LED Small Space Display hyödyntää nopeasti digitaalisen elokuvan esitysmarkkinoita?

- Jul 22, 2019-

Vuonna 2018 samsung-elektroniikka avasi yhdessä wanda-elokuvan, harmanin (Kiina) ja muut osuuskunnat vastaavasti kaksi LED-näytön salia Shanghaissa ja Pekingissä, jotka ilmoittivat virallisesti, että LED-näyttö on virallisesti tullut elokuvateatterijärjestelmään. Ensimmäinen LED-elokuvanäyttö rikkoi projisointimonopolin, joka voidaan sanoa olevan elokuvanäytötekniikan uuden aikakauden alku. Sittemmin siihen liittyvä aihe "onko LED-näyttönäytöt päättyvät ennusteen aikakaudelle" edelleen kuuma, mikä on herättänyt suuresti teollisuuden sisäpiiriläisten huomion ja keskustelun. Samaan aikaan elokuvamarkkinalaitteiden markkinat kasvavat vuosittain 5-10 miljardia euroa, mikä on jo nyt "houkutteleva" LED-näyttövalmistajien markkinat.


Uuden aikakauden avaaminen elokuvien katseluun ja 10 miljardin elokuvateatterimarkkinoille


Valtion elokuvan hallinnon 31. joulukuuta 2018 julkaisemien tietojen mukaan kiinalaisten elokuvien kokonaistoimisto vuonna 2018 oli 60.976 miljardia yuania, kasvua edellisvuodesta 9,06 prosenttia. Vastaavasti elokuvateatterijärjestelmän tärkeimpänä ydinkomponenttina näytön kasvu on vieläkin hämmästyttävämpää. Tämä määrä on edelleen kiipeilyä, ja näyttöjen lisääntyminen on antanut Kiinalle laitteiston tulla maailman suurimmaksi elokuvamarkkinoiksi.


Elokuva- ja televisioteollisuuden kehittäminen tuo enemmän mahdollisuuksia elokuva- ja televisioinvestointeihin ja edistää seulontateknologian etenemistä ja laitteiden parantamista. Teknologian osalta perinteinen projisointitekniikka on monopolisoinut elokuvamarkkinat aikaisemmin. Koska suuret valmistajat lanseerasivat kaikenlaisiin elokuvateattereihin soveltuvia laserprojektoreja, high-end-elokuvien projisointitekniikka on kääntynyt lasertyypin suuntaan. Se on kuitenkin edelleen projisointiteknologian innovaatio. Ei ole kehittyvää näyttöteknologiaa, joka voi tarttua osaan tästä valtavasta markkinoista. LED-näytön heijastushallin syntyminen kuitenkin epäilemättä rikkoo nykyisen tilanteen ja antaa monille kotimaisille LED-näyttöyrityksille rohkeutta tulla elokuvateatterimarkkinoille. Kun Kiinan LED-näyttöteollisuus on viime vuosina kehittynyt nopeasti, tuotteet ovat suhteellisen kypsiä, kunkin sovelluskohteen kehitys on tullut tasangolle, kilpailu on myös tullut valkoiseksi, keskittymisaste kasvaa ja kohoaa. uusi sovelluskohde, monet yritykset ovat nähneet toisen valtavan huippuluokan näyttömarkkinan.


LED-näytön tekniikka muuttuu nopeasti tulevaisuudessa


Teknisestä näkökulmasta katsottuna lähetyslaitteet eniten perinteiselle elokuvien projisointitekniikalle, koska heijastuskuvausperiaatetta käyttävä projektiojärjestelmä, valon heijastaminen keskelle ja etäisyys ei ole sama, ja projektioputki, kolmivärinen valolähde sijainti on eroa ominaisuus aiheuttaa projektio näyttö on helppo pieni määrä defocusing ja väri reunan pikseliä. Lisäksi valkoista näyttöä käytetään näytön kontrastin vähentämiseen.


Sen sijaan LED-elokuvan näytön edut ovat hyvin ilmeisiä. LED-elokuvanäytöllä on suurempi näytön leveys, erittäin selkeä 4K-resoluutio (4 096 x 2 160) ja huippu kirkkaus (146fL) 10 kertaa korkeampi kuin perinteiset projisointilaitteet. Verrattuna perinteiseen projisointitekniikkaan, LED-elokuvanäyttö yhdistää korkean dynaamisen alueen (HDR) tekniikan realistisemman kuvanlaadun saavuttamiseksi. Se pystyy myös esittämään yleisölle kirkkaita värejä huippu kirkkaudella ja täydellisen värin tarkkuudella (daci-p3 gambit).


Kiinan LED-näyttö yrityksille, joilla on "pieni tila", liiketoiminnan kehittämisen ja laajentamisen alalla, nykyiset saavutukset. LED-tuotteille myydään kaikkialla maailmassa, ja se tarjoaa noin 90% maailman LED-näytön yrityksistä Kiinassa, tänä vuonna avata kahdessa näyttelyssä, ja monet yritykset ovat jo alkaneet näyttää P0.9 tuotteet, LED-näyttö nykyinen pieni etäisyys on saavuttanut 4 k, 8 k, elokuva-markkinoilla, ainakin päätöslauselman kannalta ei ole ongelma. Ja teollisuus- ja tietotekniikan ministeriön, radio-, televisiotoiminnan, radio- ja televisiolähetystoiminnan keskusviraston äskettäin antaman korkean tarkkuuden videoteollisuuden kehityssuunnitelman (2019-2022) "," toimintasuunnitelma " Erityisesti "8 k 4 k: n ensimmäisenä, kiinnitä huomiota kahteen tai morethings" yleiseen tekniseen reittiin, edistää voimakkaasti erittäin selkeän videoteollisuuden ja siihen liittyvien sovellusalueiden kehittämistä. Valmistuneen teknologian ja kansallisten politiikkojen käynnistämisen myötä LED-näyttöyritykset ovat täynnä odotuksia päästä digitaaliseen elokuvamarkkinoihin, mikä tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden LED-näyttöalalle tulla huippuluokan näyttömarkkinoille.


On liian aikaista lopettaa projektio-LED-näyttöjen aikakausi


Valtava kehittyvä markkina on epäilemättä lemmikkimarkkinat ja elokuvamarkkinoiden kehittyvä kehitys, anna LED-näyttöalalla nähdä suurempi liiketoimintamahdollisuus. Emme kuitenkaan voi jättää huomiotta sitä, että yksikään Kiinan LED-näytöt eivät ole saaneet DCI-sertifiointia kapeasti. Viime kädessä on vielä joitakin sovellusongelmia, jotka on ratkaistava.


Ensinnäkin, käytetäänkö LED-näyttöä tai projisointinäyttöä, teatterin operaattoreille, voiton maksimointi on heidän lopullinen harjoittelunsa. Kustannusnäkökulmasta LED-näyttö kuuluu spontaaniin valolaitteeseen, rajoitetussa tilassa, tarpeeseen asentaa riittävä määrä LED-lamppuhelmiä, asennusprosessin vaatimus on erittäin suuri, täytyy kuluttaa enemmän kustannuksia, vaikka LED-lampun helmen käyttöikä voi nousta yli 10 tunniksi, mutta sen suuren tiheyden takia rajoitetun tilan sisällä lämmön hajaantuminen on vaikeaa, osittainen vika voi tapahtua helposti. Tällaisen behemotin edessä ylläpito ja huolto ei ole yksinkertainen asia, joka vaatii paljon työvoimaa ja aineellisia resursseja; Lisäksi LED-näyttö on alttiina huimaukselle katsellessaan pitkään, ja kokemusvaikutus ei ole parhaassa tilassa. Tämän seurauksena on vaikeaa päästä elokuvamarkkinoille pienellä LED-näytöllä. Näiden ongelmien takia useimmat alan LED-näyttöyritykset voivat "tuntea toivottomia" elokuvamarkkinoilla.


LED-näyttö siirtyy suhteessa nykyiseen samsungin digitaaliseen elokuvamarkkinoihin, muu valtavirran digitaalinen projektori, jossa on laserprojektori, on enemmän toimittajavalintaa, lasersignaatiotekniikoiden ulkoasua, joka on ainutlaatuinen korkealle kirkkaudelle, leveä väriaste, matala vaimennus, pitkä käyttöikä ja muut ominaisuudet tekevät siitä massiivinen suosio teatterissa, kuten LED-näytönä, laajamittaiseen digitaaliseen elokuvamarkkinoihin, lisäksi ratkaisemaan tällä hetkellä ratkaistavat tekniset tekniset ongelmat ja tarvitsevat myös kilpailua, ymmärtämään sen päälaitteiden ja tuotteiden ominaisuuksien edut saavuttaa tarkat leikkaukset. Uuden sovellusskenaarion syntyminen, vain me syvällistä ymmärrystä, voi luoda omia mahdollisuuksiaan.


Yhteenvetona voidaan todeta, että LED-näytöt tulevat elokuvamarkkinoille tulevaisuudessa suureksi siviilinäytöksi ja voivat johtaa suurempaan siviilimarkkinoihin. Samsungin LED-elokuvanäyttö on juuri tullut markkinoille uraauurtavalla tavalla ja rikkonut perinteisen projisointiteknologian asemaa elokuvamarkkinoilla globaalilla elokuvamarkkinoilla ja on johtava rooli LED-näytön avaamisessa elokuvateatterijärjestelmään ja elokuvamarkkinoille. Tällä hetkellä on vaikeaa siirtyä elokuvateattereille pienillä näytöillä, mutta kiinalaiset LED-näyttöyritykset eivät ole täysin poissa mahdollisuudesta tulla elokuvateattereihin. Näyttönäytöllä LED-näytöllä on valtavia teknisiä etuja projisointinäytön suhteen. Niin kauan kuin pyritään ratkaisemaan lämmön hajaantumisen, kunnossapidon, kokemusvaikutuksen ja vähitellen kustannusten vähentämiseen liittyvät ongelmat, LED-näyttö tulee elokuvamarkkinoille kokonaisvaltaisesti.