuvan suosion myötä näyttämöverkkomarkkinat kasvavat edelleen tulevaisuudessa. Voidaan ennustaa, että tulevaisuudessa yhä useammat yritykset tulevat mukaan näyttövuokrauksen jonoon. Jos haluat saada osan tästä suuresta piirakasta, näyttelyvuokrausnäytön yritysten on luotettava paikallisiin politiikkoihin, pysyttävä kysynnän edessä, innovoitava teknologia ja jatkettava kehitystä.


Politiikan vahva tuki, ultra-näyttö on suuntaus


Teollisuus- ja tietotekniikkaministeriö, radio-, televisio-, radio- ja televisiovastaanottimen valtionhallinto ovat yhdessä antaneet teräväpiirtoisen videoteollisuuden kehityssuunnitelman (2019-2022) "(jäljempänä" toimintasuunnitelma "). ulos: vuonna 2022 4 k teollisuuden ekologinen järjestelmä on täydellinen, 8 k: n keskeinen teknologian tuotekehitys ja läpimurron teollistuminen, teknologian, tuotteiden, palvelujen ja koordinoidun kehitysmallin soveltaminen. Vuonna 2019 maailman uhd video (4K / 8K) teollisuuden kehityskonferenssissa, 8 maakuntien ja kaupunkien Kiinan yhteisesti julkaissut UHD videoteollisuuden kehityspolitiikkaa tukemaan voimakkaasti kehittämistä uhd video teollisuuden niiden paikkakunnilla.


Kuten valtion ja muiden paikkojen suuresta tuesta käy ilmi, valtio pitää erittäin tärkeänä ultra-hd-videoteollisuutta, mikä tarkoittaa, että ultra-hd-vuokrausnäyttö tulee LED-näytön seuraavaksi tuywayksi. Mahdollisuus on tulossa, ja sen myötä ultra-hd-näytön käsittelyn suuri kysyntä vuokra-näytöissä. 4K hd vaiheessa vuokra-näyttö, tarkoittaa, että välissä lampun helmiä on lyhyempi, valoisa avoimempi, videon käsittely on selkeämpi ja herkkä, väri on enemmän kyllästynyt luonnollinen, vuokra näytön yrityksen tekninen innovaatio, on välttämätöntä.


Tulevaisuuden kotimainen 4 biljoonan ultra-HD-videomarkkinat vaativat näyttöalaa korkeammalle määritelmälle yksityiskohtaisemman värin täyteen tekniseen kehitykseen. Jos näyttövuokrausnäyttöyritykset ovat valmiita tulemaan markkinoille, niiden on mukautettava kehitysstrategioitaan, keskityttävä sellaisten teknologioiden kehittämiseen kuten IC, siru ja paras valonlähde, joka tukee 4K-teknologiaa, ja otettava johtava asema teknisen lähentymisen saavuttamiseksi, jotta hankkia pätevyys päästä markkinoille ja jakaa teollisia osinkoja.


Erikoismuotoisen näytön jatkotutkimus ja kehittäminen kasvavaan luovaan kysyntään


Vaihtovuokrausnäytön luova rakentaminen voi tuoda yleisölle suorimman visuaalisen vaikutuksen ja jättää syvällisen vaikutuksen. Markkinoilla on syntynyt erilaisia erikoismuotoja, ja yhdessä muiden LED-näyttöjen kanssa on rakennettu eri muotojen luovia vaiheita. Kotimaan ja ulkomaisen suorituskyvyn vaiheet ovat alkaneet vähitellen kehittyä luoviin vaiheisiin.


Luovan vaiheen kehityksestä huolimatta markkinat ovat edelleen vapaat, jotka voivat ottaa johtavan aseman epäsäännöllisen näytön käyttöönotossa, markkinaosuus tulevaisuudessa voi olla paikka. Lisäksi luova vaihe tyyli ei ole kiinni yksi malli, yritykset voivat perustua erilaisia teemoja, suurin mielikuvitus tutkimus-ja kehitystyöhön, niin pian kuin mahdollista pelata nimi luova ulkomaalainen näyttö. Vaihtorakentamisen eri muotojen vuoksi yritykset voivat aloittaa perinteisistä vuokratuista näytöistä, kehittyvistä läpinäkyvistä näytöistä, taivasnäytöistä ja lattialaattojen näytöistä, jotta se voi tehdä perusteellista tutkimusta ja kehitystä LED-muotoisissa näytöissä. Yritykset, jotka pelkäävät nykyistä liiketoimintaa samanaikaisesti, meidän on syvennettävä tutkimusta ja kehitystä useaan suuntaan, edistettävä yrityskehitystä uudelle korkeudelle.


Markkinoiden horisontaalinen kehitys, ohjattiin uuteen "vanhan uuden" puomiin


Aikaisemmin lavavuokrausnäytön markkinat olivat pääosin ensimmäisissä kaupungeissa, kun taas toiset ja kolmannen tason kaupungit käyttivät "vanhoja tuotteita", jotka poistettiin ensimmäisistä kaupungeista, jotka kuuluvat jälkimarkkinoille, joten se oli LED-näytön yrityksille vaikea avata markkinoita. Nykyään, kun Kiinan taloudellinen taso paranee, LED-näytön markkinat ovat levinneet horisontaalisesti toiseen, kolmanteen ja neljänteen tasoon. Sovellusskenaarien, kuten häät kohtausten ja kirjallisten esitysten, ansiosta vuokratun näytön uusien tuotteiden kysyntä on kasvanut nopeasti, ja ajaa vanhaa tuotevuokrausta vähitellen pois markkinoilta. Vuokra-näyttö tuo tullessaan uuden kierroksen "vanhat uudelle" -buumille. Kilpailu on kovaa ensimmäisissä kaupungeissa, ja vuokrausnäytön yritykset voivat paikantaa toisessa ja kolmannessa tasossa sijaitsevissa kaupungeissa, tarttua vuokra-näytön uuteen tuotemarkkinoihin ja kehittyä tasaisesti. Kun markkinat avataan, se on kooltaan vertailukelpoinen ensiluokkaisiin kaupunkeihin.


johtopäätös:


Kotimaan LED-näytön kehityskulussa LED-vaiheessa oleva vuokra-näyttö on ensimmäinen, joka läpäisee. Vaikka markkinoiden kysyntä on vahva, se ei tarkoita, että LED-vaiheiden vuokrausnäyttö voi levätä helposti. Kansallinen politiikka vaatii teknistä innovointia, ihmisten kysyntää näytön korkeammalle määritelmälle ja edistää alan kehitystä. LED-vaiheiden vuokrausnäytön yritysten on nopeutettava vauhtia, tartuttava ensimmäiseen tilaisuuteen toisella, kolmannella ja neljännellä rivimarkkinoilla, kehitettävä luovan epäsäännöllisen näytön markkinoita, lisättävä teknologian tutkimusta ja kehitystä sekä pyrittävä kattamaan sekä yritysten että LED-teknologian kehittäminen. näyttämö.